Tüp Bebek Günlüğümüz !

kız sen öldürcen beiii..ben napayım o zaman araya ayrılık gircek ben direk görülmeyenlerle takılayımmmmayyy inanmıom kendimeee neler sölüomm ben
hepimizin bu gecesi çok güzel gecer işşallah...

seksi hatun egunallllllayy bizden gectiii benimki farkındamı acaba 14 şubatın??öglen hiiç bişey demedi,akşamda eli boş gelir zaten,hiççç umudum yokben zaten kendimi göremiyom,bulantıydı,agrıydı derken..artık siz bizim yerimizede kutlayın..seksi egunal yemekten sonra kocişle:127:ha haaaaa

aaa çok sevindim bi meslektaşımı bulduğum için şu an. Canım tüp bebek merkezi vermedi, veremezlermiş, bende Mersinde başka başka bi doktordan aldım. ama bi daha gidemem ona. Tüp bebeği Adanada yaptırdım. Perşembe günü iznim bitiyor hastanede teyzem çalışıyor ama devlet hastanesinde, kendi doktoruna gidicem bi on gün daha alıcam, sonrasını hiiiçç bilemiyorum düşününce de kasıklarım ağrıyor, bebişim düşünme bunları diyor bana ama gerçekten çok düşünüyorum. çalışma arkadaşlarım çok anlayışsız zaten, üç defa rahim kanalı darlığı nedeniyle ameliyat oldum, döndüğümde bi görmeliydim bütün işleri bana bırakmışlar ya ne yapıcam bilmiyorum yaaa çok sıkıntı off... Allah yardımcımız olsun ne diyim...

ay demek sen damarcısın sakın bi daha bergen dinliyom deme topikte damara karşılar az önce ben bi şarkı dinledim merakımdan dedim akasya benden soğudu dışladı diğerleride elinde taş olan sarı kafalar olsaydı mesajlarına onu ekleyip beni taşlayacaklardı
doğru karar vermişsin cicim...özel olması daha iyi...demek ense kalınlıklarına baktırma zamanımızda geldiii...inşallah güzel haberler getirirsin bize teyzoşlardan..

aşkolsun canım ya...

ben seni utandırmak için söylemedim ki...

anlatış tarzını beğendiğim için söyledim...

bak şimdi de ben utandım...

hep yazıp hem utanıyoruzzzz
ben zaten bebek nasıl yapılır onuda bilmem o yüzden 7 yıldır anne olmıyommm...kırmızları giyiniyorum ama sırf renk gelsin hayatımıza diyeeee amacım ekşın değil zaten ekşın nedir bilmem ben

kız sen öldürcen beiii..ben napayım o zaman araya ayrılık gircek ben direk görülmeyenlerle takılayımmmmayyy inanmıom kendimeee neler sölüomm ben

doğru dedin bak sen direk görünmeyenlerle giriş yap kaybetçek vaktiniz yok çünkü...
inşallah eğlenceli ve güzel bir gece geçiririz...içimden bir ses topikte bu gece ekşın patlaması yaşanacak diyorrr

Son düzenleme:

iyi dileklerin için teşekkürler........

o zaman ben şanslıyım desene ... ben tüp bebeği devlet hastanesinde yaptırdım ve 5 gün rapor aldım ... dediğim gibi sonrasında da izne ayrıldım....

rapor işi halledilir bir şekilde gibi geliyor bana...

bu arada bizim işimiz malesef nankör ve yıpratıcı bir iş...

biz yokken çalışan arkadaşlarımız sanırım o yokken ben çok yoruldum deyip gelince de bizden yüksek performans bekliyorlar....

gerçi ben nankörlük yapamam.. arkadaşlarım çok anlayışlı benim. Allah onlardan razı olsun.. ama işimiz zor be güzelim...

hangi adliyede çalıştığını söylememiştin sanırım Mersin adliyesindesin...

bu arada sen adliyede memurum deyince bende mutlu olmuştum...:44:

slm kızlarrrrr, öncelikle şunu söyliyim, 462. sayfaya kadar okuyabildim, hem çalışıp hem topiğe bakmak biraz zor oluyo akşam eve gidince açığı kapatıcam söz :)

topikçe bayıldık kızına...amanda aman kızınada laf söyletmiyoooo...tuvalet eğitimi varmış yerim ben onun eğitimini...

kız öyle deme :) o benim ilk göz ağrım, meleğim herşeyim ya.. :)

süpperrrr oldu sonunda...gerçi alın size sarı kafalar der gibi gözümüze sokmuşsun ama neyse

yok cnm ya, hani hepsi de var bende diye koydumm

daısy yani kızım bağımlılık yapar söyliyim şimdiden :)

bu arada resimdeki ben değilim, rihanna o :)

canım şimdiden gözün aydın diyim, ben her defasında söylüyorum, bu konularda yeniyim diye, bilmiyorum 6 yumoş az mı değil mi ama kulağa hiç de az gelmiyo, sıkma canını yani :)

daha ne kadar ekşınsız geçicek acaba günlerimiz... 5. haftadayım:)

doktor ekşın serbest diyene kadar...cicim sen erken söylenmeye başladın kızlar 3-4 aylık oldular tık yok sen şimdiden başlarsan yandın valla...

herkese bollll ekşınlı bi gece diliyorum:13:biz hariççç

nasip kısmet tabiii

ay seksiliğimi gördün ya hu...topiğin ortasında bi soyunmuşluğum mu var....aaaaaa iftira gayet mutaassıp bir hatunum ben...

yok canım zaten tüp bebek yaptıranlarda bu testleri muhakkak istiyorlarmış.doktorum dedi.rahat ol...

yok be kuzu benim anti tpo yüksek kimse bana ilaç falan vermedi umursanmadı da endokrin doktoruna bile çıktım o bile ilaç vermedi tüpte zati hiç bakılmadı 2 tüp yapıldığı halde bende troidler normal nodül vardı bu yaz kendiliğinden kaybolmuş ama nti tpo 120lerde ilaçlada düşmezmiş dediğine göre doktorun

Canım biz yapmıyoruz, dr a da sormadık,,ben böle gayet rahatım..oo sen hakkaten erken başlamışsın daha dur diycem:))zaten bebeklerimi düşündügüm için adapte bile olamam,malesef biz müsait olana kadar kocişim bekliycek

İlahi kızlar... Canım ben dört kere ameliyat oldum üst üste... her birinde de cinsel perhiz vardı. En son ameliyat olduktan sonra doktorla birlikte tüp bebeğe karar verdik... karar verdikten sonrada birbirimize ilişmedik niyeyse! aklımız fikrimiz bebiş oldu... Yani 4 aydır bizde tık yok... şimdide o çok beklediğim hamilelik gerçekleşti... 3-4 ay daha bekleriz ama kocayıda elden kaçırmak üzereyim yani bilemiyorum işte:)

Egunelim ayyy bi seksiligini görmedim canım,,ekşınlarını duyuyoz sadece:))bence bu akşam topikte ekşın patlaması olur olurrr

ben damarcıııı degilim topigin bilgisine..hiç işim olmaz,dinlemem..midem kaldırmazzz zatenn ıyyy..ama dinleyenlere saygılıyım:))

daha ne kadar ekşınsız geçicek acaba günlerimiz... 5. haftadayım:)
biz 15.haftadayız hala tık yok doktor izin verdi ama biz kendi isteiğimizle ekşin yapmıyoruz

sonunda güzel bir bebiş olacak elden kaçırmazsın birşey olmaz giderse benımkı giderdi akşama kadar 40 çeşit kadınla muhattap oluyo

Egunelim ayyy bi seksiligini görmedim canım,,ekşınlarını duyuyoz sadece:))bence bu akşam topikte ekşın patlaması olur olurrr

hiiiiii yalaaaaaannnnn....bi kere ben ekşın kelimesini ilk kez bu mesajda kullanıyorum o da neymiş ben anlamam öyle şeylerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…