bende müzik kültüründe boyut atladım geriye doğruuuuakasyacımda benim sürekli damar takıldığımı düşünüp benden soğudu herhalde ben duşumu aldım yemeği sabah yapmıştım akşam gelirken de bi zahmet tatlı ,pasta vs kociş getirsin...biraz daha geçsin hazırlancam bende...saat 8 den önce gelmez...bi güzel süsleneyim kokoş olayım...bugünün rengi kırmızı diye görünmeyen yerlerime kırmızı görülen yerlerimede siyah renk kıyafetler seçtim
kaç gün arayla tekrarladın testi pınarcım????
bu arada meslektaşız biliyor musun. bende katibim...
o yüzden korkularını anlayabiliyorum, aynı korkular bende de var.. duruşmalar zaten bir alem sabah bir giriyorsun çık çıkabilirsen...
bu arada sen hangi adliyedesin... ben kartal adliyesindeyim.
bu arada sana transferden sonra 10 gün rapor iyi vermişler...
bana 5 gün verdiler... 5 gün bitince de izne ayrıldım. sonuç belli olana kadar da iznimi kullanacam...
herkese bollll ekşınlı bi gece diliyorum:13:biz hariççç
selam canım:))demek bergen haa offf ne severim o kadının şarkılarını,hele sen affetsen ben affetmemseside cok güzelmiş,bi de içli söylüyo insanı alıp götürüyo...kardeşimde cook sever,hastasıdır..bizi sorarsanız iyiyiz.dinleniyoz,yatıyoz,vakit geciyo..evet gülden cim özel hastaneye gitcem,ordan bi dr sectik,cumartesi gidip ense kalınlıklarına baktırcam..ilk gittigim dr un özel yerine gitmiştim,o da gitcegim özel hastanede calışıyo ama o cook yogun oyüzden ondan caydım.bakalım cumartesi bi gidelim ne olcak:))
aşkolsun canım ya...
ben seni utandırmak için söylemedim ki...
anlatış tarzını beğendiğim için söyledim...
bak şimdi de ben utandım...
kız sen öldürcen beiii..ben napayım o zaman araya ayrılık gircek ben direk görülmeyenlerle takılayımmmm ayyy inanmıom kendimeee neler sölüomm ben
hepimizin bu gecesi çok güzel gecer işşallah...
kız sen öldürcen beiii..ben napayım o zaman araya ayrılık gircek ben direk görülmeyenlerle takılayımmmm ayyy inanmıom kendimeee neler sölüomm ben
hepimizin bu gecesi çok güzel gecer işşallah...
aaa çok sevindim bi meslektaşımı bulduğum için şu an. Canım tüp bebek merkezi vermedi, veremezlermiş, bende Mersinde başka başka bi doktordan aldım. ama bi daha gidemem ona. Tüp bebeği Adanada yaptırdım. Perşembe günü iznim bitiyor hastanede teyzem çalışıyor ama devlet hastanesinde, kendi doktoruna gidicem bi on gün daha alıcam, sonrasını hiiiçç bilemiyorum düşününce de kasıklarım ağrıyor, bebişim düşünme bunları diyor bana ama gerçekten çok düşünüyorum. çalışma arkadaşlarım çok anlayışsız zaten, üç defa rahim kanalı darlığı nedeniyle ameliyat oldum, döndüğümde bi görmeliydim bütün işleri bana bırakmışlar ya ne yapıcam bilmiyorum yaaa çok sıkıntı off... Allah yardımcımız olsun ne diyim...
topikçe bayıldık kızına...amanda aman kızınada laf söyletmiyoooo...tuvalet eğitimi varmış yerim ben onun eğitimini...
süpperrrr oldu sonunda...gerçi alın size sarı kafalar der gibi gözümüze sokmuşsun ama neyse
Valla çok fenalaşştımm şahhseennnn..İnsanın canı erik falan çeker yaaa resmennn şu andaaa senin kızıııı sevmekk sıcaklığını hissetmek istiyorummmm..Hayvanları kucağıma aldığımda onların kalp atışlarını ve vücut sıcaklıklarını hissettmekkkk birbaşşka hissettiriyor kendimi bana..Kiii çok fazla hayvanı alamam..Köpekklerrre karşı son yıllarda fazlacana sempatimm olduu..Ama seninkide çoooooooooooooooooookkk tatluu yawwww..
Bu arada avatar resmindeki senmisin gerçektennn..Bu konuyu anlayamadım ben bir türlüüü..:111:
:111::111::111::111::111::111::111::111:Eğer öyle isee wavvvv diyorumm ve aynen bu sarı kafa gibi oluyorumm yaneeeeee..
bu arada bugün kanda verdim E2 bakıldı ama alamadım sonucu..
tüp bebektekiler bize gelecek sonuç o yüzden olumsuz birşey olursa ararız dediler..
aramadıklarına gör herşey yolunda..
6 yumoş az mı dedim..kadın çok iyi dedi sizce nasıl?
daha ne kadar ekşınsız geçicek acaba günlerimiz... 5. haftadayım:)
herkese bollll ekşınlı bi gece diliyorum:13:biz hariççç
seksi hatun egunallllllayy bizden gectiii benimki farkındamı acaba 14 şubatın??öglen hiiç bişey demedi,akşamda eli boş gelir zaten,hiççç umudum yok ben zaten kendimi göremiyom,bulantıydı,agrıydı derken..artık siz bizim yerimizede kutlayın..seksi egunal yemekten sonra kocişle:127:ha haaaaa
yok canım zaten tüp bebek yaptıranlarda bu testleri muhakkak istiyorlarmış.doktorum dedi.rahat ol...
Canım biz yapmıyoruz, dr a da sormadık,,ben böle gayet rahatım..oo sen hakkaten erken başlamışsın daha dur diycem:))zaten bebeklerimi düşündügüm için adapte bile olamam,malesef biz müsait olana kadar kocişim bekliycek
biz 15.haftadayız hala tık yok doktor izin verdi ama biz kendi isteiğimizle ekşin yapmıyoruzdaha ne kadar ekşınsız geçicek acaba günlerimiz... 5. haftadayım:)
İlahi kızlar... Canım ben dört kere ameliyat oldum üst üste... her birinde de cinsel perhiz vardı. En son ameliyat olduktan sonra doktorla birlikte tüp bebeğe karar verdik... karar verdikten sonrada birbirimize ilişmedik niyeyse! aklımız fikrimiz bebiş oldu... Yani 4 aydır bizde tık yok... şimdide o çok beklediğim hamilelik gerçekleşti... 3-4 ay daha bekleriz ama kocayıda elden kaçırmak üzereyim yani bilemiyorum işte:)
ben damarcıııı degilim topigin bilgisine..hiç işim olmaz,dinlemem..midem kaldırmazzz zatenn ıyyy..ama dinleyenlere saygılıyım:))
Egunelim ayyy bi seksiligini görmedim canım,,ekşınlarını duyuyoz sadece:))bence bu akşam topikte ekşın patlaması olur olurrr
ben damarcıııı degilim topigin bilgisine..hiç işim olmaz,dinlemem..midem kaldırmazzz zatenn ıyyy..ama dinleyenlere saygılıyım:))
hiiiiii yalaaaaaannnnn....bi kere ben ekşın kelimesini ilk kez bu mesajda kullanıyorum o da neymiş ben anlamam öyle şeylerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?