Tüp Bebek Günlüğümüz !

AMİİİİNNNN inşallahhh önce iğneler sonra opu en sonunda transfer ardından da gelsin 12 gün beklemeler...bu ay kendiliğinden gelse nazlı kuzum ne güzel olacak...

neden olmasin kuzum rabbim nelere kadir bilirsin
vakti saati dolunca sen istesende istemesende bisey vesile olur gelir..insallah
bu arada kizin olursa adini NAZ koy nede yakisir

kızlar ben sevgililer gününde yalnızım... bir kuru msj aldım eşimden üzgünüm....ama artık onun bu hallerine alıştım...

ah canıımmmm olsun biz varız bak...al sana çiçek du bi de sıkı sıkı sarılayım sana bi de öpeyim üzülme sennnn...

hoşbulduk cnmmmm..duysun valla zaten görüşmüyorum kendileriyleee
ayyy süper yaa...bizde halvet yok
ee cuma yumoşlar toplancak yaa malum perhizdeyiz bnmkide uyudu çok yorgunmuş..
güzel bir akşam ve gece geçirin

bizimki de hala ortalıkta yok böyle giderse halveti zor görür bu gece

Allahım sana bu mutluluğu tekrar yaşatsın cnm..
her kadının dilediğince anne olmaya hakkı vardır Allahın izniyleee

inşallah cnm ...Rabbimin izniyle inşallah istediğimiz gibi olur..
bugün sağlık ocağında son iğnemi vuruldum..
hemşire diyorki çok pozitifsin maşallah bir kadın daha vurulmaya geliyor o kadar gerginki soru bile soramıyoruz diyor..
o gerginlikle bebek tutunmazmış..
dün doktorumda aynı şeyi söyledi çok pozitifmişim..belkide beklentim yüksek diyedir bilmiyorum ama

ah canıımmmm olsun biz varız bak...al sana çiçek du bi de sıkı sıkı sarılayım sana bi de öpeyim üzülme sennnn...

gelir gelir acıcık sabır ayoll..
kocadır onlar aşk kokar can kokar

hayırlı haberlerle gel cnm inşallah..
iyi akşamlarrrr

teşekkür ederim gerekten.. kızlar iyiki varsınız..

neden olmasin kuzum rabbim nelere kadir bilirsin
vakti saati dolunca sen istesende istemesende bisey vesile olur gelir..insallah
bu arada kizin olursa adini NAZ koy nede yakisir

kızımın adı belli bi CEREN olcak inşallah ama erkek ismi düşünmedim ...

gelir gelir acıcık sabır ayoll..
kocadır onlar aşk kokar can kokar

ha ha haaaaa gelsin bakalım ne kokuyo görcez....

canim senin icin ayri bi dua ediyorum,senin durumun arkadasiminkine benziyor
senin nicknameni gordummu direkt arkadasim aklima geliyor gercekten..tuhafmi bilmem ama oyle iste

galiba onu cok ozledim,kendisi izmire tasindi,kesin donus yane

Canım benimm yaaaa.Ne güzel demekki sana çok sevdiğin birini hatırlatıyorumm.Benimm içinn dua etmeye devamm ett noluuurrr.Hep o arkadaşın gelldiğindeeee bende geliyimm aklınaaa.EN kısa zamanda Rabbim sizlerin içinde benide sevindirsin inş..

amin amin amin canim
cok haklisin bu surecin en onemli yani positif kalabilmek,ama ne kadar basarabiliyoruz oda onemli
bravo sana canim,tedavi surecini kendine zehir etmedigin icin,herkez bu sekilde olamiyor malesef alinan hormonlardan
birde cevre onemli bu zamanda

saol canim,insallah nasip kismet
seninde tedavin hayirli olsun,neguzel baslamissin insallahim allahim yuzunu guldurur,kolunu bebekle doldurur (amin)

sag ol canim inan bugun cok heycanlandim sonunu hic dusunemiyorum bile kalbim kut kut atti artik biraz sabirli olmam gerekiyor gercekten zaahmetli bi yol insallah rabbim bizlerin yzunu guldurur,bu ay bugun ignelerimi aldim hersey hazir simdi adetimi bekliyorum ilk ignem icin, sanirim uzun protokolmus,bilirsin burda doktorlar acik ve net soylemezler,simdi sabirsizlikla adetimin gelmesini bekliyorum simdiye kadar gelmesin istedim simdide bi an gelsede baslasam diyorum ama daha 3hafta var adetime neyse hayirlisi artik insallahhhhhh

ayy kıyamam..
olsun hayatım sizde gelince çıkarırsınız acısını...
işyerleri hep böyle cnm bnm eşimde gidiyordu ama direkten döndü..

ben tedavi süresinde bile yalnız olacağım belkide...kendi başıma ve sizlerin desteğiyle moral bulacağım insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…