Tüp Bebek Günlüğümüz !

cok haklisin kimsenin bilmesine gerek yok
kayinvalidende yani ustune ziplayasim geldi tobe tobe
allahtan esin arkandaymis canim,bu bile positif bisey

sen en iyisini yapiyorsun,tedavi zamaninda negatif olan insanlardan kacabildigince kac tatlim
sen ve esin birbirinize yetersiniz bu surecte,gerisi olmasada olur

kaynanam öyledir..
az yüz versem tepeme çıkar yani
ne hakla bana bunu dedi anlamadım ama ağzının payınıda aldı..

kaynanam öyledir..
az yüz versem tepeme çıkar yani
ne hakla bana bunu dedi anlamadım ama ağzının payınıda aldı..
juliettamm canım dün gittin dimi dr a kontrol nasıldı

ayyy cadı kayganalar bizlerin canını sıkamazlar

canım oncelıkle hayırlısı olsun rabbım sana o mutlulugu yasatsın kuzummm...
bende dondurulmus ıcın tedavı goruyorum yarın estrofene baslıycam ıste o yuzden rahım kalınlıgı kac olması gerekıyor ve dondurulmusta 12 gun sonramı 15 gun sonramı test yapıyorlar neden ılac vermedı kalınlastırmak için nar suyu ıctınmı kuzum ananas ve kabak çekirdeği yıyen ananas suyu ıcın ark var tutunması ıcın kuzum duydunmu bılmıyorum ıstersen dene bende arastırıyorum onları ama karasızım hayırlısı olsun kuzum benım

oh oh süpperrr bi girip haber varmı diye bakıyım dedim çok şükür güzel haberle gelmişsin...kocişinde incelik göstermiş yinede...sunumu kaba olmuş ama genetiklerindeki odunluk kromozomuna bağlamak lazım napsın elinde değil doğuştan

hahaha hadi gitde yap romantizmini ,buarada cok guldum kirmizi kiyafetlerine..))) super hatunsun ya

he he he eveetttt kırmızı kıyafetlerim var ama göstertmedim daha...

canım arkadaşlarım sevgililer günü münasebetiyle topiğimiz aşk tenhalığı yaşamaktadır...bende bi uğradım kociş beni çok mutlu etti bu akşam onu yalnız bırakmayayım...geç saatte belki uğrarım...

yerim ben o minik kelebeği. maşallah Allah nazarlardan korusun.

Cnm sordum korkuluck birsey degil bu olcu zamn gosterir anne yasi cok ileri degil gormk lazim ama raht olun dedi ben kuzen dedim cunki kan sonucuda onemli madem sorun yok ok dedi

Canım benim çok teşekkür ederim....İçim biraz daha rahatladı. çok sağolllll

geldim ben ama kızlaaarrr yoookkk...az daha beklicem gelmezseniz yatıcammmm..

Son düzenleme:
topikte ekşın gecesi yaşanıyoben geldigimde ne karasu ne egunal vardıonlarda sonradan gelditahmin ettigim gibi herkes mutlu mesut

ne bileyim canım bana belli olmuyo,bi saatim bi saatime uymuyo..bulantım hala devam ama..onun haricinde iyiyiz diyelim iyi olalım..sende de iştah yokmuş,ben gibi bende besliyemiycem diye korkuyorum ama ilk 3 ay benden aldıgı için rahatım..inş.iştahımız acılır diyorum ne diyim:))

juliettamm canım dün gittin dimi dr a kontrol nasıldı

ayyy cadı kayganalar bizlerin canını sıkamazlar

gittim cnm 6 yumoşumuz var şükürler olsun..6sıda iyi dedi doktorumuz..
yarın tekrar gidicez cumada toplayacaklar nasibse..

sıkmasına izin yok şifacım ne onun ne de başkasının

selam canım nasılsın?seninde mi miden kötü gecmiş olsun..kız beni bugün güldürdün sen güldeni dışladın diye topikte acıklama yapmak zorunda kaldım,benide dışlarsınız diyesana hiç arkadaşlarını ezikleme,dışlama,ALLAH KORUSUN intihara sürükleme yakışıyomu?(egunal öle yazmış)ama sen yapmazsın canım arkadaşım benimm

topikte ekşın gecesi yaşanıyoben geldigimde ne karasu ne egunal vardıonlarda sonradan gelditahmin ettigim gibi herkes mutlu mesut

kız yok biz gayet masumca kutladık güzel bir akşam geçirdik.benim adam azcık rahatsız o yüzden önümüzdeki maçlara bakacaz artık

selam canım iyi haberle gelmene cook sevindim..iyisindir artık inş.bizde cumartesi gitcez ense kalınlıklarına baktırcaz inş.ayy seninde baştan iştah süperdi,şimdi tersine döndün haa..inş.miden düzelir tekrar iştahın acılır:))kib

bergen dinledikten sonra ezikleme intihar bunalım vs..kelimeler kullanmaya başlamışım yaramadı bana...meğer içerimde bir yerlerde arabesk takılıyomuşum gizliden gizliye...bi şarkıyla kullandığım kelimeler bile değişti...

Cnm mine cm hayırlı olsun transferin hiç birakmasn seni evet cnm esime sevgililer gunü ve evlilik yıldönümü hediyem onunkinin yanında benim hediyem bu dr parasındakocam ödedi tabikiÇok guzeldi hareketleri Rabbim herkese nasip etsin inslhh
Ay cnm yaa seninkilerde bir alem yaa kime ne biz aile dısı kimseye söylemiyoruz sende söyleme cnm Allah Allah takılma sen bunlara cnm inslhh sana da kadınlar gunü hediyesi olucak bebeklerin
yerim ben o minik kelebeği. maşallah Allah nazarlardan korusun.

Canım benim çok teşekkür ederim....İçim biraz daha rahatladı. çok sağolllll
cnm ne demek az ve net konuşuyor Dr daha cok cvb bekledim ama fakt kansonucuda iyi deynce cok aciklama yapmadi ok srn yok dedi bana dediki once olcum yapicz anatomik yapisini gerek duyarsak kan verirsin dedi ben çok beğendim doğru bir Dr ama ben kendi Dr umla devam edicim esiminde kankası Dr um esim bayılıyor ama 2li test icinde çağırdı 27subatta tekrar gidicez hepimiz saglikla anne
olalım inslhh çok güzel onu oynarken görmek darısı bütün arkadaslarımızın basına insllh

ayyy yazık gecmiş olsun..sen onu giydigin kırmızılarla iyi ederdin,boşa gecmeseydi gecebizde gayet masumca kutladık,kocişim bana hediye balık almış,yarın fırında pişirip yicez,akşam yemegini asker davetinde yedi,sonrada aynı yere eglenceye gittibende tek başıma kutladım sevgililer gününü..ne romantik dimi:))

sagol canım iyiyiz diyelim iyi olalım..sen nasılsın?ayy evet egunal damardan dışlanınca bende korktum acıklama yaptım topiktemazallah akasya nın başını cektigi hanımlar bizi dışlıycaklar diye korktum bi anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…