herkes herşeyi bilmek zorunda mı?? kesinlikle hayır..
en iyisini yapmışsınız söylememekle..
bnm emişde morfoloji bozukluğu var..
kaynanam dioki millete diyelim senin tüplerin tıkalı ilaçla açtırdık bebek olduk..
kafaya fikre bak ya..
eşim dediki kesinlikle öyle birşey demeyeceksin..bu ne saçmalık hangi akla hizmet??
el kızıyım ya bilinirse benden bilinsin..
ne münasebet ne eşimden ne benden bilinsin..
diyorum ya herkez herşeyi bilmek zorunda değillllll
cok haklisin kimsenin bilmesine gerek yok
kayinvalidende yani ustune ziplayasim geldi tobe tobe
allahtan esin arkandaymis canim,bu bile positif bisey
sen en iyisini yapiyorsun,tedavi zamaninda negatif olan insanlardan kacabildigince kac tatlim
sen ve esin birbirinize yetersiniz bu surecte,gerisi olmasada olur
juliettamm canım dün gittin dimi dr a kontrol nasıldıkaynanam öyledir..
az yüz versem tepeme çıkar yani
ne hakla bana bunu dedi anlamadım ama ağzının payınıda aldı..
Sevgililer gunuz kutlu olsun arkadaslar
Bugun 1 tane morula embriyo dondurulmusum transfer edildi,allaha sukur
Rahim kalinligim tam istenilen gibi degilmis ama kotude degil dedi doktor..
Ve hic ilac vermediler iyimi kotumu bilmiyorum artik..
Hayirlisi..
Canim arkadaslarim slm biz bebegimizi gorduk cok harektli masallh darisi hepinize eliyle oynuyordu indirp kaldiriyordu babamiz bize cok guzel hediyeler almis ay ne gerekvardi dedim kaba adam sana degil bebegime aldim dedi biz disarudyiz eve gidince yazarim tekrr optum hepinizi
hahaha hadi gitde yap romantizmini ,buarada cok guldum kirmizi kiyafetlerine..))) super hatunsun ya
Canim arkadaslarim slm biz bebegimizi gorduk cok harektli masallh darisi hepinize eliyle oynuyordu indirp kaldiriyordu babamiz bize cok guzel hediyeler almis ay ne gerekvardi dedim kaba adam sana degil bebegime aldim dedi biz disarudyiz eve gidince yazarim tekrr optum hepinizi
Cnm sordum korkuluck birsey degil bu olcu zamn gosterir anne yasi cok ileri degil gormk lazim ama raht olun dedi ben kuzen dedim cunki kan sonucuda onemli madem sorun yok ok dedi
bu baş ağrısı öldürdü beni... dün akşamdan beri geçmek bilmiyor(((((((((((
juliettamm canım dün gittin dimi dr a kontrol nasıldı
ayyy cadı kayganalar bizlerin canını sıkamazlar
topikte ekşın gecesi yaşanıyoben geldigimde ne karasu ne egunal vardı onlarda sonradan geldi tahmin ettigim gibi herkes mutlu mesut
selam canım nasılsın?seninde mi miden kötü gecmiş olsun..kız beni bugün güldürdün sen güldeni dışladın diye topikte acıklama yapmak zorunda kaldım,benide dışlarsınız diyesana hiç arkadaşlarını ezikleme,dışlama,ALLAH KORUSUN intihara sürükleme yakışıyomu?(egunal öle yazmış) ama sen yapmazsın canım arkadaşım benimm
Cnm mine cm hayırlı olsun transferin hiç birakmasn seni evet cnm esime sevgililer gunü ve evlilik yıldönümü hediyem onunkinin yanında benim hediyem bu dr parasındakocam ödedi tabikikarasum gelmis hosgelmis,insallah guzel haberler getirmissindir canim benim
anladigim kadariyla kontorlunuz varmis,daha dogrusu sevgililer gunu hediyen esine,aferin sana kiz
seni yormayim malum bulantin var,kisacik ozet gecem sana,1 tane 4gun morula embriyo transferim oldu,rahim kalingilim yeterli degilimis ama cokta vahim degilmis durum,,anliyacagin heyecanli gunler basladi bana,rabbime kalmis gerisi
Ay cnm yaa seninkilerde bir alem yaa kime ne biz aile dısı kimseye söylemiyoruz sende söyleme cnm Allah Allah takılma sen bunlara cnm inslhh sana da kadınlar gunü hediyesi olucak bebeklerinherkes herşeyi bilmek zorunda mı?? kesinlikle hayır..
en iyisini yapmışsınız söylememekle..
bnm emişde morfoloji bozukluğu var..
kaynanam dioki millete diyelim senin tüplerin tıkalı ilaçla açtırdık bebek olduk..
kafaya fikre bak ya..
eşim dediki kesinlikle öyle birşey demeyeceksin..bu ne saçmalık hangi akla hizmet??
el kızıyım ya bilinirse benden bilinsin..
ne münasebet ne eşimden ne benden bilinsin..
diyorum ya herkez herşeyi bilmek zorunda değillllll
cnm ne demek az ve net konuşuyor Dr daha cok cvb bekledim ama fakt kansonucuda iyi deynce cok aciklama yapmadi ok srn yok dedi bana dediki once olcum yapicz anatomik yapisini gerek duyarsak kan verirsin dedi ben çok beğendim doğru bir Dr ama ben kendi Dr umla devam edicim esiminde kankası Dr um esim bayılıyor ama 2li test icinde çağırdı 27subatta tekrar gidicez hepimiz saglikla anneyerim ben o minik kelebeği. maşallah Allah nazarlardan korusun.
Canım benim çok teşekkür ederim....İçim biraz daha rahatladı. çok sağolllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?