amin amin amin canim
cok haklisin bu surecin en onemli yani positif kalabilmek,ama ne kadar basarabiliyoruz oda onemli
bravo sana canim,tedavi surecini kendine zehir etmedigin icin,herkez bu sekilde olamiyor malesef alinan hormonlardan
birde cevre onemli bu zamanda
egunal canim listeye artik tarihimi atabilirsin 9 mart tedaviye basliyorum ilk denemem canim not al
Canım benimm yaaaa.Ne güzel demekki sana çok sevdiğin birini hatırlatıyorumm.Benimm içinn dua etmeye devamm ett noluuurrr.Hep o arkadaşın gelldiğindeeee bende geliyimm aklınaaa.EN kısa zamanda Rabbim sizlerin içinde benide sevindirsin inş..
Canım benimm yaaaa.Ne güzel demekki sana çok sevdiğin birini hatırlatıyorumm.Benimm içinn dua etmeye devamm ett noluuurrr.Hep o arkadaşın gelldiğindeeee bende geliyimm aklınaaa.EN kısa zamanda Rabbim sizlerin içinde benide sevindirsin inş..
güzel sonuçlar alırsın insallah tatlım...
ben tedavi süresinde bile yalnız olacağım belkide...kendi başıma ve sizlerin desteğiyle moral bulacağım insallah...
kızlar benim çıkmam lazım.. bugün sizlerle çok olamadım.. ama acısını yarın çıkartırız.. hepinizi öpüyorum nanaktan....
en iyisini yapiyorsun tatlim,bosver negatif insanlarivalla minecim saçma insanlarla muhatap olmayınca öylede güzel oluyor ki..
telimi bile açmıyorum saçma insanlara sen düşün..
eşim , annesiyle ve üst komşumla görüşüyorum..
hee bide annem ve kızkardeşim..
ama sizde varsınız o kadar işte cnm bnm..
ay başına kadar bu böyle..
herşey bebeğim için..yoksa psikolojimi bozuyorlarrr
artık çıkmalıyım gerçektende çok yorgunum bugün.. dinleneyim bende...iyi uykular hepinize....
hatunlar benim bey geliyooo azcık romantizm yapalım sonra kaçıp kaçıp gelirim
Canim arkadaslarim slm biz bebegimizi gorduk cok harektli masallh darisi hepinize eliyle oynuyordu indirp kaldiriyordu babamiz bize cok guzel hediyeler almis ay ne gerekvardi dedim kaba adam sana degil bebegime aldim dedi biz disarudyiz eve gidince yazarim tekrr optum hepinizi
en iyisini yapiyorsun tatlim,bosver negatif insanlari
hic sevmem oyle gereksiz yere huzur bozan sinir ziplatan insanlari
benimkilerde faydasizlar ya,anca gereksiz fikir uretirler dururlar,ama is yapmaya gelince kimse yok ortada herkez vinnnn kacmis
biz hic soylemiyoruz tup bebek tedaviyi,sadece 1.asilamami soylemistik tum sulaleye rezil olduk,her konunun basi bizim asilamaydi
neymis efendim bebek dogarsa adini doktorun adini koyarsiniz gibi gereksi espiriler,ne alakaysa
esime dedim egerki soylersen en ufak bisey hakkimi helal etmem diye,soylemiyor simdilik..))
Canim arkadaslarim slm biz bebegimizi gorduk cok harektli masallh darisi hepinize eliyle oynuyordu indirp kaldiriyordu babamiz bize cok guzel hediyeler almis ay ne gerekvardi dedim kaba adam sana degil bebegime aldim dedi biz disarudyiz eve gidince yazarim tekrr optum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?