Ay cnm yaa seninkilerde bir alem yaa kime ne biz aile dısı kimseye söylemiyoruz sende söyleme cnm Allah Allah takılma sen bunlara cnm inslhh sana da kadınlar gunü hediyesi olucak bebeklerin
canım süpermiş maşallah şöyle kaliteli kaliteli bebişlerimiz olsun inşallah ( o kadar para sayıcaz yagittim cnm 6 yumoşumuz var şükürler olsun..6sıda iyi dedi doktorumuz..
yarın tekrar gidicez cumada toplayacaklar nasibse..
sıkmasına izin yok şifacımne onun ne de başkasının
merhabalaar..birde bu topiğe takılıyım dedim. Dün transferimi oldum bende 1donmus ile. Umarım hayırlı haberler alırım. iyigeceler herkese :)
canım süpermiş maşallah şöyle kaliteli kaliteli bebişlerimiz olsun inşallah ( o kadar para sayıcaz ya) maşallah canım şimdi iğne kullanımın bitti mi peki ne zaman toplanacak yumurtalar
Cnm sende inslhh güzel hbrle geleceksin aman iştah açılmasın zaten kilo aldım hiçbir kıyafetim olmuyor bana cuma bizde Dr a gidicez bebeğimi Dr manyagi yapicammselam canım iyi haberle gelmene cook sevindim..iyisindir artık inş.bizde cumartesi gitcez ense kalınlıklarına baktırcaz inş.ayy seninde baştan iştah süperdi,şimdi tersine döndün haa..inş.miden düzelir tekrar iştahın acılır:))kib
Cnm benim eşimde aklınca hediyesini kabul ettirmek istedi bana ben itiraz ettimde yaa icimde bırakma bebeğime aldım onu dedi aslında bende istemm yan cebime koy dedim aaa ne gerek var cnm sakın alma geri bırak diyekız yok biz gayet masumca kutladık güzel bir akşam geçirdik.benim adam azcık rahatsız o yüzden önümüzdeki maçlara bakacaz artık
kızlar bnm cuma tahminen yumoşlar toplacak..
yarın son kontrolüm var..
toplamadan önce çatlatma iğnesi olunuyor mu??:26:
ayyy yazık gecmiş olsun..sen onu giydigin kırmızılarla iyi ederdin,boşa gecmeseydi gecebizde gayet masumca kutladık,kocişim bana hediye balık almış,yarın fırında pişirip yicez,akşam yemegini asker davetinde yedi,sonrada aynı yere eglenceye gitti bende tek başıma kutladım sevgililer gününü.. ne romantik dimi:))
merhabalaar..birde bu topiğe takılıyım dedim. Dün transferimi oldum bende 1donmus ile. Umarım hayırlı haberler alırım. iyigeceler herkese :)
aynen egunalim kelimelerin bile degişti,aman bi daha dinleme,bak başına neler geldi bugünbuarada yarın dogması beklenen arkadaşımın bebegi dayanamayıp dün aniden geliverdi,anıl imız dogdu..darısı bütün hepimizin başına saglıkla inş..cok duygulandım
hep te çıkıyon sen zaten...demek kocan balık hediye etti...ve arkasından firar heeee bak kızdımiyi geceler hanımlar ben cıktım..yatıyorum..görüşmek üzere..
eyvah cosss cosss iğne olacakmışız juliettam :18::18::18::18::18:Cnm 34 saat oncesi diye hatırlıyorum
iğnelerin bitmiş cnm çok sevindim. hadi bakalım şimdi yumurta toplamaya geldi sıra. herşey yolunda gidecektir sen hiç tasalanma emi
Cnm sende inslhh güzel hbrle geleceksin aman iştah açılmasın zaten kilo aldım hiçbir kıyafetim olmuyor bana cuma bizde Dr a gidicez bebeğimi Dr manyagi yapicammay hep görmek istiyorum ben esimede bulaştırdım buduyguyu adamdık ay az kaldı cumaya diyor
Cnm benim eşimde aklınca hediyesini kabul ettirmek istedi bana ben itiraz ettimde yaa icimde bırakma bebeğime aldım onu dedi aslında bende istemm yan cebime koy dedim aaa ne gerek var cnm sakın alma geri bırak diyeaferin enişteme seni mutlu etmiş çok sevindim inslhh seneye 3kisi kutlayın bebeğine bende çıkıyormuş cnm mdem kötü öptüm iyi geclerrr
tarnsferimi sormuşsun ne zaman diye, sanırım seninde söylediğin gibi perşembeye kalıcak. yarın sabah saat 9:00 gibi arayıp bilgi vericeklermiş embriyoların gelişimi iyi olmaya devam ederse perşembe olacakmış transferim.
Cnm 34 saat oncesi diye hatırlıyorum
eyvah cosss cosss iğne olacakmışız juliettam :18::18::18::18::18:
ewet oluyo tabi ki ben cumartesi saat 23:30 çatlatma iğnemi yaptım, pazartesi 11:00 da yumurtalarım toplandı. en geç 36 saat içinde toplanması gerekliymiş bildiğim kadarıyla.
canlarım ben topiğe öyle düzenli giremiyorumtabi girincede geçmiş okuma fırsatım olmuyo ben sadece buraya juliettama yazıyorum diye sanmayın selamsız sabahsız dalıyorum kusuruma bakmayın inşallah bol vakitlerim çok olurda hepinizle uzun uzun sohbetler ederiz ama ses verin bana yaa ben hepinize yetişemesemde kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?