benim de şişliğim devam ediyor.bugün müd. yardımcısının odasına girer girmez kız senin göbeğin kocaman olmuş yoksa hamile misin dedi.herkes anladı bugün hamile olduğumu.kocamaaaaan bir göbüşüm var.
değerim 148,28 çıktı 10.cu günüm,ALLAHım inşallah devamını nasip eder,binlerce şükür olsun,darısı burdaki bütün arkadaşlarıma,sevgiler
Beta hcg sonucum = 427.99
az önce ılk ultrasonuma gırdım:)
bebeğimi gördüm 6+2 yim kalp atişlarını da görduk ama duyamadık 2 hafta sonrakı ultrasonda duycam .. alttan baktı dr.bu arada alttan bakılmasında sakınca yok dedı dr um
ya kızlar bana tek embrıyo transfr edılmıstı ama bız ıkı kese gördük :)) haydaa..
dr um güldü ıkı hafta sonra belli olur dedi..
iki hafta sonra bı daha gıtcem..
Rabbim tüm ısteyenlere nasıp etsın ..pozıtıf arkadsları tebrık edıyorum bu arada.
kız içine mi doğdu..kız derken?
aaaa kızın yazmışım farkında bile değilim:))))) belkide allah söyletmiştirnebilieyim hani çok nazlı ya... birde çok güçlü savaçı bütün kadınlar gibi hayatta kalmak için mücadele ediyo ondan kız olduğunu düşündüm....
slm kizlar nasilsiniz ozledim sizlerle sohbet etmeyi ama hic firsatim olmuyor nete girmeye kayin validemler bizde kaliyor haliyle nete cok takilamiyorum
ama buldugum ilk firsatta sizleyim,bu cuma benim de kontrolum var bakalim
gidip gelince durumumu soyloerim korkuyorum
cunku gecen sefer kalibini birsefer duydu o yuzden yine gidiyorum insallah bi sorun yoktur
güldencim merhaba nasılsın canım
güldenim ben seni bilmeden kırdım mı? kızgın mısın bana?
sana kaçtır msj atıyorum.. ama yok bana cevap vermiyorsun.. neden bana böyle davranıyorsun.. ezik miyim ben?
kız senin gebelik gözlerine perde indirmiş...
ben sana yazıyorum ya bak şimdi tek tek sayfa nolarını yazarım görürsün...
asıl sen görmüyon beni...
üzerine oturcam şimdi gerçekten ezik olcan ama
arkadaşlar benim kafama takıldı şimdi..yolk kesesi de gözükmeli miydi?hamile arkadaşlar siz kalp atışını ne zaman duymuştunuz?tüpte farkediyor mu zamanı?
arkadaşlar benim kafama takıldı şimdi..yolk kesesi de gözükmeli miydi?hamile arkadaşlar siz kalp atışını ne zaman duymuştunuz?tüpte farkediyor mu zamanı?
canım ben 6+3 de duymuştum yani 7.haftanın içindeyken:)))
kızlar uyucam valla şimdi pcnin başında ben çıkıyorum.. uykulara doyamıyorum valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?