Tüp Bebek Günlüğümüz !

insallah sağlıcakla büyütelim göbekleri...

değerim 148,28 çıktı 10.cu günüm,ALLAHım inşallah devamını nasip eder,binlerce şükür olsun,darısı burdaki bütün arkadaşlarıma,sevgiler

hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin

Beta hcg sonucum = 427.99

hayırlı uğurlu olsun canım Allah tamamına erdirsin

desene tek yumurta ikizleri geliyo canım hadi gözünüz aydın

güldenim ben seni bilmeden kırdım mı? kızgın mısın bana?
sana kaçtır msj atıyorum.. ama yok bana cevap vermiyorsun.. neden bana böyle davranıyorsun.. ezik miyim ben?

evet canım yoksun bu aralar sebepte pek bi önemliymiş...
sadece bir kez kalp atışını duyfu demek merak ettim şimdi...
inşallah cuma sorunsuz geçer canım hemen yaz sonucu...

güldencim merhaba nasılsın canım

canım iyiyim kanamayla gidiyor sanırım bebeğim...
dış gebelikte bebek düşse bile bhcg nin sırıflanması 5 haftayı bulabiliyormuş...
az az düşüyor değerim...
ama herşey yolunda çok şükür...
5 günde reglim biterdi bugün 8 gün oldu devam ama azaldı...
3 günde bir bakılna bhcg de haftada bire çıktı...
sen nasılsın

güldenim ben seni bilmeden kırdım mı? kızgın mısın bana?
sana kaçtır msj atıyorum.. ama yok bana cevap vermiyorsun.. neden bana böyle davranıyorsun.. ezik miyim ben?

kız senin gebelik gözlerine perde indirmiş...
ben sana yazıyorum ya bak şimdi tek tek sayfa nolarını yazarım görürsün...
asıl sen görmüyon beni...
üzerine oturcam şimdi gerçekten ezik olcan ama

beni ve bebişlerimi sevmiyosun sen? ama neden?
gerçekten soruyorum tatlım.. bilmeden kırdım mı seni?

kız senin gebelik gözlerine perde indirmiş...
ben sana yazıyorum ya bak şimdi tek tek sayfa nolarını yazarım görürsün...
asıl sen görmüyon beni...
üzerine oturcam şimdi gerçekten ezik olcan ama

ayyyy.. canım ya çok mu alıngan oldum acep ben.. ne bilem kuzum seni kırmayı hiç istemem gerçekten...

arkadaşlar benim kafama takıldı şimdi..yolk kesesi de gözükmeli miydi?hamile arkadaşlar siz kalp atışını ne zaman duymuştunuz?tüpte farkediyor mu zamanı?

valla perde inmedi canım gözlerime ama uyku indi.. nasıl esniyorum görsen...

diğer sayfaların birinde de yazmıştım...

bu yeni nesil beni ayakta uyutuyor valla...

arkadaşlar benim kafama takıldı şimdi..yolk kesesi de gözükmeli miydi?hamile arkadaşlar siz kalp atışını ne zaman duymuştunuz?tüpte farkediyor mu zamanı?

canım bugün sevtap baya bir araştırdı onu.. bence her şeyiniz normal.. lütfen takma kafana.. Allah korusun kötü bir şey olsaydı.. dr un söylerdi zaten....

canım bugün başka bir arkadaşa da yazdım,,o pek takmadı dediklerimi ama :)) sen takarsın canımm,,
bak şimdi ben 5+3 te keseyi görmüşüz,,6+2 de de bebişi görmüşüz,ben her hafta gitmiştim canım kontrole,daha önceki boş gebeliklerden dolayı,ama tüple ,normal gebelik farketmez canım bence,
seninkiide normal yani canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…