Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben yarın diye biliyordum demek bugün oldu transferin Allah sonunu güzel eylesin 30 haziranda yüzün gülsün inşallah...
detaylara takılma Rabbim ol desin yeterki...

aaa o nasıl laf öyle kabul edermisiniz falan ama sen zaten aramızdasın uzun zamandır...
tedavidekiler liste topiğimizdesin zaten...
belçikadan katılıyorsun ve beklemedeydin en son şimdi ne durumdasın

canim hala beklemedeyim, uzun zamandir giremedim kurtajdan sonra piskolojum cok bozulduydu yeni regl oldum ve kendime geldim hemen gireyim dedim
suan dusunuyorum temmuz ayinda dondurulmuslari koydursammi diye ama oruc'ta var cikmazlardayimm

hayırlı ve sonu bebekli olsun inşallah...

eylülü beklesen daha iyi olur bence

canim hala beklemedeyim, uzun zamandir giremedim kurtajdan sonra piskolojum cok bozulduydu yeni regl oldum ve kendime geldim hemen gireyim dedim
suan dusunuyorum temmuz ayinda dondurulmuslari koydursammi diye ama oruc'ta var cikmazlardayimm

anladım kuzum zor zamanlar geçirmişsin bende kendiliğinden gebe kaldım ama şu an dış gebelikle boğuşuyorum...
ameliyat kürtaj banada göründü ama az kişide olan kanamayla atılma durumundayım çok şükür...
sürekli kontrol altındayım...
dondurulmuş tranferi olacaksa temmuzda koydur ama tüp bebeğe en baştan başlayacaksan eylülü bekle derim ben

canım insallah ikizdir.. benim korkumda o.. ama bence bana sıkı sıkı tutundukları için bebişlerin değeri böyle oldu... yarın belli olacak artık ne yapalım.. Rabbimden gelen her şeye razıyız...

hadi bakalım.. iki tanedir canım...Allah taşıyabileceğimiz kadarını versin insallah.. benim değerimde 12. gündü...

ya bir de benim iştahım çok açık.deli gibi yiyorum,doymak bilmiyorm.enteresan olan da daha hiç kilo almadım.
ohhhh ne güzel ben kilo almışım.. şişlik devam ediyor.. ayrıca bugün bende doymak bilmedim...

canım hadi bakalım.. bu sefer sende güzel haberi vereceksin bize... kentçiler olarak çoğalacağız... pozitif haberlerinde...

bende araniza katilmak istiyorum, kabul edermisiniz beni? :)
belcikadan katiliyorumm..

hoşgeldin canım... sen zaten aramızdaymışsın ki.....

yine mi kaçırdım seni.. iki lafın belini kıramadık...arada sana msj atıyorm.. ama görmüyosun herhalde...

hoşgeldin canım...nasılsın bugün.. daha iyisin değil mi? kanaman kesilmiş çok sevindim...

sağol canım iyiyim çook şükür iki gündür yok kanama..bugün kontrole gittim 10mm dedi keseye..4-5 haftaya uyumlu dedi..sata göre 5+2 yim..haftaya çağırdı...tahlil istemedi..hayırlısı artık...

slm kizlar nasilsiniz ozledim sizlerle sohbet etmeyi ama hic firsatim olmuyor nete girmeye kayin validemler bizde kaliyor haliyle nete cok takilamiyorum
ama buldugum ilk firsatta sizleyim,bu cuma benim de kontrolum var bakalim
gidip gelince durumumu soyloerim korkuyorum
cunku gecen sefer kalibini birsefer duydu o yuzden yine gidiyorum insallah bi sorun yoktur

kızlar benim trnsferim 16 haziranda oldu eşim güya 29hazirana test günün diyor ona öyle demişler kağıttada yazmıyor 12.gün 28 yada 27 olmazmı 2gün azmı bekleyemem ooof birdee belirtileri olan varmı bende degişiklik yok iğnelerdenmi bilmiyorum sadece ağzımın tadı degişti :44::44:

çok sıcak ya.. bu saat oldu hiç esmiyor yinede.... amannnn... Allah ım karnı burnunda olanlara yardım etsin.. ben bu halde bayılcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…