Bugun transferim oldu. Test tarihim 30 u. Gunune kadar beklerim gibi geliyor bu sefer. Bu transferim gecen seferki kadar net gecmedi. Gecen sefer embriyonun yerlestigini gormuslerdi. Bu sefer nereye gittigini gormediler. Ama gecen sefer tutmadi okadar iyi olmasina ragmen. Bu sefer de ne olacagini bilemeyiz tabiki. Umutla bekliorum.
aaa o nasıl laf öyle kabul edermisiniz falan ama sen zaten aramızdasın uzun zamandır...
tedavidekiler liste topiğimizdesin zaten...
belçikadan katılıyorsun ve beklemedeydin en son şimdi ne durumdasın
kızlar slm biz de tüp bebege başlıorz hayırlısıyla bu ay histeroskopi çekldi gineraya başlattı dr batı beklıorz ona da az kaldı haziran sonu gibi başlıcz sanrm ignelere hayırlısıyla ...
bnm histeroskopiden sonra çok akntım oldu kızla boyle siyaha yakın pıhtı pıhtı bugun aradım dedm 10 gun oldu yaptıralı hala dvm edıo pıhtılar çok normal dedi hemşre olurmuş adete kadar içim rahatladı bunu duyunca ...bu arada izmirdeym ben smyrnada yaptrıorz Allahın izinlye ...Allah hepmzn yardımcısı olsun hepmzn bebişlerine vesile olsun bu tedaviler inşşşşşş
kizlarr, kader arkadaslarim
bende sizler gibi tup bebek tedavisi goruyorum, iki tane gebeligim oldu ama ikiside bos gebelik ve kurtaj ile sonuclandi..
suan tekrar denemek istiyorum temmuzun basinda reglim gelmesi lazim dondurulmuslari kullanmak istiyorum ama oruc ayin 21'de ne yapmam lazim bana yardim edin?
yoksa eylulu mi bekliyeyim?
Rabbim hepimizin gonlune gore versin, Bebeklere bogsun bizi :))
canim hala beklemedeyim, uzun zamandir giremedim kurtajdan sonra piskolojum cok bozulduydu yeni regl oldum ve kendime geldim hemen gireyim dedim
suan dusunuyorum temmuz ayinda dondurulmuslari koydursammi diye ama oruc'ta var cikmazlardayimm
canım yarın senden ne haber gelicek merak ettim valla üçüz olmasın seninki kaç emriyo kondu sana benim degerim 12.gün 259 du 14. gün 544 oldu ve 22 .gün trasverin iki kese gördük bakalım inşallah canlanırlar kalp atışları için bu hafta sonu gitcez senin degerin benimkinin iki katı üçüzden şüpelendim senden bak şimdi hayırlısıda almaya kalkıyorlar fazla oldumu buseferde inşallah bakabilecegin taşıya bilecegin kadardır ..
selamkızlar.bugün okula gittim.öğlen geldim eve.dana gibi uyudum tabi yine.ben zaten uykucuydum,bebişler beni iyice uykucu yaptı.çok zor kalkıyorum.ara ara kasık ağrılarım da devam ediyo.
defnecim yarın senin günün,umarım keseleri sağlıklı bir şekilde görürsün.benim de 10.gün değerim 425 heralde ikizdir.daha fazla değildir.
ohhhh ne güzel ben kilo almışım.. şişlik devam ediyor.. ayrıca bugün bende doymak bilmedim...ya bir de benim iştahım çok açık.deli gibi yiyorum,doymak bilmiyorm.enteresan olan da daha hiç kilo almadım.
canım pozitif almışsın tebrik ederim darsıı başımıza olsun :)kızına kardeş geliyor ne güzel ..bende ısrael beye gidiyorum 1 taze birde dondurulmuş denedik ama olmadı maalesef bu ay 2.dondurulmuşumu deneyeceğim çok heyecanlyım ya ..sende 2 defa denemiştin sanırım ..bu işten hiç vazgeçmemek gerekiyormuş onu anladım :)
defne elma canımm sende yarın bebişleri görücen değil mi :)hadi bakalım hayırlı haberler al inşallah ..inşallah bende bu sfer başarabilirim hepinize sevgiler allah yardıcımız olsun..
bende araniza katilmak istiyorum, kabul edermisiniz beni? :)
belcikadan katiliyorumm..
hoşgeldin canım...nasılsın bugün.. daha iyisin değil mi? kanaman kesilmiş çok sevindim...
kuzu ne alemdesin??????
çok sıcak ya.. bu saat oldu hiç esmiyor yinede.... amannnn... Allah ım karnı burnunda olanlara yardım etsin.. ben bu halde bayılcam...
yine mi kaçırdım seni.. iki lafın belini kıramadık...arada sana msj atıyorm.. ama görmüyosun herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?