Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim çok özledim valla korktum sesin çıkmayınca çok şükür ki kötü bişey yokmuş..aman dikkat et kendine...inşallah normal hayatına dönersin bir an önce...bebeğin iyi olsunda varsın sende iğne kullan napalım çok nazlılar ondan...yeni topiğimize geçtik...beki bulamazsın diye yazdım sana...şimdi görünce çok sevindim...girmeye çalış habersiz bırakma bizi...

miltoneciiim canım benim bizi nasıl ağlattın bi bilsen rabbim bu hasretini en kısa zaman da dindirsin yavruna kauştursun inşllahhhh

Amin bitanemmm valla istemezdim amaa demekki hepimizin yaşadıkları o kadar aynı kiii oldu iştee..AMİNNNNNNNN CANIMMM AMİNNN..Hiç bu günkü kadarda amin dememiştimmm bu bilee süperrr yanii bencee..

Vallaaaa emmdimmmmmmm enerrjiniii biliyorrsunnn demiştimm sana çok pis emerimmmm enerjiyi...Olsun bak napalım topikçe duygusallaştıkk dertleştikkk,Aminn dedikkkk..Buna vesile olduu..Valla hiç sorma bu bergen yapışır kalırr yaneeee bize...

Bak aklıma gelldi ekin yokk iyikii topiğiii duygusallık almışkennn..Yoksaa bizim duygusal hatun gözyaşlarıyla su bastırabilirdii topiğe..

Bu arada zuzuuuummm sen neden yazmadın birşeyyy banaaa.Üzülme nolurrrrr yazz banaaa içliyim bakkk heee...

adının geri kalan numarısı aklımda kalmadı:))) kan verdim dedin kayboldun ortadan.. yoksa ben mi kaçırdım...

demek geri kalan numarası aklında kalmadı he
yok kuzum haber yok...bi bakınayım belki ulaşırım..

bakcam bi niye yazmadı acaba...

amaaannnn enerjim sana feda olsun iki halay kurarım hemen toplarım enerjimi:124::124::118:

bugün baya bi duygusala bağladııkk toparlanalım yahuuuuuuuuu:):):):)

Bak aklıma gelldi ekin yokk iyikii topiğiii duygusallık almışkennn..Yoksaa bizim duygusal hatun gözyaşlarıyla su bastırabilirdii topiğe.....

evet canım farkındayım dün akşamdan beri ortalıkta yok yatılı misafiri vardı ya ondandır...zamanlama da süper oldu..yolculuk öncesi duygusal takılıyodu zaten bi de bugünkü yaşananlara şahit olsaydı topiği sular seller götürürdü...ama gelince okur ben diyim...

kızlar ben geldimm.. temizlik yaptım, yemek yaptım...şimdi burdayım.....

hoşgeldinnn cicim...

bugün baya bi duygusala bağladııkk toparlanalım yahuuuuuuuuu:):):):)

he valla duydu patlaması yaşadık...
hadi kendimize gelelim:118:

milliston bu arada bebiş için test yapacaktın ne oldu...? geçmişi okuyom okuyom rastlayamadım...

canım geçmiş olsun...her şey güzel olacak.. göbüşünde bebeğini hissedince her şeyi unutacaksınız...

hadi gelelim geleliim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…