hepinize hayırlı günlerr arkadaslar .egunal canım ben görümcemdeydim internete giremedimm . doktorum yürüme dedi çocugun eşi asagıdaymış o yüzden kanama oluyormuş hep yatıyorum ignelere tekrar döndüm 3 gün ara ile iğne oluyorum ama bebegm iyi masallah ultrasyonda çok hareketli :)) fakat beni arada korkutuyor malesef..sen nasılsın ?
miltoneciiim canım benim bizi nasıl ağlattın bi bilsen rabbim bu hasretini en kısa zaman da dindirsin yavruna kauştursun inşllahhhh
Kızlar yaaa hani face mace bişiler yapçaktı birisi ben merak ediyorum hepinizi çok
bugün tel de konuşurkende dedim ya kan testine yalnız gittiğinde hiç bu kadar yanında olmak istememiştim herhalde...beraber olmamız gereken bir günde ayrı gayrıydık...
bu arada yolcam saçını başını yok sen beni bugün intihara sürüklemekte kararlısın...yine yazmış efkarlı efkarlı...bu arada bir tekzip yayınlamamız gerekiyor topiğe bizi bergenci sandılar...bilmiyorlarki biz müslümcüyüz
adının geri kalan numarısı aklımda kalmadı:))) kan verdim dedin kayboldun ortadan.. yoksa ben mi kaçırdım...
evet ya bende aşağıda gördüm aisenin adını ama yazmadan çıktımı ne??? Anlamadımm..belki benim yazımdan sonramı kayboldu kızcağız pozitifse haberi ..Keşke gelip paylaşsada havamız değişse halaylar kursakk keşkee..Belki egunala özelden yazarr..
Vallaaaa emmdimmmmmmm enerrjiniii biliyorrsunnn demiştimm sana çok pis emerimmmm enerjiyi...Olsun bak napalım topikçe duygusallaştıkk dertleştikkk,Aminn dedikkkk..Buna vesile olduu..Valla hiç sorma bu bergen yapışır kalırr yaneeee bize...
Canımm şu ticker olayına benide soksana..Nasıl yapılıyorrrrr..Bir anlatıver neolurr kıskanndımmmm yahuu..
bende dinleyebilirmiyim öğretmenim....canım ben sana az sonra adım adım anlatayım olur mu?geçmişi okuyayım da geliyom..
Bak aklıma gelldi ekin yokk iyikii topiğiii duygusallık almışkennn..Yoksaa bizim duygusal hatun gözyaşlarıyla su bastırabilirdii topiğe.....
kızlar ben geldimm.. temizlik yaptım, yemek yaptım...şimdi burdayım.....
bugün baya bi duygusala bağladııkk toparlanalım yahuuuuuuuuu:):):):)
kızlar eşim ameliyat oldu doktor iyi geçtigini söyledi..narkoz vermişler ameliyattan çıkınca 1 saat sonra hemşireler birz yürüsün dedi bende yürüttüm yatagına gelmeden gözleri döndü bayıldı ben maf oldum agladım çok agladım bende düşmüşüm yere hatırlamıyorum ALLAHA şükür bitti evimizdeyiz eşimi yatırdım ama gidip gelip bakıyorum hala çok korkuyorum.....
bende dinleyebilirmiyim öğretmenim....
evet canım farkındayım dün akşamdan beri ortalıkta yok yatılı misafiri vardı ya ondandır...zamanlama da süper oldu..yolculuk öncesi duygusal takılıyodu zaten bi de bugünkü yaşananlara şahit olsaydı topiği sular seller götürürdü...ama gelince okur ben diyim...
hoşgeldinnn cicim...
he valla duydu patlaması yaşadık...
hadi kendimize gelelim:118:
milliston bu arada bebiş için test yapacaktın ne oldu...? geçmişi okuyom okuyom rastlayamadım...
:118::118::118::124::124::124::124::124:
hayırlı olsuunnn...iyide biz hergün kutlama yapar olduk bu ne beeee
milliston bu arada bebiş için test yapacaktın ne oldu...? geçmişi okuyom okuyom rastlayamadım...
ve yine beklenen son defne yetişemedi kutlamalara........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?