Tüp Bebek Günlüğümüz !

bizde seni seviyoruz inan
çok duygulu harika bir anı olarak kalsın sende
hamile olduğunu öğrendiğinde gülümseyerek hatırlansın inşallah

canım tam olarak bilmiyorum ama benim eşiminde morfoloji 0. dr. dedimki bebek olur mu.. bana dediki önemli olan dna sı ..eğer değerler 0 sa DNA ya baklıyormuş.. sıkmayın hemen canınızı..

artık girerim canımm benim bende seni çok özledim valla.bu arada yeni topiğimiz hayırlı ugurlu olsun bana bilgi verip yazdıgın içinde ayrıca sana cokkkk tesekkür ederimmm şekerr :) Rabbim inşallah hayırlısıyla sana da kısa sürede anne olmayı nasip etsin inşallah hep duam seninle

bizde seni seviyoruz inan
çok duygulu harika bir anı olarak kalsın sende
hamile olduğunu öğrendiğinde gülümseyerek hatırlansın inşallah

İnşallah canım öyle olurr...Çok sağolll..

defnelmaaaaaaa bakk alıntıdaa yazımmmm okuuuu öyleeeee.Yok öylee hemen sonuç falann,,Şaka yapıyorum gülümmm negatif ama oku sen bir yazımı..

ne demek canım..baktım bi kaç gün bekledim senden ses çıkmayınca herhalde yeni topiği bulamadı dedim...topiğimizin maşallahı var daha 2 hafta olmadı açalı ama çok kalabalığız...seninde gelmene çok sevindim...

ama kaçırmayayım diyorum gelişmeleri ne yapabilirim....:26:

kız ben seni yerimmmmm
ah kuzummm ben sana özet geçerim sen niye kendini parçalıyon okuyacam diye kıyamam...

canım tam olarak bilmiyorum ama benim eşiminde morfoloji 0. dr. dedimki bebek olur mu.. bana dediki önemli olan dna sı ..eğer değerler 0 sa DNA ya baklıyormuş.. sıkmayın hemen canınızı..

Bak ben bunu kaçırmışımmm su nun eşinin 0 mı çıktıı spermiogramındaa.Morfolojimi 0 yoksa sperm değerimi o onu anlamadımm..Tekrarlamakta fayda varrr..Allah Allah yaaa kızcağızda tedaviye başladı taamm.Vardır bir hayırr..

kuzum kalabalıkta ayrı düştük uzak kaldık napıyon sen bak ataşehirden sonra antalyayı da bulduk...

sperm değerleri 0 çıkmış morali çok bozuktu....

bak canım ben kendim için okumuyorum sadece arkadaşlarımda yararlanıyor benim msj lardan....

millstone amma güldüm bu msjına....

herkese merhaba,

geçmişi bitiremiyorumm. özet geçermisinizz?=

bugün duydu patlaması yaşadık...ağlaştık...millstone nin bugün yaşadıklarını bi kaç sayfa geri gidip okumalısın...demir_akinci arkadaşımız negatif sonuç aldı...aise2412 den hala haber yok kan verdi arayacaklar dedi ama yazmadı henüz...eski topiten esrdlgr arkadaşımız bebeğini kaybetti...genel olarak böyle canım..

oğluşummu acaba bilmiyorum ki canım,Allahmı söyletti acaba sana,haftaya belli olucak bakalım

canım ya bir an acaba mı diye yüzümde bir gülümsemeyle okuyordum.. daha sonra ise içim cız eetti.. bende böyleyim işte.. her ne kadar olmayacağını bilsemde her seferinde acaba mı demekten kendimi alamıyorum...

gerçekten duygu patlaması çok doğru gülden,,vallahi işyerindeyim millstonun yazısını okudum,gözlerimden yaşlar süzülüyor resmen zor durdum,gerçekten Allah sabır versin,,bugün üzücü haberler vardı ama inşallah herşey güzel olucak onlar içinde,hepimiz çok üzüldük çok ağladık ama şimdi artık gülüyoruz sevinçten ağlıyoruz,

bak canım ben kendim için okumuyorum sadece arkadaşlarımda yararlanıyor benim msj lardan....

millstone amma güldüm bu msjına....

Susss kızzzz gülmee delüüüüüüüüüüüüüüü..Konu gayett ciddi cicimmm..Çok üzüldümm bakk şimdiiii benn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…