Tüp Bebek Günlüğümüz !

of offff efkarlandım du bi bergen açıp dinleyim
dağıttım kendimi demli çaya vereyim içeyim içeyim anca unuturum

cnm burdaki herkezi ağlattın herhalde benide tabiki şuan seni bizden daha iyi anlayan yoktu herhalde rabbim vericek elbet birgün bizede ama sabretmek çok zor geliyor rabbim hiçbirmizin kucağını boş bırakmasın şuan benimde 7.günüm okadar kötüyüm bende yoruldum sabretmekten sanki hiçbizaman kucağıma alamıcakmışım gibi geliyor sonucu öğrenmeme az kaldı ama biliyorum yine olmadı hani insan hisseder diyorlar ya gerçekten çok doğru diğer iki düşüğümde bi umut vardı içimde ama şimdi bi boşluk hiçbişey düşünemiyorum hissedemiyorum rabbim yardımcımız olsun başka bişey gelmiyor elimizden malesef ne umutlarla başlıyoruz ama olmuyor işte

çok ağlattın sen beni küstüm :2::2::2::2::2::2:

canım canım herşeyin hayırlısı zamanını bekliyor gelecek bir gün....annesini ve babasını çok mutlu edecek inşallah

Daha neler yazmak istiyorum be ecrincimm bir bilsennn..Resmennn içimdekii tümm hasretii fışkırtmak isteği var içimdee.1-2 saatlik bile olsa hayatımda 5 senelik evliliğimde görmediğim ikinci çizgiyi gösterdi Yaradann..Ve ben anladım kiii çokk çalışmam lazımm çokk denir ya hanii işte ondann..Benimde çoookkk dua etmemm çabalamam gerekk..Bebeğime duyduğum hasreti tüm hücrelerime kadar hissettim bugünn.Hep istiyorumm diyorum ama bugün başkayydııı..İnş birbirimize ettiğimiz dualarla ve sabırla gelicek meleklerimizz..

merhaba arkadaşım, bu topiğe ilk defa girdim yazıları baştan sona okumaya çalıştım ve senin yazını okuyunca inan göz yaşlarımı tutamadım işyerimdeyim ve kendimi lavaboya zor attım arkadaşım( canım ya Rabbim hepimize o güzel duyguyu yaşattsın.inan ya büttün duygularımı yazmışsın son cümlelerinde.. Rabbim hepimize hayırlısıyla bize de yaşatsın....

Ahh be güzelimmm anlıyorum seni ama senin transferin olmuşşş içinde olma ihtimali var şu andaa..Noooolurrrrrrrr düşünme öyle..Bebeğini üzüyorsundur belkii kim bilebilir ki Yaradandan başkaa..Olucak diyeceğizzzz hepimizzz..Elimizden geleni yapıp takdiri Allah vericekk.Kii sen elinden geleni yapıp tüm iğnelere hastaneler rağmenn bebişine kavuşmak içinn beklemedesinn.İnş pzitif haber vericeksin bize..

çok ağlattın sen beni küstüm :2::2::2::2::2::2:

canım canım herşeyin hayırlısı zamanını bekliyor gelecek bir gün....annesini ve babasını çok mutlu edecek inşallah

Kıyammmmmm küssmeee söz bir daha yapmıcammmm..Napıyımm yapptım bir kere oldu iştee adaşımmmm..AMİNNNNN gülümm inşş gelicek meleklerimiz hayırlısıyla..

İlk defa topiğimize gelen birini inan böyle karşılamak istemezdimm gülümm ama oldu işte birkere..Hepimizin belkide kısa süreli bir deşarj olmaya ihtiyacı vardı kim bilir..Hepimizin duyguları o kadar ortakk kii,eminim okuyan herkezz aynı şeyleri hissediyordurr..Aminn canımmm hepimize en kısa zamanda yaşatsın Rabbimm..

of offff efkarlandım du bi bergen açıp dinleyim
dağıttım kendimi demli çaya vereyim içeyim içeyim anca unuturum

Şimdi ya senin İstanbul da yada benim Ankara sınırları içinde olmamız varrdııı ahh ahh..Birlikte bergen dinleyipp demli çaylarımızı içimm iki ağlayıpp iki kıkırdamamız vardı amaaa işteee...

Bu arada şöyle birşey buldumm tamm benlikk yaneeee..
''ISTANBUL gibiyim artık..Gülmeyi Gülhanede bıraktım...Vedayı bozacıda...Ayasofya
kadar yorgun...Topkapı kadar yıkık...Esenler kadar vedalara alışık...Eyüp kadar
kalabalık...Eminönü kadar sıkıcı... ISTANBUL gibiyim yani...Uzaktan bakınca ışıl
ışıl...Ama aslında yorgun,bitkin,tükenmiş.. Ama HALA AYAKTA DiMDiK...''

bugün bizi zırlatan arkdaşım...
biyandan daha dün negatif almış arkdaşımın facedeki yalında"şimdi senden vazmı geçmeli"dinlerkne..biyandan açayım nehaber var dedim sabah okumuştum..dağıldım ben ya..nekadar aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz..ençokta eşinin elini karnına koyması beni dağıttı inş.canım tez zamanda bebeğiniz gelisnde gerçekleşsin hepsi..bu bir işaretti belkide hiç böyle olmazdı diyosun çift çizgi görün daha çok istediğini anladın vardırbir hayır...tez zamanda pozitifleri al inşaallah...

adının geri kalan numarısı aklımda kalmadı:))) kan verdim dedin kayboldun ortadan.. yoksa ben mi kaçırdım...

kdr cim çok sağolllll canımmm..Ahh ahhh o şarkıdaaa şimdii beni mahvederr yaneee...Hiiç olmamıştıı,hatta o paniklee resmini çekipp egunala gönderdimm..O da emin oldu ama ikimizde hiç çift çizgiyi görmediğimizden topikten hamile olan bir arkadaşımıza yolladıı melikeyeee..O da onay verdiii:)) Ama herşeyin bir sebebi var dediğin gibi..Demekki bugün bunları yaşamamız gerekliymiş dedikk bizde..Daha eşime hiçç tel açmadımm.Akşam gelince bir varmış bir yokmuşş hikaye gibi anlatıcammm..Gözüne bakarak anlatmak istedimmm..Eşim hemen hemen her gece koyar karnımaa eliniii zanki bebişimizi arar gibi gelir bana hepp..AMİNNNNNNN DİYORUM SON CÜMLENEDE GÜLÜMMM NE DİYİMMM..

hepinize hayırlı günlerr arkadaslar .egunal canım ben görümcemdeydim internete giremedimm . doktorum yürüme dedi çocugun eşi asagıdaymış o yüzden kanama oluyormuş hep yatıyorum ignelere tekrar döndüm 3 gün ara ile iğne oluyorum ama bebegm iyi masallah ultrasyonda çok hareketli :)) fakat beni arada korkutuyor malesef..sen nasılsın ?

miltoneciiim canım benim bizi nasıl ağlattın bi bilsen rabbim bu hasretini en kısa zaman da dindirsin yavruna kauştursun inşllahhhh

bugün tel de konuşurkende dedim ya kan testine yalnız gittiğinde hiç bu kadar yanında olmak istememiştim herhalde...beraber olmamız gereken bir günde ayrı gayrıydık...
bu arada yolcam saçını başını yok sen beni bugün intihara sürüklemekte kararlısın...yine yazmış efkarlı efkarlı...bu arada bir tekzip yayınlamamız gerekiyor topiğe bizi bergenci sandılar...bilmiyorlarki biz müslümcüyüz

adının geri kalan numarısı aklımda kalmadı:))) kan verdim dedin kayboldun ortadan.. yoksa ben mi kaçırdım...

evet ya bende aşağıda gördüm aisenin adını ama yazmadan çıktımı ne??? Anlamadımm..belki benim yazımdan sonramı kayboldu kızcağız pozitifse haberi ..Keşke gelip paylaşsada havamız değişse halaylar kursakk keşkee..Belki egunala özelden yazarr..

merhaba, oncelikle hepimizin gectig zorlu yollari Rabbim kolay eylesin, ben de esimdeki genetik sorundan dolayi PGT yaptirarak transfer oldum, ilk transferde hamile kaldim 2 aylikken aldirmak zorunda kaldik, simdi 14 haftalik gebeyim, ben Ankarada Gen labda Prof Muhterem bahcede yaptirdik PGT yi, istersen onlarlada konusabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…