gerçekten duygu patlaması çok doğru gülden,,vallahi işyerindeyim millstonun yazısını okudum,gözlerimden yaşlar süzülüyor resmen zor durdum,gerçekten Allah sabır versin,,bugün üzücü haberler vardı ama inşallah herşey güzel olucak onlar içinde,hepimiz çok üzüldük çok ağladık ama şimdi artık gülüyoruz sevinçten ağlıyoruz,
topik bu kadar kalabalıkken çıkmak işime gelmiyo ama çıkmam lazım.. akşam görüşmek üzere.. hepinizi öpüyorum... lütfen çok yazmayın...
Susss kızzzz gülmee delüüüüüüüüüüüüüüü..Konu gayett ciddi cicimmm..Çok üzüldümm bakk şimdiiii benn...
topik bu kadar kalabalıkken çıkmak işime gelmiyo ama çıkmam lazım.. akşam görüşmek üzere.. hepinizi öpüyorum... lütfen çok yazmayın...
canım ben konuya.. aaaa ben bunu kaçırmışım diye girişine çok güldüm..ama bir faydam olduysa ne mutlu....
bugün duydu patlaması yaşadık...ağlaştık...millstone nin bugün yaşadıklarını bi kaç sayfa geri gidip okumalısın...demir_akinci arkadaşımız negatif sonuç aldı...aise2412 den hala haber yok kan verdi arayacaklar dedi ama yazmadı henüz...eski topiten esrdlgr arkadaşımız bebeğini kaybetti...genel olarak böyle canım..
bütün topik seni izliyoooo farkındamısın...bi sen aktifsin şu an...
topik bu kadar kalabalıkken çıkmak işime gelmiyo ama çıkmam lazım.. Akşam görüşmek üzere.. Hepinizi öpüyorum... Lütfen çok yazmayın...
avatarına o kadar alışmışımkiii başka biriyle yazışıyormuşumm gibi geliyorrrrr..
kızlar hazırsanız başlayalım mı adım adım?
gerçekten duygu patlaması çok doğru gülden,,vallahi işyerindeyim millstonun yazısını okudum,gözlerimden yaşlar süzülüyor resmen zor durdum,gerçekten Allah sabır versin,,bugün üzücü haberler vardı ama inşallah herşey güzel olucak onlar içinde,hepimiz çok üzüldük çok ağladık ama şimdi artık gülüyoruz sevinçten ağlıyoruz,
çokkkk üzüldümmm hepsine.... Millstone canım benimmm en kısa zamanda bu haberi almanı Allahtan diliyorum. Negatif sonuç alan arkadaşıma da en kısa zamanda bebişine kavuşmasını dilerim.
Esdlgr ne kdarlık hamileydiydi ki? neden düşmüş?
ayyyy o zaman azcık
azcıkta...(yeteneğimi göstereyim)
ama aslında beeennnnn sadece
size yetişmeye çalışan bir şaşkınım...
ordan bir tanesini seçin.. eğer sormak istediğiniz bir şey varsa bekliyorum...
bir öğretmen der ki.......
önce yeni bir pencere açın..(google)
ve pencereye yazın lilypie.. ilk adrese tıklayın...
boyle bunların 3 de ısaretlımı olcak cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?