Tüp Bebek Günlüğümüz !

bütün topik seni izliyoooo farkındamısın...bi sen aktifsin şu an...

topik bu kadar kalabalıkken çıkmak işime gelmiyo ama çıkmam lazım.. akşam görüşmek üzere.. hepinizi öpüyorum... lütfen çok yazmayın...

Sağol turginurcummm beni en iyi anlayanlardansındır eminimm.Rabbim bizede sevinçten ağlamayı nasib etsinn canımm..

canım ben konuya.. aaaa ben bunu kaçırmışım diye girişine çok güldüm..ama bir faydam olduysa ne mutlu....

tamam kıss anladımmmmmm..kızmaaaaa hemennn..Faydan oldu tabiiii..Ben o leylalıkla 20 sayfa falan geçmiş okudumm onda da yoktuu senin kadar azimli değildim bugünn...

çokkkk üzüldümmm hepsine.... Millstone canım benimmm en kısa zamanda bu haberi almanı Allahtan diliyorum. Negatif sonuç alan arkadaşıma da en kısa zamanda bebişine kavuşmasını dilerim.

Esdlgr ne kdarlık hamileydiydi ki? neden düşmüş?

topik bu kadar kalabalıkken çıkmak işime gelmiyo ama çıkmam lazım.. Akşam görüşmek üzere.. Hepinizi öpüyorum... Lütfen çok yazmayın...

cok konusan bır topıktesın cnmmm o yuzdne az yazmalarını bekleme

avatarına o kadar alışmışımkiii başka biriyle yazışıyormuşumm gibi geliyorrrrr..

aynen cnm ben tekra baktım bu kım dıye

bir öğretmen der ki.......
önce yeni bir pencere açın..(google)
ve pencereye yazın lilypie.. ilk adrese tıklayın...

karşınıza çeşitli seçenekler çıkacak öncelikle neyi takip etmek istiyorsunuz ona karar verin.. evlilik tarihi mi,kilo mu, adet döngüsü mü,hamile olupta bebişin gelme gününü mü?

inşallah bundan sonrasında keyfimiz yerine gelir...hep mutlu oluruz...güzel haberler alırız...

topik bu kadar kalabalıkken çıkmak işime gelmiyo ama çıkmam lazım.. akşam görüşmek üzere.. hepinizi öpüyorum... lütfen çok yazmayın...

nereye gidiyon ben sana yazıyom ama sen beni görmüyonnn

canım eğer yaşasaydı bebiş bugün 10+4 günlük olacaktı...gelişimi ve kalbi durmuş bebeğin...

ayyyy o zaman azcık
azcıkta...(yeteneğimi göstereyim)
ama aslında beeennnnn sadece
size yetişmeye çalışan bir şaşkınım...

şaşkın da ne demek olurmu hiç...
eğlenceli hatunsun valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…