evettt... yapmışsın..:128: arada kurcala sen bu kısmı.. mesela ticker ın üstüne benim gibi not ta ekleyebilirsin...
tamam hayatım ömrüm senın yazıcam bende ama artık evden ısten cıkıyorum sımdı evımı ozledım yawww :)
evettt... yapmışsın..:128: arada kurcala sen bu kısmı.. mesela ticker ın üstüne benim gibi not ta ekleyebilirsin...
ticker ı hazırlarken son adımda yazıyorsun
enter your personal text here yazan yere tıkla.... ve istediğin notu yaz tatlım... kolay gelsin...
öğretmenliğin sırrı bu...
çok şey bilebilirsin ama öğrenciye aktaramazsan, öğretmen değilsin....
cici ögretmenım benım yaptım onu da bak :)
kızlar maalesef sonuç negatif yine olmadı maalesef(((
sanırım geri dönücem o avatara o tam beni yansıtıyo:)))))Avatarına o kadar alışmışımkiii başka biriyle yazışıyormuşumm gibi geliyorrrrr..
orası öylede.. yemekte yapmassam adam başlıcam senin kk na diye laptopu kesin kırar:18::18::18:cok konusan bır topıktesın cnmmm o yuzdne az yazmalarını bekleme
aynen cnm ben tekra baktım bu kım dıye
canım anlatmış arkadaşalar olmadıysa tekrar anlatırız. kontrol panelinden gelişmiş editörü seçmen yeterli...Ya bi de bu sarı kafaları nasıl koyuyorsunuz? bir türlü bulamadım ..
gel tabi.. bu topik sensiz öksüz kalır...arkadaşlarım bir saatliğine çıkıyorum...sonra gelcem....
öğretmenim ben dersi kaçırdım...öptüm canım benimde yıkanmam lazım ... temizlik yaptım terledim...
bizde seni öptüm karasumm....Kızlar hepinizi öptüm misafir gelincik anneme yardım etmem lazım kaçtım hepinizi opuyrm
gel tabi.. bu topik sensiz öksüz kalır...
Kızlar hepinizi öptüm misafir gelincik anneme yardım etmem lazım kaçtım hepinizi opuyrm
egunalım mılıstone
ıyı aksamlar canlarımbenımmm fatmagul var bu aksam gırersem gorusuruz geneeee
Herkese iyi aksamlar. Basardim basardim benim de sari kafalarim var , tesekkur ederim yardimlariniza
Herkese iyi aksamlar. Basardim basardim benim de sari kafalarim var , tesekkur ederim yardimlariniza
bende ilk yaptığımda çok sevinmiştim:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?