Tüp Bebek Günlüğümüz !

tamam hayatım ömrüm senın yazıcam bende ama artık evden ısten cıkıyorum sımdı evımı ozledım yawww :)

ticker ı hazırlarken son adımda yazıyorsun

enter your personal text here yazan yere tıkla.... ve istediğin notu yaz tatlım... kolay gelsin...

evettt... yapmışsın.. :128: arada kurcala sen bu kısmı.. mesela ticker ın üstüne benim gibi not ta ekleyebilirsin...

ticker ı hazırlarken son adımda yazıyorsun

enter your personal text here yazan yere tıkla.... ve istediğin notu yaz tatlım... kolay gelsin...

öğretmenliğin sırrı bu...
çok şey bilebilirsin ama öğrenciye aktaramazsan, öğretmen değilsin....

cici ögretmenım benım yaptım onu da bak :)

seninde dersten kaçtığın için notunu kırıyorum kırıyorum kırıyorum.... ve yıldızlı 3 veriyorum...

notunuz......:3*

bu 3 üde en azından biraz olsun çabaladığın için verdim....(adım sıfırcı öğretmene çıkacak valla...)

bende çıkıyorum... yarın görüşürüz artık... fazla yazmayın... sonra geçmişte kendimi kaybediyorum....

kizlar cok üzgünüm rabbim herseyin hayirlisi demekden ve dua etmekden baska birsey gelmiyor elimizden rabbim acinizi hafiflenip sabrini versin insallah...

canim yasadiklarini okudum benzer yanilgilara hepimiz zaman zaman düsüyoruz burdada rabbimin büyük sinavlari hala ölctügünü düsünüyorum bizleri insallah biz bu sinavlari gecip bebeklerimize kavusucaz dedigin gibi cok dua etmemiz gerekli rabbim bazi kullarina bu tür sikintilar verirmiski bana dualarla daha fazla yaklassinlar diye tez zamanda kavusucaz insallah hepimiz canim dualarimdasinizzzz

Avatarına o kadar alışmışımkiii başka biriyle yazışıyormuşumm gibi geliyorrrrr..
sanırım geri dönücem o avatara o tam beni yansıtıyo:)))))

cok konusan bır topıktesın cnmmm o yuzdne az yazmalarını bekleme

aynen cnm ben tekra baktım bu kım dıye
orası öylede.. yemekte yapmassam adam başlıcam senin kk na diye laptopu kesin kırar:18::18::18:

Ya bi de bu sarı kafaları nasıl koyuyorsunuz? bir türlü bulamadım ..
canım anlatmış arkadaşalar olmadıysa tekrar anlatırız. kontrol panelinden gelişmiş editörü seçmen yeterli...

arkadaşlarım bir saatliğine çıkıyorum...sonra gelcem....
gel tabi.. bu topik sensiz öksüz kalır...

öptüm canım benimde yıkanmam lazım ... temizlik yaptım terledim...
öğretmenim ben dersi kaçırdım...

Kızlar hepinizi öptüm misafir gelincik anneme yardım etmem lazım kaçtım hepinizi opuyrm
bizde seni öptüm karasumm....

kızlar maalesef sonuç negatif yine olmadı maalesef (((

bugün bi sen kalmıştın umudum güzel haber verirsin diye bekledim...ama rabbim ol dememiş henüz...bizimde sınavımız bu evlat hasretiyle sınıyor rabbim...en kısa zamanda yavruna kavuşmanı diliyorum...

gel tabi.. bu topik sensiz öksüz kalır...

ama ben seni özledim...bugünkü yoğunluğun arasında ayrı düştük ben sana yazdım ama sen gçrmedin

Kızlar hepinizi öptüm misafir gelincik anneme yardım etmem lazım kaçtım hepinizi opuyrm

bende seni öptümmmmisafir geliyo diye yorma kendiniiii...

egunalım mılıstone
ıyı aksamlar canlarımbenımmm fatmagul var bu aksam gırersem gorusuruz geneeee

heee fatmagül bacı var bu akşam...ama maçta var...biz ailecek maç seyretcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…