Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayyyyyyyyyy olurrrr taşıyabildiğim kadar versin allahımmmmmm razıyım....
İnslhh ama biranda olmasın be cnm 3tane sonra seni Manisa ya geliriz ziyarete

Sana kus oldum ağlattın beni kızım bende kalp var aritmiliyim benYapma böyle öldüren mı sen beni inslhh sende gülden im de diğer kardeslerimde hamile olucak bu yıl bu topicte nüfus patlaması yaşanacak tupculer olarak patlaticaz tüpleri arka arkaya

Kızlar selam. Bütün gün pek açamadım iş çok yoğundu. Şimdi de geçmişi şöööle bi okuduktan sonra geldim.

Millstone çok üzüldüm, insan umut ediyor işte biliyorum ben de yaşadım benzer şeyleri. Gözlerim doldu yazını okurken. Allahım en kısa zamanda göndersin bebeğini inşallah.

manisa ha hahaha güldürdün beni çokk doğru dedin :))))

Patlatalımmmmmmmmmmmmmmmmmm evettttttttttttttttttttt..Süperr olur vallaaa...

İnş. canımmmm Aminn cümlemizeeee..

Ne diyeceğimi biliyorum çok üzgünüm bebisimize insallah en kısa zamanda kavuşuruz

Kızlarr,güzellerr ben kaçarr.Yemek yapıcammm..Kayınvalideme de birsürü misafir gelmişşş tamm da gününü buldularrr..Ticker olmuyorrr,evlilik yıldönümü seçip tüm herşeyi giriyorum ama tarihte problem var 2012-2016 arası seçiliyor sadece..2007 yok..olmuyor o yüzden..

Çaresini bulursan mesaj atarsın canımcımmm..Öpüyorum herkezii..Umarım döndüğümde aise den pozitif haber almış oluruzzz ve halaylara takılıp,geceyi ederiz...Size iyi sohbetler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…