Tüp Bebek Günlüğümüz !

selocanım ne yaptın bugün nasılsın? bittimi temizlik?

Calışma odamla yatak odam kaldı onlarida yarın temizleyecek bugun bişey yapmadım dinlendim ayyyyyy beni yavaş yavaş heycanlaniyom tedaviye basliyacam ya sen nasılsın ? Bebisimiz nasıl ??? Sen bugun neler yaptın tatlım??

ben geldimm...sizden ayrı kaldım bugünnn..çok yorgunum yaa..özlediniz mi beni yokluğum hissedilio mu?

Oyyyy seninki desene meraktan ölecek

Allah iyiliğini versin seninnn...Adam beni afyona kabul etmeyecek bebelerini göstermeyecek...Aranıza fitne fesat sokuyom diye görüşmemizi engelleyecek...ah ahhhh...maşallah hasta hatuna bak formundasın yaniii...

kızlar maalesef sonuç negatif yine olmadı maalesef (((

Rabbim sabrını versinn..

Sağol nehircimm ayenn dediğin gibi buda bizim imtihanımızzz..Layıkı ile çıkabilenlerden eylesin Rabbimm..

ben geldimm...sizden ayrı kaldım bugünnn..çok yorgunum yaa..özlediniz mi beni yokluğum hissedilio mu?

Özlemezz olurmuyuzzzzzz,özledikk vallaaaa

canım hoşgeldin çok yoğun bir gün geçirdik bizde tabiki de seni andık...hatta az önce akasyaya yine dedim bütün gün olmadığı...valla duygu patlaması yaşadığımız ağlaştımız birgün oldu çok şey kaçırdın...bi kaç sayfa geriye git ve millstone nin yazısını oku hatta yorgunsan ben bugünü özet geçeyim sana...

Olurmu güldenim,sen yeterki gel ben alırım seni afyonagösterir benim kocam bebelerinien son yazmışsın ya onu böyle kabul etmek lazım diye,bak dogru yazmış dedi,beni böyle kabul et dedipeki dedim..şimdilikhepinize iyi geceler..artık gittim..hepinizi seviyorummm

canım üzülme kesinlikle labaratuardandır moralini yüksek tut ....

geçmiş olsun allah sabır versin........

seni merakda ediyoruz seviyoruzda ama biliyoruz ki yalnız değilsin bebiş seninle sende gel aramıza özletme.....

maşallah canım büyümüş bebiş doğsada sevsek yumuk yumuk duruyor ....

oldumu acaba ekledim ama

ayy seninki herşeyiyle belli maşallah sağlıkla kucağına al canım çook güzelll

ilk tüp bebek denemem olacak adetim 1.günü bugün puregon başlıyorum

hadi hayırlısı olsun canım....

hadi hayırlısı bebişine artık daha yakınsın

Merhaba arkadaslar
Test sonucum negatif çıktı :2:

allah yardımcın olsun hayırlısı buymuş

canım güzel yürekli arkadaşım akşam haber verince içim kıpır kıpır olmuştu olmasa bile bana iyi gelmişti ama bu yazı beni mahvetti bam telime bastı kaç saat önce okudum ama kendimi toparlayıp birşey yazamadım bunları yazarkende gözlerim doluyor seni çook seviyorum gülüm benim için çok değerlisin inşallah rabbim bunları unutturacak melekleri en kısa zamanda verir ..........................dualarımdasın ....................yüreğimdesinnn.....................

bergen acıların kadınıysa biz neyiz ya hu...
bak yine intihara eğilimim arttı...
SEN sin benim canımın içi...

bence bergen gibi olmasa da bizde acıların kadınıyız en azından ben öyle hissediyorumm

yazamadım ama sonunda yazdımm meleğimmm

kızlar maalesef sonuç negatif yine olmadı maalesef (((

geçmiş olsun canım allah sabrını artırsın vakti zamanı gelmemiş demek ki....

cannlar ben geldimmm.

hoşgeldiinnnn canımcım...

Arkadaslar benim cikmam lazim, belki gec saatte kacar gelirim

kaçıp kaçıp gel cicim...

anacuğum çağırıyor bir saat sonra gelirim inşallah...

inşallahhhh gel tabii bak 600.sayfaya ilerliyoz sensiz kutlama olmaz dimi..gerçi sen kutlamayı bi türlü dek getiremiyon ama olsun...hep te bu kutlama geceye dek geliyooo...

yaa bana bii özet geç be neler olduu çok yazılmışş eğer geçmişi okumaya kalkarsam eşim napar beni bilmiomm..çok merak ettim.millistonenunn yazdığı kaçıncı sayfada bakiimmm..

canımmm Allah sabır versin tatlım.ilk günler çok acı veriyo ama inan yeniden toparlanıyosun emin ol.Allah inşallah en kısa zamanda bebişini gönderir sanaaaa.

hee iyi bariii şimdi rahatladım...sonu tatlıya bağlamış neyseki...bi daha adamın hakkında yazarken daha dikkatli olayım bariiiiyi geceler canımmm...

hoşbulduk bebişimmmmm.iki negatif okudum çoook moralim bozuldu.allah hepimize yardım etsinnn.

yaa bana bii özet geç be neler olduu çok yazılmışş eğer geçmişi okumaya kalkarsam eşim napar beni bilmiomm..çok merak ettim.millistonenunn yazdığı kaçıncı sayfada bakiimmm..

kopya çek cicim...senden önce önemli mesajları zuzu25 cevaplamış o mesajlara bakman yeterliiii

Dattluuummm benimmmmm...Yazdın demek sonunda bana...Ben senin yiriiiim kısssssssss.Sende bitanesinnnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…