bende hep vardı o yüzden sonradan yapıp sevinmek fırsatım olmadı...
bende ilk yaptığımda çok sevinmiştim:))))
ooooo süpperrrrr hayırlı olsun sarı kafalarrr:13:
bende hep vardı o yüzden sonradan yapıp sevinmek fırsatım olmadı...
Etrafimda normal yolla hamile kalan yok gibi bisey, herkes tup bebekte. Kac sene once ilk bebegimi (dogal hamilelik) aldirmak zorunda kalmistim. Esimden ayriliyordum o zaman. Dr um aldirma diye cok kizmisti bana. Muthis erkek kisirligi var falan demisti bana, uzulerek aldirmistim...zaten sonra da bosandik.
Simdi 2. evliligimde morfoloji problemi yasiyorum
Allah bana hala kizgin sanirim..
Etrafimda normal yolla hamile kalan yok gibi bisey, herkes tup bebekte. Kac sene once ilk bebegimi (dogal hamilelik) aldirmak zorunda kalmistim. Esimden ayriliyordum o zaman. Dr um aldirma diye cok kizmisti bana. Muthis erkek kisirligi var falan demisti bana, uzulerek aldirmistim...zaten sonra da bosandik.
Simdi 2. evliligimde morfoloji problemi yasiyorum
Allah bana hala kizgin sanirim..
sagol canım sizi merak ettimde bi bakayım dedim,hemen cıkıyorum..başım coook kötü sabahtan beri..daha kac saat cekerim ne zman atarım minoseti bilmiyorum ama sanırım fazla dayanamyıp atcam yine(öptüm seni canım..kib
mutlaka görmüşümdür de eşeklik edip cevap yazmamışımdır... gerçi genelde atlammaya çalışırım ama annemin geldiği araya denk gelmiş olabilir... çok özür diliyorum dikkatsizliğimin cezasını çekmeye hazırım.. kes cezamı....
öle düşünme canım bizimde sınavımız böyleymiş...
Sucluluk duygusunu hic atamiyor insan uzerinden, acayip bir duygu
bugün de fatma gül var ondanmı kimsecikler yok??????
balımmmmm benim bende sana sarılıyorum en kocamanından......
böyle düşünüp kendini demoralize etme... rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?