Normalde merak etmiyoda 14 şubat etkinligi diye merak etti
hoşbulduk bebişimmmmm.iki negatif okudum çoook moralim bozuldu.allah hepimize yardım etsinnn.
Etrafimda normal yolla hamile kalan yok gibi bisey, herkes tup bebekte. Kac sene once ilk bebegimi (dogal hamilelik) aldirmak zorunda kalmistim. Esimden ayriliyordum o zaman. Dr um aldirma diye cok kizmisti bana. Muthis erkek kisirligi var falan demisti bana, uzulerek aldirmistim...zaten sonra da bosandik.
Simdi 2. evliligimde morfoloji problemi yasiyorum
Allah bana hala kizgin sanirim..
bugün de fatma gül var ondanmı kimsecikler yok??????
cannlar ben geldimmm.
yaa bana bii özet geç be neler olduu çok yazılmışş eğer geçmişi okumaya kalkarsam eşim napar beni bilmiomm..çok merak ettim.millistonenunn yazdığı kaçıncı sayfada bakiimmm..
Dattluuummm benimmmmm...Yazdın demek sonunda bana...Ben senin yiriiiim kısssssssss.Sende bitanesinnnn..
Canım öyle düşünme bende bazen kendimi suçluyorum hiç korunmasydım başıma bunca şey gelmezdi diye ama olacak yine oluyor bazen herşeyi yapsakta olacaktan kaçış olmuyor ....
bilmem olabilir bizde dizi çekelim "tüpçünün suçu neee"
hoşgeldin canımm...
587 de benim mesajımda var canım...
hayırlı akşamlar arkadaşlar.. aranıza katılmak isterim topiğinizi yavaş yavaş okuyorum ama hemen yazmak istedim. diğer topikten çoğu arkadaşlarda burdaymış ama tanımayanlar için tanıtıyim. bende aralık ayında 3. negatifimi aldım dondurulmuşlar ile. şuan genetik test ve histereskopi yaptırmak istiyorum arkadaşlar. benide listeye eklermisinz. Rabbim inşlh hepimize nasip edecek muradımızı.
aranıza alırsanız sevinirim
hani bendim senin bitanen...kaç tane bitanen var senin:44::44::44:
hayırlı akşamlar arkadaşlar.. aranıza katılmak isterim topiğinizi yavaş yavaş okuyorum ama hemen yazmak istedim. diğer topikten çoğu arkadaşlarda burdaymış ama tanımayanlar için tanıtıyim. bende aralık ayında 3. negatifimi aldım dondurulmuşlar ile. şuan genetik test ve histereskopi yaptırmak istiyorum arkadaşlar. benide listeye eklermisinz. Rabbim inşlh hepimize nasip edecek muradımızı.
Dattluuummm benimmmmm...Yazdın demek sonunda bana...Ben senin yiriiiim kısssssssss.Sende bitanesinnnn..
hani bendim senin bitanen...kaç tane bitanen var senin:44::44::44:
hoşbulduk canımmmm.ne var ne yok bakıymm.
bugün de fatma gül var ondanmı kimsecikler yok??????
ben geldimm...sizden ayrı kaldım bugünnn..çok yorgunum yaa..özlediniz mi beni yokluğum hissedilio mu?
evettt. çokta güzel olmuş.. sana yıldızlı 5 veriyorum....
notunuz...: 5*
sanırım geri dönücem o avatara o tam beni yansıtıyo:)))))
orası öylede.. yemekte yapmassam adam başlıcam senin kk na diye laptopu kesin kırar:18::18::18:
canım anlatmış arkadaşalar olmadıysa tekrar anlatırız. kontrol panelinden gelişmiş editörü seçmen yeterli...
gel tabi.. bu topik sensiz öksüz kalır...
öğretmenim ben dersi kaçırdım...
bizde seni öptüm karasumm....
Sennnnnnn tekdensinnn gülümmmm...Bu mesaja nasıl cevap verilir kiiii..Ya seninn o sevgi pıtırcığı olduğunn hallerine ne demeliiii..Ben hiiiç sesimi çıkarmıyorummmm
Herkezz seni seviyorrr kucakklıyorr ben burdaaa böyle oluyorummm Sen benimm zuzumu mu çok gördün bana hıııııı
kıskanma sarı şekeer sende ayrı bir bitanesiiiin....
eveeet çöktüm yaa ben niye seni bu kadaan seviyorum yoksa sen tanıdığım birimisin ... biliyormusun pc bile çöktü saçmaladı
sende bitanesiinn içli ketesiinn (buda kayserili işi sevgi göstergesi)
kıskanma sarı şekeer sende ayrı bir bitanesiiiin
valla ne olsun bugün duygu fırtınası yaşadık sen ne yaptın nasılsın
hoşgeldin canım aramıza bilgilerini yaz egunal seni ekler inşallah bu sefer bebişine kavuşursunn....
iyi akşamlar kızlar bugün transferim oldu. test tarihim 29 şubat. ben bebişlerimle birlikte kendimi bir süre dinlenmeye alıyorum. topikte fazla aktif olamıycam ve sizi özleyeceğim için de üzgünüm. kendinize dikkat edin umarım hayırlı hbrlerle dönerim.
iyi akşamlar kızlar bugün transferim oldu. test tarihim 29 şubat. ben bebişlerimle birlikte kendimi bir süre dinlenmeye alıyorum. topikte fazla aktif olamıycam ve sizi özleyeceğim için de üzgünüm. kendinize dikkat edin umarım hayırlı hbrlerle dönerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?