Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım öyle düşünme bende bazen kendimi suçluyorum hiç korunmasydım başıma bunca şey gelmezdi diye ama olacak yine oluyor bazen herşeyi yapsakta olacaktan kaçış olmuyor ....

bugün de fatma gül var ondanmı kimsecikler yok??????

bilmem olabilir bizde dizi çekelim "tüpçünün suçu neee"

cannlar ben geldimmm.

hoşgeldin canımm...

yaa bana bii özet geç be neler olduu çok yazılmışş eğer geçmişi okumaya kalkarsam eşim napar beni bilmiomm..çok merak ettim.millistonenunn yazdığı kaçıncı sayfada bakiimmm..

587 de benim mesajımda var canım...

hoşbulduk canımmmm.ne var ne yok bakıymm.

hayırlı akşamlar arkadaşlar.. aranıza katılmak isterim topiğinizi yavaş yavaş okuyorum ama hemen yazmak istedim. diğer topikten çoğu arkadaşlarda burdaymış ama tanımayanlar için tanıtıyim. bende aralık ayında 3. negatifimi aldım dondurulmuşlar ile. şuan genetik test ve histereskopi yaptırmak istiyorum arkadaşlar. benide listeye eklermisinz. Rabbim inşlh hepimize nasip edecek muradımızı.
aranıza alırsanız sevinirim

hoşgeldiiinnnn canımmm
aramıza katılmandan çok memnun oluruz...
liste bilgileri için yaş,sebep,merkez yazarsan ilk fırsatta eklerim...
rabbim daha fazla evlat hasretiyle sınamasın bebeğini göndersin inşallah

hani bendim senin bitanen...kaç tane bitanen var senin:44::44::44:

Sennnnnnn tekdensinnn gülümmmm...Bu mesaja nasıl cevap verilir kiiii..Ya seninn o sevgi pıtırcığı olduğunn hallerine ne demeliiii..Ben hiiiç sesimi çıkarmıyorummmm
Herkezz seni seviyorrr kucakklıyorr ben burdaaa böyle oluyorummm Sen benimm zuzumu mu çok gördün bana hıııııı

Hoşgeldin.Tez zamanda güzel haberler alırsın inşallah...

Dattluuummm benimmmmm...Yazdın demek sonunda bana...Ben senin yiriiiim kısssssssss.Sende bitanesinnnn..

eveeet çöktüm yaa ben niye seni bu kadaan seviyorum yoksa sen tanıdığım birimisin ... biliyormusun pc bile çöktü saçmaladı
sende bitanesiinn içli ketesiinn (buda kayserili işi sevgi göstergesi)

hani bendim senin bitanen...kaç tane bitanen var senin:44::44::44:

kıskanma sarı şekeer sende ayrı bir bitanesiiiin

hoşbulduk canımmmm.ne var ne yok bakıymm.

valla ne olsun bugün duygu fırtınası yaşadık sen ne yaptın nasılsın

hoşgeldin canım aramıza bilgilerini yaz egunal seni ekler inşallah bu sefer bebişine kavuşursunn....

Hoşgelldin canımmm..Bizz çooook kalabalık sevgi doluu bir topiğizz...Bizimle hiçç canın sıkılmıcakkk..

bugün de fatma gül var ondanmı kimsecikler yok??????

aynen kuzum o yuzden kımse yok benceeee

ben geldimm...sizden ayrı kaldım bugünnn..çok yorgunum yaa..özlediniz mi beni yokluğum hissedilio mu?

hoşgeldin kuzummmm özledik tabı hatta sorcaktım kızlara ne zaman gıdecek diye seni merak ettimmm
evettt. çokta güzel olmuş.. sana yıldızlı 5 veriyorum....

notunuz...: 5*

öğretmenim ögretmenim canım benım canım benımmmm notumda super milostene akasya tebmel ögrencilerrrrrrrrr

o avatara alsıtık sımdı send eo yuzden ama ben bu bebek resmınıde cok sevıyorummmm...
desene esler yakında ayaklanacakkkkk

Hosgeldin canım valla burda sayfalar çabuk ilerliyor haberin olsun .

hıhhh inanmıyom işteeee
kıskandımmmm
beni herkes sevebilir ama seni yalnız ben sevebilirim...vay beeee ne racon kestim ama...deli kadirim ben ulennnn...sevdiğimi kimse elimden alamaz ya benimsin ya toprağın töbe töbeee....herkes sevsin kuzum seni...hatta seni sevmeyen ölsün...bunada töbe töbe deyimmm...naz yaptım sana...

kıskanma sarı şekeer sende ayrı bir bitanesiiiin....

bitane kelime anlamı itibariyle bir tanedir bi kaçtane değil taammıııııı...
hıhhh kıskandım işteee
sev tabii hemde çok sev arkadaşımıııı

iyi akşamlar kızlar bugün transferim oldu. test tarihim 29 şubat. ben bebişlerimle birlikte kendimi bir süre dinlenmeye alıyorum. topikte fazla aktif olamıycam ve sizi özleyeceğim için de üzgünüm. kendinize dikkat edin umarım hayırlı hbrlerle dönerim.

kızlar benim kociş yeni gelebildi yemek arası veriyorum...beni çok özleyin tamammı

ecrin tickerı yapmışsında doğrumu gösteriyor peki tarihhh...onu anlamadımmm..evlilik iseee 3 aylık mı evlisiniz sizz.

iyi be cannn aynı işte okul akupunktur yemek ve ev öle .özledim siziiii.

Hayırlı olsun canım.İnşallah pozitif sonuc alırsın..... Sen de dikkat et kendine......

hadi hayırlısı bakalım tatlımmm.güzel haberlerle gel inşallahhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…