Tüp Bebek Günlüğümüz !

DİKKAT arkadaşlar önceki tedavilerden elinde ilaçları olan varsa ihtiyacı olan çok arkadaşımız var hepimiz biliyoruz bu ilaçlarda çok pahalı çoğu kişinin evde tarihleri geçip çöpe gidiyor lütfen duyarlı olalım ihtiyacı olan arkadaşlarımız varsa iletelim bir şekilde

Gülmekten gözümden yaşş geldiii yaniii..Sana şu mısralar ile cevap veriyorummm..

''Sen gökyüzünde bir yıldız
Yüreğimde sevdamsın..
Gülüşün yüreğimi yüreğine bağlar
Bahçemde gülüm,soluduğum havamsın
Bu garip Elifin yüreğine can
Dizlerine derman,gözlerine fer
Yüreğine ateş koyansın
Sen benim ömrüme bedel
Yüreğimde sevdam,ellerimde umut
Yüreğimde kardeşimsinn..
Çünkü SEN BAŞKASIN''

kıskaanç eguuuuu senide seviyoruz ama millstoneyide çook çook seviyorum nol muş sankiii dimi:118:

iyi be cannn aynı işte okul akupunktur yemek ve ev öle .özledim siziiii.

canım benim bu sıkıntıyın arasında bide iş hiç kolay değil akapunkturun etkilerini merak ediyorum seans sayın dolsada paylaşsan bizde özlüyoruz sık giremiyorsun

kızlar benim kociş yeni gelebildi yemek arası veriyorum...beni çok özleyin tamammı

afıyet olsun kuzummmm özlerız tabı aaaa

canım arkadasım benım ınş 4 yılda bır gelen 29 şubatta en guzel hedıyeyı alırsın hayatımmm ve 4 yılda bır bebıslerın gelsın cnm benım ınş dualarımız senınle canımmmm

Hayırlı olsun canım insallah positif olur aminnnnn

hadi canım bebişlere dikkat et yerleşsinlerin annelerinin göbüşüne inşallah 29 unda güzel haberler verirsinn....

Ozlemezmiyiz seniiiiiii sarilasim geldi
ayyyy canım bende sana sarlayım o zaman
hoşgeldin kuzummmm özledik tabı hatta sorcaktım kızlara ne zaman gıdecek diye seni merak ettimmm
canım pazar akşamı gidiomm..havada kötüü..istanbuldakiler beni hava durumu ile ilgili bilgilendirinnn...

pozitifi alırsın işşallah canımm.herşey yolunda gitsin işşallah..

Süper yaaaaaa

Hayırlı olsun gülümm..Bol bol dinlen artıkk,biz senii özleriz tabiii..Bize inş 29 şubatta pozitif haberlerle gelirsinnn..

canım benimm zatenn bunalımdayımm iice kötü oldumm.demissiniz ya ii ki ekin yok die walla yokmusum ii ki bugünnn..ALLAHIM İŞŞALLAH SANA ANNE OLMAYI NASİP ETSİN.mutluluğun bugün ki gibi kısa deil bir ömür sürsünnn....daha çok şey yazmak istiom ama bu kadar bende işşallah görüşünce bol bol dertleşiriz...

Ekincimm İstanbul da hava soğuk bu günlerde ama çokkk aşırı değil..Kar atıştırdı biraz ama tutmadıı.Güyaa bugün yağıcakktı ama halenn yok..Demek pazar günü geliyorsunn cicimmm, güzel geçsin yolculuğun inş..Muhtemel adet tarihin ne zaman canımcımm..

AİSE2412...canım moralini bozma işşallah bebişin sana en kısa zamanda gelsin...
DEMİR_AKINCI...hayırlısı buymuş....üzülme dicemm ama boş biliyorum..işşallah bebiş seni bekletmeden gelsin...

ya gecen ay 19 unda oldum bu ayda 20 si gibi olurum heralde.tam kestiremediğimden pazar çıkcam yola.işşallah pazardan önce olmam çünkü adetin 2. günü orda olmam lazım..

Canım ekincimm sormaaa bunları yaşadı arkadaşın iştee.Dedikk ekin iyiki yokkk..Valla 1 saat falan topikte salya sümükk ağlaşştıkk hep birlikteeee.Ama geççtiiii şimdiii...Evett görüşünce inşş. bol bol dertleşirizzzz.Aminnnn diyorummm tüm dualarınaaa...

ecrin tickerı yapmışsında doğrumu gösteriyor peki tarihhh...onu anlamadımmm..evlilik iseee 3 aylık mı evlisiniz sizz.

hayatım benım mayıs 25 te 4. yılım olcak evlenelı ben gelen yıldonumunu yaptım orda nekadar kaldıgını gosterıyor kuzum...

Su avatari ben yapamiyom cepten nasıl yapabilirim acaba kızlar bilen varmı ????

cnm cepten olurmu bılmıyorum ama kontrol panelı varya oraya tıkla ordan profılın altında avatarı degıstır var orda yapıyoruz

ya gecen ay 19 unda oldum bu ayda 20 si gibi olurum heralde.tam kestiremediğimden pazar çıkcam yola.işşallah pazardan önce olmam çünkü adetin 2. günü orda olmam lazım..

Hımm anladımmmm ben hep daha da önce geliceksin sanıyordum adetindenn..Kıtı kıtına geliyorsun yaneee..Opudan önce mi görüşmemiz gerekir aceppp??? Karasuuuu duy sesimizi acaba belli oldumu İst a gelişi...

Hımm anladımmmm ben hep daha da önce geliceksin sanıyordum adetindenn..Kıtı kıtına geliyorsun yaneee..Opudan önce mi görüşmemiz gerekir aceppp??? Karasuuuu duy sesimizi acaba belli oldumu İst a gelişi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…