hıhhh inanmıyom işteeee
kıskandımmmm
beni herkes sevebilir ama seni yalnız ben sevebilirim...vay beeee ne racon kestim ama...deli kadirim ben ulennnn...sevdiğimi kimse elimden alamaz ya benimsin ya toprağın töbe töbeee....herkes sevsin kuzum seni...hatta seni sevmeyen ölsün...bunada töbe töbe deyimmm...naz yaptım sana...
bitane kelime anlamı itibariyle bir tanedir bi kaçtane değil taammıııııı...
hıhhh kıskandım işteee
sev tabii hemde çok sev arkadaşımıııı
hıhhh inanmıyom işteeee
kıskandımmmm
beni herkes sevebilir ama seni yalnız ben sevebilirim...vay beeee ne racon kestim ama...deli kadirim ben ulennnn...sevdiğimi kimse elimden alamaz ya benimsin ya toprağın töbe töbeee....herkes sevsin kuzum seni...hatta seni sevmeyen ölsün...bunada töbe töbe deyimmm...naz yaptım sana...
bitane kelime anlamı itibariyle bir tanedir bi kaçtane değil taammıııııı...
hıhhh kıskandım işteee
sev tabii hemde çok sev arkadaşımıııı
iyi be cannn aynı işte okul akupunktur yemek ve ev öle .özledim siziiii.
kızlar benim kociş yeni gelebildi yemek arası veriyorum...beni çok özleyin tamammı
iyi akşamlar kızlar bugün transferim oldu. test tarihim 29 şubat. ben bebişlerimle birlikte kendimi bir süre dinlenmeye alıyorum. topikte fazla aktif olamıycam ve sizi özleyeceğim için de üzgünüm. kendinize dikkat edin umarım hayırlı hbrlerle dönerim.
Hayırlı olsun canım insallah positif olur aminnnnniyi akşamlar kızlar bugün transferim oldu. test tarihim 29 şubat. ben bebişlerimle birlikte kendimi bir süre dinlenmeye alıyorum. topikte fazla aktif olamıycam ve sizi özleyeceğim için de üzgünüm. kendinize dikkat edin umarım hayırlı hbrlerle dönerim.
iyi akşamlar kızlar bugün transferim oldu. test tarihim 29 şubat. ben bebişlerimle birlikte kendimi bir süre dinlenmeye alıyorum. topikte fazla aktif olamıycam ve sizi özleyeceğim için de üzgünüm. kendinize dikkat edin umarım hayırlı hbrlerle dönerim.
ayyyy canım bende sana sarlayım o zamanOzlemezmiyiz seniiiiiii sarilasim geldi
canım pazar akşamı gidiomm..havada kötüü..istanbuldakiler beni hava durumu ile ilgili bilgilendirinnn...hoşgeldin kuzummmm özledik tabı hatta sorcaktım kızlara ne zaman gıdecek diye seni merak ettimmm
Süper yaaaaaaGülmekten gözümden yaşş geldiii yaniii..Sana şu mısralar ile cevap veriyorummm..
''Sen gökyüzünde bir yıldız
Yüreğimde sevdamsın..
Gülüşün yüreğimi yüreğine bağlar
Bahçemde gülüm,soluduğum havamsın
Bu garip Elifin yüreğine can
Dizlerine derman,gözlerine fer
Yüreğine ateş koyansın
Sen benim ömrüme bedel
Yüreğimde sevdam,ellerimde umut
Yüreğimde kardeşimsinn..
Çünkü SEN BAŞKASIN''
Benim güzel arkadaşlarım;
Şimdi size bugün yaşadığımm mutluluğu ve ardından tarifi olmayan hüzünü benimm içimden geldiği şekliyle paylaşmak isityorumm..
Benim durumumda hamlie kalmak çok düşük bir ihtimaldi tıbben..Ama iman sahibi diyorduysam eğerr Rabbime inanmak ve O na güvenmekte gerekliydi..Dün aldığım idrar testini sabah eşimi geçirdikten sonra yapıyım dedimm.Ve ben hamile olanların hemen ikinci çizginin çıktığını düşündüğümden test ilerleyip 2 dk. Bile beklemeden tek çizgiyi gördüğümden testi çamaşı makinesinin üstüne kaldırıp yattımm..Kalktığımda banyoya girdimm ve şok tabiikii ikinci çizgi bariz kalın belli bir şekilde orada öylece duruyorduu..O annı benimle yaşayann bir tekk güldenim olduuu..Hemen telefonu yarı ağlak bir halde açıp, kii ona hemen mesaj atmıştım negatif diyee,Güldenn burada ikinci çizgi duruyorrr napıcamm ben diyeee paylaşmaya başladımm..Beni kahvaltıya bekleyen eltime sezdirmeden nasıl gidip kan vericekttimm..İçim içime sığmıyorduu elim ayağıma dolanmış haldeyydddii.Tarifi olmayan bir mutluluk kaplamıştıı bedenimi..Sonra yarım yamalak bir kahvaltı yaparak en yakın hastaneye gittimm.Hemşirelerde önce kana karışırrr hamilesinizdir mutlaka dediler..Ve benn kanımı verdimm Beklemeye koyuldumm.O annn sadece bebeğimin bana süppriz yapıp gelmiş olmaa durumunu farz etmek,hayal etmek bileee tüm dünyamı değiştirmiştii.İki ağlıyorr iki ellerimi açıp dua ediyor ikide gülüyordumm..Sadece güldenle paylaştım o anlarıdaa.Ya negatif gelirse diyeee..Ama içimde dediğim gibi dünyamı değiştirecek bir varlığın olma hissi bile yetmişti banaaa..Sonra 1,5 saatlik bekleyişin ardındann hemşirenin gelmeyerek sekreterler yolladığını görünce anladımm negatifti sonuççç.O ann trak gelldi işteee..Dondummm..Sadece ensemden bütün vücuduma yayılan bir sıcaklık hatırlıyorum..Başımdan aşağı kaynar sular terimini bizzat yaşadımm..Gene bir şokktuu ama napalımmm demekkii bir yerlerde hata olduu idrar testi sahteydii falan demeye başladımm.Ultrasona gireyim bellkiiiii düşüncesi vardı içimdee.Doktora girdim ve durumu anlattımmm.Ultrasonda en azından beni teselli edicek şekilde birsürü foliküler yapılar var dedi doktor..Yumurtalıklarım da benim anlattığım gibi bir durum gözükmüormuşş.Küçülmüş veya zayıf görünmüyorlar dedii.Rahim iç tabakasıda iyi görünüyorduu..Ama kalınlığı ne adet görmeme nede hamile olmama yeterliydii.Orada da kesinleşinceee tamam dedimmm..Nasib değilmiş..
Ama şunu söylüyorum bebeğimmm sanaa; bir gün çıkıp gelicekksinn ve bana merhaba diyecekksinn..Ve biz o güne kadar sabır ve dua ile babanla birlikte seni bekliyor olacağız.Tüm saatleri senin geleceğin güne kurdukk,ve o gün geldiğindee yaşamımıza minicik bedenin ve kalbinlee tarifi olmayan mutluluklar yaşatacaksın biliyorummmm..Seni şimdiden hasretle ve sabırla beklediğimizi bil..Her gece baban karnıma elini koyup seni arıyorrr..Benn seni hissedebileceğim günün hayaliyle yanıp tutuşuruyorummm..Seni çokk seviyoruz bebeğimmm daha şimdideennn hemdeee.Daha rahmime bile düşmedin ama dediğim gibi seni hasretle sabırla bekliyoruz…Yaradan seni bize inşallah çok bekletmeden gönderir vee bizdeee yarım kalannnn,eksik kalan yanımız olan sana kavuşuruz..
Ve son olarakkda iyi günümde kötü günümde yanımda olann ve beni yalnız bırakmayann tüm arkadaşlarımaa ve özellikle GÜLDENİMEEE çokk teşekkür ediyorummm..Sizi çok seviyorumm..Hep bir kız kardeşim yokk derdimm Rabbim bana Güldenimi gönderiii ne şanslıyımmm..Yıllar sonra inş hepimiz bebişlerimiz kucağımızda,ellerimizde olarakk bu günleri hoş tebessümlerle anarızz..
Bebişlerinin resimlerini paylaşan güzel arkadaşlarımmm sizi 2-3 saattçik te olsa hamile olduğumu düşünerekkk şimdi daha iyi hisettim ve anladımmm..Kim bilirr ne güzell duygular yaşıyorsunuzzz.İçinizde minicik bir beden taşıyorsunuzzz ama mutluluğu dünyalar kadarr...İnş 9 ayın sonunda sağlıkla mutlulukla Rabbim kucağınıza almayı da nasib etsinn..
HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUMMM..
ayyyy canım bende sana sarlayım o zaman
canım pazar akşamı gidiomm..havada kötüü..istanbuldakiler beni hava durumu ile ilgili bilgilendirinnn...
pozitifi alırsın işşallah canımm.herşey yolunda gitsin işşallah..
Süper yaaaaaa
Ekincimm İstanbul da hava soğuk bu günlerde ama çokkk aşırı değil..Kar atıştırdı biraz ama tutmadıı.Güyaa bugün yağıcakktı ama halenn yok..Demek pazar günü geliyorsunn cicimmm, güzel geçsin yolculuğun inş..Muhtemel adet tarihin ne zaman canımcımm..
canım benimm zatenn bunalımdayımm iice kötü oldumm.demissiniz ya ii ki ekin yok die walla yokmusum ii ki bugünnn..ALLAHIM İŞŞALLAH SANA ANNE OLMAYI NASİP ETSİN.mutluluğun bugün ki gibi kısa deil bir ömür sürsünnn....daha çok şey yazmak istiom ama bu kadar bende işşallah görüşünce bol bol dertleşiriz...
ecrin tickerı yapmışsında doğrumu gösteriyor peki tarihhh...onu anlamadımmm..evlilik iseee 3 aylık mı evlisiniz sizz.
Su avatari ben yapamiyom cepten nasıl yapabilirim acaba kızlar bilen varmı ????
ya gecen ay 19 unda oldum bu ayda 20 si gibi olurum heralde.tam kestiremediğimden pazar çıkcam yola.işşallah pazardan önce olmam çünkü adetin 2. günü orda olmam lazım..
ya gecen ay 19 unda oldum bu ayda 20 si gibi olurum heralde.tam kestiremediğimden pazar çıkcam yola.işşallah pazardan önce olmam çünkü adetin 2. günü orda olmam lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?