Tüp Bebek Günlüğümüz !

senin ALLAH iyiliğini versin emiii...deliiii...topikte bi hava durumu kalmıştı eksik o da oldu...bi zahmet spor haberlerinide yayınlarsan tam süper olur..bilirsin ben sporla pek bi ilgili hatunumdur

ya baktım o eksıkkk hemen paylasım dedım tabııde besıktas yendı nesen yerınde senınde dımı cadı iste hemen paylasayım lısteyı yaaa ayıpsın bızım topık genel topık yaa tup bebek degıl sadece hersey var bızde

ahhh cnm bakıp oana gore ayaralrsıb dıye gonderdım kuzummm tabı enıste merak etme hatunun bızım memlekete gelıyor yardım edrız aaaa .....

Cnmmm bnm ayne romantiksn sonra arıcım deyişin neyse hadi uç bekletme kocanı iyi geceler cnm

Cnm nbr nasilsil gidiyor annelik sana birşey sorum cnm sen aral bey le mı devam edeceksin yola merak ettimde birçok arkadas tupbebe Dr larını bırakıyordu dikkatimi cekti

kuzum hava durumlarını takip ediyorsun bakıyorum...az kaldı gerçekten...inşallah sonu mutlu biter bu yolculuğun bugünlerin ayrılığın acısını çıkarırsınız o zaman

aynı anda bende sana yazıyormuşum...biz senle bu durumu çok yaşıyoruz...biliyorum kuzum sana yazdığını komikime gittiii...valla pek bi üzüldüm bugün...sen kocacını bekletme tabii...

aynen canım kalp kalpe karşııwalla bugün sizden ayrı kaldım die huzursuz gezdimm:18:

aynen canım kalp kalpe karşııwalla bugün sizden ayrı kaldım die huzursuz gezdimm:18:

dün gece misafirin vardı yatılı bende bütün gün onunla ilgilendiğini düşündüm...valla topikten ayrı kalmak bi tuhaf oluyo...bi kaç saat yokoluyorum resmen merak ediyorum bağımlılık oldu anlamadan...o yüzden seni çok iyi anlıyorum..

canlarım ben cıkıyorum herkese ıyı geceler bol sohbetler ev hatunları bırazdan sohbet etmeye baslar dızı bıtsınde ıs hatunalrı yatar

valla ben birazdan işe gidicem.vardiyalı çalışıyoum.sabah 8e kadar. gerçi iş yok saat 2 gibi vurup kafayı yatıyorum:) Yattıgım yerden para kazanıyorum yani..hihih :) o yüzden şimdilik kacıyorum. sonra girerim yine...

bak bu süperrrdiiii yattığın yerden para kazanıyoun demek
sana kolay gelsin o zaman..iyi çalışmalar kuzum...

Cnm sen ne is yapıyorsun alanda m ettim de iyi çalısmalar

dün akşam arkadaşım kaldı bide görümcem eşim uyudu biz çene tabi gece yarılarına kadar.sabahta kahvaktıya gittik ordan görümcemin ew hazırlıklırı için dolaşıp durduk.akşamı yaptık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…