senin ALLAH iyiliğini versin emiii...deliiii...topikte bi hava durumu kalmıştı eksik o da oldu...bi zahmet spor haberlerinide yayınlarsan tam süper olur..bilirsin ben sporla pek bi ilgili hatunumdur
ahh canım saolasın valla eşime dedim bak arkadaşlarım ne kadar düşünüo beniipazar akşamı 8 de uçağım hayırlısıyla gilirim işşallahhh...
yaaa ben seni göremicemmi yaniişaka şaka sen ii ol aman çıkma yollara daha ii..bebişinii gördümmm çok güzel yaa maşşallah fasulyeye
ya ben sordum hava nasıl die saolsunnn hava durumunu yazmış banasen bugün çok üzülmüssün benide özledin tabii..halayda kuramamıssın keşke bana hoşgeldin halayı kursaydınn ya ben çok kalamıcam bu gece çünkü kocişi kızdırmamm lazım..çok arıcam sonra onuu
bu ne sessizliktir...sanki topikte kimse yooookkkk...
bu ne sessizliktir...sanki topikte kimse yooookkkk...
Ben varım ben buradayımDur alkış yapaymda sesimi de duy cicim
Ben de burdayım.Bi yandan face de takılıyorum.Bi yandan TV.
hadi canım bebişlere dikkat et yerleşsinlerin annelerinin göbüşüne inşallah 29 unda güzel haberler verirsinn....
kuzum hava durumlarını takip ediyorsun bakıyorum...az kaldı gerçekten...inşallah sonu mutlu biter bu yolculuğun bugünlerin ayrılığın acısını çıkarırsınız o zaman
aynı anda bende sana yazıyormuşum...biz senle bu durumu çok yaşıyoruz...biliyorum kuzum sana yazdığını komikime gittiii...valla pek bi üzüldüm bugün...sen kocacını bekletme tabii...
duydum alkış sesini
çak o zaman :13:
aynen canım kalp kalpe karşııwalla bugün sizden ayrı kaldım die huzursuz gezdimm:18:
:13::13::13::13::13::13::13::13:ay çok sevdim ben bu ısı
canlarım ben cıkıyorum herkese ıyı geceler bol sohbetler ev hatunları bırazdan sohbet etmeye baslar dızı bıtsınde ıs hatunalrı yatar
valla ben birazdan işe gidicem.vardiyalı çalışıyoum.sabah 8e kadar. gerçi iş yok saat 2 gibi vurup kafayı yatıyorum:) Yattıgım yerden para kazanıyorum yani..hihih :) o yüzden şimdilik kacıyorum. sonra girerim yine...
valla ben birazdan işe gidicem.vardiyalı çalışıyoum.sabah 8e kadar. gerçi iş yok saat 2 gibi vurup kafayı yatıyorum:) Yattıgım yerden para kazanıyorum yani..hihih :) o yüzden şimdilik kacıyorum. sonra girerim yine...
dün gece misafirin vardı yatılı bende bütün gün onunla ilgilendiğini düşündüm...valla topikten ayrı kalmak bi tuhaf oluyo...bi kaç saat yokoluyorum resmen merak ediyorum bağımlılık oldu anlamadan...o yüzden seni çok iyi anlıyorum..
canlarım ben cıkıyorum herkese ıyı geceler bol sohbetler ev hatunları bırazdan sohbet etmeye baslar dızı bıtsınde ıs hatunalrı yatar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?