buralar gene bembeyaz olduuuuu...
Cnm sabh ben 10 Diyorm esim 11 diyr baklim sabh arıcm merkezi salo cnm Rabbim sana da güzel bebeler versin kucağına inslhhcanım kaçta yarın randevun?bebişini gördümm çok güzel bişi yaaa
ayrı gayri yok hepimize söylesin olmaz hamilelere ayrıcalıkeveeet biz neyse ama sen hamilesiin olmaz kiii sana söylesin biz gözlerimizi kapayacağız
talım açken elim titriyo demiştin dr.a sorucaktın ne dedi?
3 ayda insallah kar olmaz tatlım
selocanım akşam mesajını okudum ama acil çıkacağım için cevap yazamadım.. ben iyiyim tatlım öle yan gel yat geçiyo günlerim.... bi kaç gündür bulantım var.. normalde 3. ayda bitermiş benimki yeni başladı:)))) herkez gider mersine ben giderim tersine... sende temizlikle yordun kendini...
canım ben ankaradayım zaten.. buranında kışı meşurdur.. istanbulun havası daha güzeldir..
aman bende tuhafım zaten:)))))) herne kadar 3gündür yürümesemde koşu bandı beni bekliyo.... sen nie yalnızsın?Evet valla bügünde yalnızım esneme hareketleri yaptım daha yeni . Kız çoooooook yatma arada gezin evde bebisimiz nasıl bakalım bulantilarin yeni başlaması tuaf olsun amannnnnn bebis gelişinde demi ama
hoşgeldin tatlım.....
aman bende tuhafım zaten:)))))) herne kadar 3gündür yürümesemde koşu bandı beni bekliyo.... sen nie yalnızsın?
biz iyiyiz canım... sen ve oğlışun nasılsı?selam nasılsınız kızlarr?
selam nasılsınız kızlarr?
Kocis kardeslerimle dışarı çıktılar kosu bandında ne zaman koşmaya başlayabiliyor peki???? hangi Tempoda yürüyebiliyorsun
biz iyiyiz canım... sen ve oğlışun nasılsı?
Hosgeldin tatlım iyiyiz sen nasılsın canım benim????
bizde iyiyiz canım takılıyoz buralarda.. kah gülüyoz kah ağlıyoz.....iyiyiz teyzoşlar çokk şükür.. umarımm daha iyi olacak..... sizler nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?