Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım kaçta yarın randevun?bebişini gördümm çok güzel bişi yaaa
Cnm sabh ben 10 Diyorm esim 11 diyr baklim sabh arıcm merkezi salo cnm Rabbim sana da güzel bebeler versin kucağına inslhh
eveeet biz neyse ama sen hamilesiin olmaz kiii sana söylesin biz gözlerimizi kapayacağız
ayrı gayri yok hepimize söylesin olmaz hamilelere ayrıcalıkHani mama olsa kaparım ama
talım açken elim titriyo demiştin dr.a sorucaktın ne dedi?

Cnm sordum sorun yok 2saatte bir yemek ye dedi

Evet valla bügünde yalnızım esneme hareketleri yaptım daha yeni . Kız çoooooook yatma arada gezin evde bebisimiz nasıl bakalım bulantilarin yeni başlaması tuaf olsun amannnnnn bebis gelişinde demi ama

Evet valla bügünde yalnızım esneme hareketleri yaptım daha yeni . Kız çoooooook yatma arada gezin evde bebisimiz nasıl bakalım bulantilarin yeni başlaması tuaf olsun amannnnnn bebis gelişinde demi ama
aman bende tuhafım zaten:)))))) herne kadar 3gündür yürümesemde koşu bandı beni bekliyo.... sen nie yalnızsın?

Kocis kardeslerimle dışarı çıktılar kosu bandında ne zaman koşmaya başlayabiliyor peki???? hangi Tempoda yürüyebiliyorsun

10.haftadan sonra başladım ben. ama yavaş olmak kaydıyla izin verdi dr.um bende 4 de yürüyorum. eşim hızlı buluyo ama dahada yavaşında yürüyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…