hadi şimdide yaprakları havaya atalım:119::119::119::119::119::119::119::119:
valla ben birazdan işe gidicem.vardiyalı çalışıyoum.sabah 8e kadar. gerçi iş yok saat 2 gibi vurup kafayı yatıyorum:) Yattıgım yerden para kazanıyorum yani..hihih :) o yüzden şimdilik kacıyorum. sonra girerim yine...
arada bi sesiniz çıksın kuzum...belli herkes bi yandan tv izliyooo bende dahil
dün akşam arkadaşım kaldı bide görümcem eşim uyudu biz çene tabi gece yarılarına kadar.sabahta kahvaktıya gittik ordan görümcemin ew hazırlıklırı için dolaşıp durduk.akşamı yaptık...
başım ağrıyor diye uzanmıştım kapı çaldı kaynım geldi kalktım valla....kociş tv de kurtlar vadisi izliyor..ben de face de takılıyorum bi yandan da kaynımı işten çıkarmışlar tazminatını vermemişler onu hesaplıyorum.. öle işte sizden naber
oooo ne güzel valla çok seviyorum sizin bu aile ilişkilerinizi...kayınvalide tarafıyla bu kadar iyi anlaşman çok güzel..pek görülmüş şey değil çünkü...aman nazar değmesin
aahh canım sen bana haber wer hava durumunu rotar falan mı pazar gününe istanbuldagerçi sen yatıomussun baksana rotar falan duymassın sen
totoyu kaşıyımmya benim sana bi süprizim war ama bakalım ne zaman gerçekleşcek.istanbula gitmedenn yetişir mi bilmem ama belki istanbuldanda hallederim ama sakın ne die sorma sölemem
ahh canım benim havalar bozuk ewde ayrılık rüzgarları esiyorcanım hava nasıl olursa olsun senin havan yerinde olsuuun
kaç gündür muhabbet edemedik senle...
ok ben merak ettim ben sorayım o zaman süprizin neeee ekin hadi lütfen söyle hatta kulağıma söyle duymasınlar
tamam cicim... sen kızdırma kocanı....ahh canım benim havalar bozuk ewde ayrılık rüzgarları esiyor
yaa eet eşim bırakmıo gece şimdi çaktırmadan yazıom ama kaçıom artık.yarın bol bol konusuruzz...hepinizi öptümm ii gecelere canım arkadaşlarım...
ahh canım benim havalar bozuk ewde ayrılık rüzgarları esiyor
yaa eet eşim bırakmıo gece şimdi çaktırmadan yazıom ama kaçıom artık.yarın bol bol konusuruzz...hepinizi öptümm ii gecelere canım arkadaşlarım...
evet sabihadayım.inşallah çok memnun olurum :)
İnsallah insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?