Tüp Bebek Günlüğümüz !

aahh canım sen bana haber wer hava durumunu rotar falan mı pazar gününe istanbuldagerçi sen yatıomussun baksana rotar falan duymassın sen

arada bi sesiniz çıksın kuzum...belli herkes bi yandan tv izliyooo bende dahil

başım ağrıyor diye uzanmıştım kapı çaldı kaynım geldi kalktım valla....kociş tv de kurtlar vadisi izliyor..ben de face de takılıyorum bi yandan da kaynımı işten çıkarmışlar tazminatını vermemişler onu hesaplıyorum.. öle işte sizden naber

oooo ne güzel valla çok seviyorum sizin bu aile ilişkilerinizi...kayınvalide tarafıyla bu kadar iyi anlaşman çok güzel..pek görülmüş şey değil çünkü...aman nazar değmesin

geçmiş olsun canım...
bi yoklama yapayım dedim
hepimiz iki işi bir arada yapınca topikte sessizlik oldu...

evin beyi çağırıyoooo gidiyim bariii...belki daha geç bi saatte gelirim..

oooo ne güzel valla çok seviyorum sizin bu aile ilişkilerinizi...kayınvalide tarafıyla bu kadar iyi anlaşman çok güzel..pek görülmüş şey değil çünkü...aman nazar değmesin

totoyu kaşıyımmya benim sana bi süprizim war ama bakalım ne zaman gerçekleşcek.istanbula gitmedenn yetişir mi bilmem ama belki istanbuldanda hallederimama sakın ne die sorma sölemem

totoyu kaşıyımmya benim sana bi süprizim war ama bakalım ne zaman gerçekleşcek.istanbula gitmedenn yetişir mi bilmem ama belki istanbuldanda hallederimama sakın ne die sorma sölemem

Ok ben merak ettim ben sorayım o zaman süprizin neeee ekin hadi lütfen söyle hatta kulağıma söyle duymasınlar

canım hava nasıl olursa olsun senin havan yerinde olsuuun
ahh canım benim havalar bozuk ewde ayrılık rüzgarları esiyor
kaç gündür muhabbet edemedik senle...

yaa eet eşim bırakmıo gece şimdi çaktırmadan yazıom ama kaçıom artık.yarın bol bol konusuruzz...hepinizi öptümm ii gecelere canım arkadaşlarım...

ama bu ayrılık rüzgarı çok güzel birşey için istanbuldan bebişlerini alıp geleceksin .... hadi iyi geceler canım allah rahatlık versin....

Canım geçmişi okurken kayboldum yine ancak gördüm yazdığını. Evet ben Aral Beyle devam edeceğim. O adamı insan bırakamıyor yaa. Seviyorum ben doktorumu

selocanım akşam mesajını okudum ama acil çıkacağım için cevap yazamadım.. ben iyiyim tatlım öle yan gel yat geçiyo günlerim.... bi kaç gündür bulantım var.. normalde 3. ayda bitermiş benimki yeni başladı:)))) herkez gider mersine ben giderim tersine... sende temizlikle yordun kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…