Tüp Bebek Günlüğümüz !

ah güldenim ya... gene ilk yazan olamadım... ama en azından sayfanın sonunda değilim buda bi başarı.....

sormammı tatlım sorarım tabikide.... gerçi ne zaman böle bişey sorsam dr. bana az ye kilo alma diyo:)))))

Az ye ve sık yemek ye benim arkadas hala kiloyu atamadı 6 ay gecti 18 kilo aldı öyle durdunu dedi daha yeni msnden diğer arkadasımızın hamile haberini verdi benim piskoljim bozuluyor galiba yaaaaa

Az ye ve sık yemek ye benim arkadas hala kiloyu atamadı 6 ay gecti 18 kilo aldı öyle durdunu dedi daha yeni msnden diğer arkadasımızın hamile haberini verdi benim piskoljim bozuluyor galiba yaaaaa
yok be ne moral bozuyosun... bak ben artık kilo almıyom ki hala gayet iyi yiyorum:)))) zaten doğumla birlikte çoğunu veriyosun aldığın kilonun.. dert ettiğin şeye bak.. sağlıkla sıhhatle doğurup hepimiz anne olalımda gerisi kolay bi şekilde halledilir... bebelerin peşinde koşmaktan gene zayıflarız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…