10.haftadan sonra başladım ben. ama yavaş olmak kaydıyla izin verdi dr.um bende 4 de yürüyorum. eşim hızlı buluyo ama dahada yavaşında yürüyemiyorum.
600. kutlamadan yatmayacağımmmmmmm....
bilmiyomki canım dr. a sormam lazım artık 2hafta sonra gittiğimde sorarım ama esnemeye izin vereceğini pek sanmıyorum...Aklımın köşesine yazdım peki esneme hazretlerine de başlıcanmi sonradan ??
ilk mesaj bana mı ait 600, sayfa da
bilmiyomki canım dr. a sormam lazım artık 2hafta sonra gittiğimde sorarım ama esnemeye izin vereceğini pek sanmıyorum...
ah güldenim ya... gene ilk yazan olamadım... ama en azından sayfanın sonunda değilim buda bi başarı.....
sormammı tatlım sorarım tabikide.... gerçi ne zaman böle bişey sorsam dr. bana az ye kilo alma diyo:)))))Sen yinede sor cooooooook merak ediyorum
aslında kaçırmazdı üç gecedir birlikte kutluyoz.. gelicem demiş ama kociş bırakmadı heralde...700 sayfada insallah bulunursun güldenim
iyi geceler tatlım...herkesee iyi geceler...... galiba izmire yarın kar yağacak :)
sormammı tatlım sorarım tabikide.... gerçi ne zaman böle bişey sorsam dr. bana az ye kilo alma diyo:)))))
kızlar ben çıkıyorum.... hepinize iyi geceler.. tatlı rüyalar....
herkesee iyi geceler...... galiba izmire yarın kar yağacak :)
yok be ne moral bozuyosun... bak ben artık kilo almıyom ki hala gayet iyi yiyorum:)))) zaten doğumla birlikte çoğunu veriyosun aldığın kilonun.. dert ettiğin şeye bak.. sağlıkla sıhhatle doğurup hepimiz anne olalımda gerisi kolay bi şekilde halledilir... bebelerin peşinde koşmaktan gene zayıflarız....Az ye ve sık yemek ye benim arkadas hala kiloyu atamadı 6 ay gecti 18 kilo aldı öyle durdunu dedi daha yeni msnden diğer arkadasımızın hamile haberini verdi benim piskoljim bozuluyor galiba yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?