yanlış bilmiyosam millstone sipariş vermişti ama emin değilim tatlımkızlar ibrahim saraçoğlundan kür alan oldumu ben alıcam sanırsam 20-22 şubata arası araycım bakalım ne diycekler
tamam canım zaten sizlere sormadan hiçbişey almam:)arginmax eczaneden mi alıcaz nası bişey....keçi boynuzu kullanıyoruz eşim yeni ameliyat oldu korkuyorum içtikleri dokunur diye aslında,,,arkadaşım birden söyleyince heycanlandım napıyım işte ne duysam yapmak istiyorum offff offf bu dertlerde biter ama bende biterim herhalde ..
kızlar ibrahim saraçoğlundan kür alan oldumu ben alıcam sanırsam 20-22 şubata arası araycım bakalım ne diycekler
canım dr. bize proxeed diye bişey vermişti reçetesiz satılıyo.. meyvasuuna karıştırıp içilen bi toz. onu deneyebilirsin. sen keçi boynuzundan şaşma ama iyisini al. polende kullanabilirsin. birde dr.un yazdığı klomen var ama onu dr.a danışmadan kullanma. eşin nasıl oldu?tamam canım zaten sizlere sormadan hiçbişey almam:)arginmax eczaneden mi alıcaz nası bişey....keçi boynuzu kullanıyoruz eşim yeni ameliyat oldu korkuyorum içtikleri dokunur diye aslında,,,arkadaşım birden söyleyince heycanlandım napıyım işte ne duysam yapmak istiyorum offff offf bu dertlerde biter ama bende biterim herhalde ..
tamam canım zaten sizlere sormadan hiçbişey almam:)arginmax eczaneden mi alıcaz nası bişey....keçi boynuzu kullanıyoruz eşim yeni ameliyat oldu korkuyorum içtikleri dokunur diye aslında,,,arkadaşım birden söyleyince heycanlandım napıyım işte ne duysam yapmak istiyorum offff offf bu dertlerde biter ama bende biterim herhalde ..
yanlış bilmiyosam millstone sipariş vermişti ama emin değilim tatlım
canım hangi kürünü alacaksın...bir de tüp bebek merkezi acıbadem bülent tıraş bölümünde bitkisel karışım almış arkadaş var okumanı tavsiye ederim
iyi geceler tatlı rüyalar kaynanazede minem benim... ay bide küçük paşanı öp benim için...arkadaslar hepinize iyi geceler diliyorum,allah rahatlik versin
benim uykum geldi,yorgunumda,bana musade
arkadaslar hepinize iyi geceler diliyorum,allah rahatlik versin
hangi kuru alacaksin canim?
acaba yurt disinada gonderirlermi ki
ay kaçtır yazıcam araya başka şeyler giriyo.. senin bu dizi fikrine bayıldım... küçükde olsa bende bi rol isterim...
ama adını tüpçü koydum damı oynasam
yoksa tüpçünün suçu nede mi oynasam yoksa yalan tüpçü de mi oynasam karar veremedim....
evet kuzum okudum ya onuda ama saraçoğlunuylada konuşayım ondan sonra belli olucak inş.neler kullanıcağım ben bu sefer kürsüz başlamıycam tüpe :))))
ay kaçtır yazıcam araya başka şeyler giriyo.. senin bu dizi fikrine bayıldım... küçükde olsa bende bi rol isterim...
yoksa tüpçünün suçu nede mi oynasam yoksa yalan tüpçü de mi oynasam karar veremedim....
arkadaslar hepinize iyi geceler diliyorum,allah rahatlik versin
bence yalan tüpçü de oyna eğlenirsin
kuzum konuş bakalım ne önerecek sana saraçoğlu....inşallah fayda verir bizde isteriz...yalnız o adamın söyledikleri kafamı karıştırdı...e2 19 üstü olursa embriyo yaşayamaz ?????
koptum ya....BİR TÜPÇÜ SEVDİM naasıl.....
bencede... bu öpüşelimmi bu ara en büyük geyiğimiz kocişle birbirimize sürekli söylüyoz... dizi süper ya eşimin genel isteği üzerine kesintisiz onu izliyoz...bence yalan tüpçü de oyna eğlenirsin
bencede... bu öpüşelimmi bu ara en büyük geyiğimiz kocişle birbirimize sürekli söylüyoz... dizi süper ya eşimin genel isteği üzerine kesintisiz onu izliyoz...
DİP NOT: bilgilendirme mesajına yorum yapmadım çünkü sonuna kadar arkanda olduğumu biliyosun.... listeleri sadeleştirmenin zamanı çoktan gelmişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?