Tüp Bebek Günlüğümüz !

arginmax GNC'nin bir ürünü GNC nin kendi mağazalarında satılıyor yada internetten alabilirsin. Tamamen bitkisel korkulacak bir durumu yok bizim doktorumuzda onu kullandırmıştı

canım dr. bize proxeed diye bişey vermişti reçetesiz satılıyo.. meyvasuuna karıştırıp içilen bi toz. onu deneyebilirsin. sen keçi boynuzundan şaşma ama iyisini al. polende kullanabilirsin. birde dr.un yazdığı klomen var ama onu dr.a danışmadan kullanma. eşin nasıl oldu?

evet canım arginmax gnc satan eczanelerden ama netten de bakabilirsin kutusu 90 küsür nette 67 falan oluyo keçiboynuzu bişi yapmaz sanmıyorum ama doktora sorabilirsin ben kürleride soruyom çünkü doktora sakıncası varsa içmesin diyo bende arkadaşım dediği için alıştım o macunları acayip koyu bide sen kür kullanıcaksan saraçoğlunu arasana ben aradım ilk nce asistanmı sekretermi ne çıkıyo tüm sorunlarını not alıyo sonra sana ibrahim saraçoğluyla görüşeğin tarihi veriyo o gün arıyosun almasandanadamla konuş derim belki bişiler önerir :)) kuzum arginmax meni ben araştırım aldım sonra doktora dedim kullansınmı diye evet içebilir dedi :) artık kendi doktoumuz olduk koca düzeldi şimdi ben yamuldm kalitesiz çıkıyo yumurtalarım bakalım şimdidi uğraş kalite artırmak

canım hangi kürünü alacaksın...bir de tüp bebek merkezi acıbadem bülent tıraş bölümünde bitkisel karışım almış arkadaş var okumanı tavsiye ederim

evet kuzum okudum ya onuda ama saraçoğlunuylada konuşayım ondan sonra belli olucak inş.neler kullanıcağım ben bu sefer kürsüz başlamıycam tüpe :))))

ay kaçtır yazıcam araya başka şeyler giriyo.. senin bu dizi fikrine bayıldım... küçükde olsa bende bi rol isterim...
ama adını tüpçü koydum damı oynasam
yoksa
tüpçünün suçu nede mi oynasam yoksa yalan tüpçü de mi oynasam karar veremedim....

bence yalan tüpçü de oyna eğlenirsin

Eklentiler

• $imagesCADFCNGS.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 26
evet kuzum okudum ya onuda ama saraçoğlunuylada konuşayım ondan sonra belli olucak inş.neler kullanıcağım ben bu sefer kürsüz başlamıycam tüpe :))))

kuzum konuş bakalım ne önerecek sana saraçoğlu....inşallah fayda verir bizde isteriz...yalnız o adamın söyledikleri kafamı karıştırdı...e2 19 üstü olursa embriyo yaşayamaz ?????

koptum ya....BİR TÜPÇÜ SEVDİM naasıl.....

sen hangisini ister canım zaten bi kere yatan hamile kalıyor dizilerde ve her dizide bööle bi sürü hamile var o yüzden hamile rolünü oynayacak oyuncuya herzaman ihtiyaaç varr

arkadaslar hepinize iyi geceler diliyorum,allah rahatlik versin
benim uykum geldi,yorgunumda,bana musade

iyi geceler her zamanki gibi yatarken napıyoruzzzzz üzerimizi iyice bi örtüyoruz mazallah bi tarafımız açıkta kalmasın dimiiii

yaa evet kuzum e2 bende de soru işareti oldu ama ben bu tüpte toplamadan sonra 3.günde e2 ve kan sayımı yaptılar ohs riskindemi yoksa değerleri kontrol etmek içinmi yaptılar bilemedim sormadımda ogün transfer olabilir diye korkuyodum bakalım saraçoğlu ne diycek

hee o komediii bol bol gülersinn....

oda güzell ne yapalım topikdekileri dizilere kaptırmamak adına bu işe parmak attımm

Son düzenleme:
bencede... bu öpüşelimmi bu ara en büyük geyiğimiz kocişle birbirimize sürekli söylüyoz... dizi süper ya eşimin genel isteği üzerine kesintisiz onu izliyoz...
DİP NOT: bilgilendirme mesajına yorum yapmadım çünkü sonuna kadar arkanda olduğumu biliyosun.... listeleri sadeleştirmenin zamanı çoktan gelmişti...

eğlenceli diziler tercihim aslında ama feriha daha kıdemli öncesi var...bi de cuma akşamları bizde genelde maç seyredilir...adı üstünde bilgilendirme mesajı işte...bundan sonra aramızda aktif olanlarla devam edecez listelerimize...tüm listelerde hamilelerde dahil olmak üzere sadeleştirmeye gidecemki bizimle olanları daha rahat takip edelim daha güzel görünsün...ayrıca yoruma gerek yok ben seni biliyorum sende benim neden rahatsızlık duyduğumu daha ilk mesajımdaki imadan anlamıştın:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…