kızlar iyi akşamlar hepinize;ginseng macunu tribulus ballı macun ve kavun çekirdeği yagı ....sper sayısını hızla arttırıyomuş arkadaşım aradı bugün onların testestronsorunu vardı sperm üretmiyodu ama 19 milyon olmuş siperm sayıları macunlar yemekten 1 saat önce 1 tat kaşıgı..yemekten sonra 1 çay kaşıgı kavun çekirdegi yagı.....içmişler arı sütü bal polende kullanmışlar ama bukadar çok şey zararlı olabilir mi kafam karıştı kullanan varmı bende almayı düşünüyorum aslında...
kızlar iyi akşmalarrrrr geldim okudum gördüm gidiyomm birkadn bir erkek izliymm azckkk uyucam sanırım..öptüm hepiniziii yarın hayırlı bir gün olsun hepimize inşallahhh....
iyi geceler tatlı rüyalar canım.... allah rahatlık versin....kızlar iyi akşmalarrrrr geldim okudum gördüm gidiyomm birkadn bir erkek izliymm azckkk uyucam sanırım..öptüm hepiniziii yarın hayırlı bir gün olsun hepimize inşallahhh....
Sonunda bitirdim geçmişi. Her akşam en az 50 sayfa okuyorum bu ne yahuuu. Bu arada bir avukat ihtiyacı var galiba. Danışma ücrete tabi ona göre
hosgeldin canim, hadi gecmis olsun tum gecmisimizi okudun
Katılıyorum dediklerine tatlım
ayakta alkisliyorum canim
her kelimene imzami atiyorum
Sonunda bitirdim geçmişi. Her akşam en az 50 sayfa okuyorum bu ne yahuuu. Bu arada bir avukat ihtiyacı var galiba. Danışma ücrete tabi ona göre
kızlar iyi akşmalarrrrr geldim okudum gördüm gidiyomm birkadn bir erkek izliymm azckkk uyucam sanırım..öptüm hepiniziii yarın hayırlı bir gün olsun hepimize inşallahhh....
Arkadaşlarım uzun zamandır yazmayı düşündüğüm bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum...Bildiğiniz üzere Kasım 2011 'den bu yana oluşturulmuş listelerimiz var ve bu listelerin öncelikli oluşturulma amacı birbirimiz hakkında bilgi edinmek...Bu bilgiler ne kadar güncel olursa o kadar doğru bilgi akışı sağlanır...Son zamanlarda sıkça karşılaştığım bir durum var...Aramıza katılan yeni arkadaşlar listeye eklenmesi için bilgilerini veriyorlar ve bizde ekliyoruz...Bir süre sonra başka topiklerde durumları hakkında paylaşımlarda bulunuyorlar...Sorun olan başka topiklere yazmaları değil aynı zamanda bize bilgi vermemeleridir...Bu durumla sıkça karşılaşır oldum...Hergün topiklerde gezip bilgi toplamak takdir edersiniz ki zaman ve dikkat isteyen bir iş...Daha önce uzun süre bize bilgi vermeyen bir kaç arkadaşı listeden çıkardım ve bir süre sonra gelip listeden niye çıkarıldıklarını sorguladılar...Bundan sonra böyle durumlarla karşılaştığımızda sizden ricam ben yokken kendilerine bilgi vermeniz...Uzun süre durumlarını güncellemeyenler,durumları hakkında bilgilerini sadece diğer topiklere yazanlar artık listelerimizde olmayacaklar...Bu durumda alınganlık gösterilmesini artık kabul etmiyorum...Bu açıklama sadece listelerle ilgilidir...
hakkat kızıyorum ya.. hele güldenin verdiği emeğin hiçe sayılmasına daha da çok kızıyorum.. listeyle uğraşmak kolay sanıyolar.. üstelik biz herkeze yüreğini açan bi topiğiz ama kullanılmak hoşuma gitmiyo...
kalmayacaksan sor sorunu efendice takıl git.. ay sinirlendim akşam akşam...
hakkat kızıyorum ya.. hele güldenin verdiği emeğin hiçe sayılmasına daha da çok kızıyorum.. listeyle uğraşmak kolay sanıyolar.. üstelik biz herkeze yüreğini açan bi topiğiz ama kullanılmak hoşuma gitmiyo...
nereye gittin kuzum,bergen dinlemeyemi gittin hu hu hudegmez kimse icin don aramiza
daha da ağır eleştiresim varda.. kimsenin kalbini kırmak istemem... illaki hergün takılın demiyoruz kimseye.. ama topik topik gezmek yerine arada bi uğrayıp bilgi vermek zor olmasa gerek..
eğer maksat sadece ihtiyacın olan bilgiyi almaksa biz yine seve seve cevaplarız yeterki niyetler iyi olsun.. listeler çarşaf çarşaf ama topikte ki güncel insan sayısı belli... negatif alıp ayrılan arkadaşlara bişey diyemiyorum acıları büyük.. ama bu kadar paylaşımın hatrına insan bi veda eder.... soruma cevap alamadım listede şunum yanlış diye laf sokan arkadaşlar bakıyosun iki gün sonra kaybolmuş... medem gidicen tavır yapma...
Cnmm larım ben kaçtım uykum geldi tabi uyuyabilirsem abimin veled var burda bana vik vik konuşuyor al diye ağlıyor ya kıslar Rabbim hepimize buna benzeyen bebeler versin oyuncak bebek gibi kim görse anam bu bebek ne böyle maşallah diyorlar bugün arkadas uzaktan sevdi ben bunu yanına gidip seversem catlar nazardn dediÇok yakışıklı olucak inslhh öptüm hepinizi iyi geceler elektrik parası çok gelecek topige hi hiii Hadi herkes yatağa bakımım kullanmayın çok elektrik
Katılıyorum dediklerine tatlım
ayakta alkisliyorum canim
her kelimene imzami atiyorum
evet canım ciddi bir emek harcıyorsun bi zahmet haber versinleer bu biraz saygı ile alakalı
Canımıniçi çok sevindim iyi olmana..Seni merak ediyordumm,aklımdaydın bugün hepp..Hadii kızların da dediği gibi şimdi dua edelimm yumoşların aşkkklarına devam etsinler..1. kalite embriyo olsun heppsii inş...
hadi geçmiş olsun... zormuydu kolaymıydı derken atlattın opu yu..... inşallah kaliteli kaliteli döllenir yumoşalarının hepsi...
geçmiş olsun canım...yarında aşk haberlerini alırsın inşallah...
kuzu benim eşim kullandı hatta bende bu markadan kendime macun almıştım vitex macun falan filan çok işe yaradığını söyleyemem o kavun yağı zati çok güzel kokuyo ama çok acı mide bulandırıcı bence en ii olan keçiboynuzu ve arginmax men ve bal yesin bunlar çok ii geliyo bunlara boşuna para verme eşimde pek işe yaramadı keçiboynuzu kalite ve morfolojiyi artırtı benim yorumun bu kuzum inş.işine yarar
kızlar ibrahim saraçoğlundan kür alan oldumu ben alıcam sanırsam 20-22 şubata arası araycım bakalım ne diycekler
hoşgeldin güle güle iyi gecelerrrr
haklısın canım çok yerinde bi karar. bu kişiler içinde canını sıkma .................
Helal.. Asıl mesele günler sonra gelip kafa tutmaları. Kimsenin buna hakkı yok
tabiki canim tartisilmaz bile,hersabah hangi topikte guncelleme yapiliyor
kizcagiz bizler icin hersabah kim opuya gidiyor,kim test yapacak,kimin randevusu var hepsini 5 yasinda cocuga anlatir gibi yaziyor
bu buyuk bi emek,cok haklisiniz
ama sen yinede sinirlenme annecik,karnin sertlesir gercekten
bu arada eniste bey yok herhalde
kızlar ibrahim saraçoğlundan kür alan oldumu ben alıcam sanırsam 20-22 şubata arası araycım bakalım ne diycekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?