Tüp Bebek Günlüğümüz !

kuzu benim eşim kullandı hatta bende bu markadan kendime macun almıştım vitex macun falan filan çok işe yaradığını söyleyemem o kavun yağı zati çok güzel kokuyo ama çok acı mide bulandırıcı bence en ii olan keçiboynuzu ve arginmax men ve bal yesin bunlar çok ii geliyo bunlara boşuna para verme eşimde pek işe yaramadı keçiboynuzu kalite ve morfolojiyi artırtı benim yorumun bu kuzum inş.işine yarar

Sonunda bitirdim geçmişi. Her akşam en az 50 sayfa okuyorum bu ne yahuuu. Bu arada bir avukat ihtiyacı var galiba. Danışma ücrete tabi ona göre

Arkadaşlarım uzun zamandır yazmayı düşündüğüm bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum...Bildiğiniz üzere Kasım 2011 'den bu yana oluşturulmuş listelerimiz var ve bu listelerin öncelikli oluşturulma amacı birbirimiz hakkında bilgi edinmek...Bu bilgiler ne kadar güncel olursa o kadar doğru bilgi akışı sağlanır...Son zamanlarda sıkça karşılaştığım bir durum var...Aramıza katılan yeni arkadaşlar listeye eklenmesi için bilgilerini veriyorlar ve bizde ekliyoruz...Bir süre sonra başka topiklerde durumları hakkında paylaşımlarda bulunuyorlar...Sorun olan başka topiklere yazmaları değil aynı zamanda bize bilgi vermemeleridir...Bu durumla sıkça karşılaşır oldum...Hergün topiklerde gezip bilgi toplamak takdir edersiniz ki zaman ve dikkat isteyen bir iş...Daha önce uzun süre bize bilgi vermeyen bir kaç arkadaşı listeden çıkardım ve bir süre sonra gelip listeden niye çıkarıldıklarını sorguladılar...Bundan sonra böyle durumlarla karşılaştığımızda sizden ricam ben yokken kendilerine bilgi vermeniz...Uzun süre durumlarını güncellemeyenler,durumları hakkında bilgilerini sadece diğer topiklere yazanlar artık listelerimizde olmayacaklar...Bu durumda alınganlık gösterilmesini artık kabul etmiyorum...Bu açıklama sadece listelerle ilgilidir...

Katılıyorum dediklerine tatlım

ayakta alkisliyorum canim
her kelimene imzami atiyorum

hakkat kızıyorum ya.. hele güldenin verdiği emeğin hiçe sayılmasına daha da çok kızıyorum.. listeyle uğraşmak kolay sanıyolar.. üstelik biz herkeze yüreğini açan bi topiğiz ama kullanılmak hoşuma gitmiyo...
kalmayacaksan sor sorunu efendice takıl git.. ay sinirlendim akşam akşam...

Sonunda bitirdim geçmişi. Her akşam en az 50 sayfa okuyorum bu ne yahuuu. Bu arada bir avukat ihtiyacı var galiba. Danışma ücrete tabi ona göre

ay sonunda döndün aramıza..... geçmişi okucam diye hiç sohbete katılmıyon.... ve evet avukata ihtiyacım vardı ama mahkemeye gitmeden uzlaşmaya vardık....

kızlar iyi akşmalarrrrr geldim okudum gördüm gidiyomm birkadn bir erkek izliymm azckkk uyucam sanırım..öptüm hepiniziii yarın hayırlı bir gün olsun hepimize inşallahhh....

hoşgeldin güle güle iyi gecelerrrr

haklısın canım çok yerinde bi karar. bu kişiler içinde canını sıkma .................

Helal.. Asıl mesele günler sonra gelip kafa tutmaları. Kimsenin buna hakkı yok

tabiki canim tartisilmaz bile,hersabah hangi topikte guncelleme yapiliyor
kizcagiz bizler icin hersabah kim opuya gidiyor,kim test yapacak,kimin randevusu var hepsini 5 yasinda cocuga anlatir gibi yaziyor
bu buyuk bi emek,cok haklisiniz

ama sen yinede sinirlenme annecik,karnin sertlesir gercekten
bu arada eniste bey yok herhalde

nereye gittin kuzum,bergen dinlemeyemi gittin hu hu hu degmez kimse icin don aramiza

yok bu kez müslüm dinliyomm

okuma canım direk aramıza katıl...

aynen katılıyorummmm

iyi geceler canımmm...

Katılıyorum dediklerine tatlım

:13:

kızlar iyi akşmalarrrrr geldim okudum gördüm gidiyomm birkadn bir erkek izliymm azckkk uyucam sanırım..öptüm hepiniziii yarın hayırlı bir gün olsun hepimize inşallahhh....

sanada iyi akşamlar cicimmm...

ayakta alkisliyorum canim
her kelimene imzami atiyorum

evet canım ciddi bir emek harcıyorsun bi zahmet haber versinleer bu biraz saygı ile alakalı

sağol kuzum

sağol tatlım bnm..iyiyim çok şükür...ne narkoz ne ağrılar engel olamadılar opu'ma..
dua edelimde aşkımız büyük olsun bu geceki..
ve 4 gün sonra sıkı sıkı tutunsunlar bana..
yapışsınlar anneciklerinee

hadi geçmiş olsun... zormuydu kolaymıydı derken atlattın opu yu..... inşallah kaliteli kaliteli döllenir yumoşalarının hepsi...

sağol akasyacım..inşallahhhh..vallahi öyle bie hışımla girdim çıktım..
narkozdan az saçmalamışım ama çeneme vurmuş napim

geçmiş olsun canım...yarında aşk haberlerini alırsın inşallah...

inşallah egunalım..büyük aşk olur inşallahhhh

tamam canım zaten sizlere sormadan hiçbişey almam:)arginmax eczaneden mi alıcaz nası bişey....keçi boynuzu kullanıyoruz eşim yeni ameliyat oldu korkuyorum içtikleri dokunur diye aslında,,,arkadaşım birden söyleyince heycanlandım napıyım işte ne duysam yapmak istiyorum offff offf bu dertlerde biter ama bende biterim herhalde ..

hoşgeldin güle güle iyi gecelerrrr

haklısın canım çok yerinde bi karar. bu kişiler içinde canını sıkma .................

Helal.. Asıl mesele günler sonra gelip kafa tutmaları. Kimsenin buna hakkı yok

canlarım sağolun varolun...sizi seviyorummmm...

kızlar ibrahim saraçoğlundan kür alan oldumu ben alıcam sanırsam 20-22 şubata arası araycım bakalım ne diycekler

evet canım millstone aldı epeydir kullanıyo daha da kullanacak...ondan ücretler hakkında bilgi alabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…