ben güldeni destekliyorum... bi veda bile etmeden giden arkadaşalr var yada iki gün takılıp kaybolan...hmm anladim canim
galiba cok uzgun dusunemedi demek :44:
hoşbulduk cicimmmmmm
öyle diyelim öyle olsunnnn...
listeye benide ekleyin derken güzellll, güncellemeyi unutmak ve haber vermemek nasıl açıklanabilir bilmiyorum...
ayyy karasum sen cok yasa ilahi ya
vallaha resmen guldum saol bitanem
Evet ciddi bağımlılık var sana karsı bu topicte olsun sen bize torpil yap radyasyonu kapat beni görünce cnmmm sendn gelen radyasyona raziyim ben bebem sana benzer belki
Sende çok yasa cicim benim cidden yaa çarpmak lazım bunları arada enkazından korkarlar jartele dokunmayagicik oldum şimdi senin hoş olman lazım takılma sen kazanı hazırladın mı ben ups le bizimkini de yollucam
du bi sıkı sıkı sarılayım sana
bi de öpeyim
valla bu radyasyon işini bi araştıracam...
ben hastanede ohss den yatarken aynı zamanda da transferimde olmuştu...laptop ta yanımdaydı özellikle sordum etkilermi diye çok üzerinde durmadılar...bana bıraktılar...şimdi sen böyle yazınca aklım karıştııı:44:
bende oyle dusunuyorum ama yazmak istememistim,hani gaza getiriyor gibi olmayim diye
yerden goge haklisin canim,emek veriyorsun sen listeye
saol canım...dediğin gibi emek var...topiklerde gezip bilgi toplar oldum...ya listeye ekletmesinler ya da sürekli takılmasalarda durumlarını güncel tutsunlar...gözlemlemişsin durumu süpersin...tam da demek istediğim bu..gelip kaybolanlar vs....ben güldeni destekliyorum... bi veda bile etmeden giden arkadaşalr var yada iki gün takılıp kaybolan...
gonder gonder hazir canim,benimkide kilolu skissinlar kazanin icinde
Cnm bnm cnmm saril saril da dur sıkma kız kemiklerim kırılacak evt cnm ya sevinirm araştır gerçi ben iPhone ve iPad kullaniyrm benimki zararlı olabilir cnmm
ben o ikisi için habire dua edicem rabbim tez vakitte göbüşlerini bebişle doldursun.. sonra yiyip yiyip şişkolaşsınlar iş güç yapamasınlar tembelleşsinler.... sonra kocaları desin hanım hanım bu evin hali ne.. hani yemek nerde... dolabı da yeseydin bari... desin
Bekle beniii güzeliimm evime geçer geççmezzz görelim birbirimzi arrtıkk yeterrr yaneee bu kadarrrr..Bende merakk ediyorumm çok senii..Dikişlerde alındıysaa tamamdır artıkkk hızla toparlanırsın inş. canım..Dikkat et kendinee,ben hiç dikkat edemedim lap tan sonraa..İnanırmısın ağustos 2011 de oldumm halen göbek deliğimin altı uyuşuk gibi geçmiyorrr.Ne olur sen dikkat et kendinee..Ağır falan kaldırmaa.
bizim evden kaynanam gecti
bi geldi sinirimi tepeme getirdi ya
lafi soktu gitti,dur durabilirsen
yok kuzum gaza getirmiyorsun sadece ne düşündüğümü anlıyorsun ve yazıyorsun...sabahta dedim bi duyuru yapcam da kaç kişi dek gelir okur bilmiyorum...ama en azından ben demiştim demek ve belge niteliğinde mesajı tutmak iyidir diye düşünüyorum...
saol canım...dediğin gibi emek var...topiklerde gezip bilgi toplar oldum...ya listeye ekletmesinler ya da sürekli takılmasalarda durumlarını güncel tutsunlar...gözlemlemişsin durumu süpersin...tam da demek istediğim bu..gelip kaybolanlar vs....
Kazanı kaynat icine sıkıştır konserve gibi olsunlaracili Cadı kaynana turşusu olsunlar Satış rekoru kırarız bütün gelinler zevkle alır Amn be sen altta kalma bak ben hazırlanıyorm benimki ay sonu gelecek bak sen şenliğe ha ha bu sefer çıkarım bir karış dilimi ay şimdiden daralgeldi iyileştim ya artık bakarım diye gelick amn bosver
yok kuzum gaza getirmiyorsun sadece ne düşündüğümü anlıyorsun ve yazıyorsun...sabahta dedim bi duyuru yapcam da kaç kişi dek gelir okur bilmiyorum...ama en azından ben demiştim demek ve belge niteliğinde mesajı tutmak iyidir diye düşünüyorum...
saol canım...dediğin gibi emek var...topiklerde gezip bilgi toplar oldum...ya listeye ekletmesinler ya da sürekli takılmasalarda durumlarını güncel tutsunlar...gözlemlemişsin durumu süpersin...tam da demek istediğim bu..gelip kaybolanlar vs....
tatlı rüyalar hem sana hem bebişine.....Cnmm larım ben kaçtım uykum geldi tabi uyuyabilirsem abimin veled var burda bana vik vik konuşuyor al diye ağlıyor ya kıslar Rabbim hepimize buna benzeyen bebeler versin oyuncak bebek gibi kim görse anam bu bebek ne böyle maşallah diyorlar bugün arkadas uzaktan sevdi ben bunu yanına gidip seversem catlar nazardn dediÇok yakışıklı olucak inslhh öptüm hepinizi iyi geceler elektrik parası çok gelecek topige hi hiii Hadi herkes yatağa bakımım kullanmayın çok elektrik
Cnmm larım ben kaçtım uykum geldi tabi uyuyabilirsem abimin veled var burda bana vik vik konuşuyor al diye ağlıyor ya kıslar Rabbim hepimize buna benzeyen bebeler versin oyuncak bebek gibi kim görse anam bu bebek ne böyle maşallah diyorlar bugün arkadas uzaktan sevdi ben bunu yanına gidip seversem catlar nazardn dediÇok yakışıklı olucak inslhh öptüm hepinizi iyi geceler elektrik parası çok gelecek topige hi hiii Hadi herkes yatağa bakımım kullanmayın çok elektrik
daha da ağır eleştiresim varda.. kimsenin kalbini kırmak istemem... illaki hergün takılın demiyoruz kimseye.. ama topik topik gezmek yerine arada bi uğrayıp bilgi vermek zor olmasa gerek..
eğer maksat sadece ihtiyacın olan bilgiyi almaksa biz yine seve seve cevaplarız yeterki niyetler iyi olsun.. listeler çarşaf çarşaf ama topikte ki güncel insan sayısı belli... negatif alıp ayrılan arkadaşlara bişey diyemiyorum acıları büyük.. ama bu kadar paylaşımın hatrına insan bi veda eder.... soruma cevap alamadım listede şunum yanlış diye laf sokan arkadaşlar bakıyosun iki gün sonra kaybolmuş... medem gidicen tavır yapma...
Cnmm larım ben kaçtım uykum geldi tabi uyuyabilirsem abimin veled var burda bana vik vik konuşuyor al diye ağlıyor ya kıslar Rabbim hepimize buna benzeyen bebeler versin oyuncak bebek gibi kim görse anam bu bebek ne böyle maşallah diyorlar bugün arkadas uzaktan sevdi ben bunu yanına gidip seversem catlar nazardn dediÇok yakışıklı olucak inslhh öptüm hepinizi iyi geceler elektrik parası çok gelecek topige hi hiii Hadi herkes yatağa bakımım kullanmayın çok elektrik
daha da ağır eleştiresim varda.. kimsenin kalbini kırmak istemem... illaki hergün takılın demiyoruz kimseye.. ama topik topik gezmek yerine arada bi uğrayıp bilgi vermek zor olmasa gerek..
eğer maksat sadece ihtiyacın olan bilgiyi almaksa biz yine seve seve cevaplarız yeterki niyetler iyi olsun.. listeler çarşaf çarşaf ama topikte ki güncel insan sayısı belli... negatif alıp ayrılan arkadaşlara bişey diyemiyorum acıları büyük.. ama bu kadar paylaşımın hatrına insan bi veda eder.... soruma cevap alamadım listede şunum yanlış diye laf sokan arkadaşlar bakıyosun iki gün sonra kaybolmuş... medem gidicen tavır yapma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?