iyi geceler inşallah aminn diyorum o güzel duanaiyi geceler tatlı rüyalar kızlar ben yatıyorum.... inşallah yarın hepimiz için güzel bir gün oluur
iyi geceler tatlı rüyalar kızlar ben yatıyorum.... inşallah yarın hepimiz için güzel bir gün oluur
kutuma gittim baktım yazdım
ay valla bende aynı şeyi düşünüyorum ilk günden beriiiiii...
reklama girer diye demediydim
işte bak biz senle niye anlaşıyoruz heryerde herşeyde belli oluyor...
farklı şehirlerde aynı yöne bakıyoruz:13:
evet sağol cevap yazdın da ben tekrar yazacaktım iştekısmet
Sanada tatlı rüyalarr zuzuzmmmmm..bebişini gör rüyanda inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..
ayy inşallah hem ben ikiz doğuracam bebişlerimmmm
Ayy bu kadar olurr yazarkenn bebişlerin demek geççti içimden ama bebişin yazdımmm..kalbimmden bebişlerin geçiyorr inan.. Aminn canımm inş. en kısa zamanda görücez o günleri..
tamam kuzum elimde mendil hazırda bekliyomm halay için...Bende istiyomm bendee bununla 967 olduu..1000.mesajımmda halay istiyooommmmmm...
Sana komik bir şey diyimmii..Dün akşam kocişe dün yaşadıklarımı anlatıyorumm,diyorum işte güldenle iyiki paylaşştım sadece falan diyee.Gülden aşağı gülden yukarı anlatıyorumm benim adam taaa enn sonunda gülden kimmdi yaa demezmii.Bir kahkaha attımm Ankaradakii haniii adminn varya dedimmm,gülüştükkk heeee tamamm dedii.Anca öyle anladıı yazıııkkk..Kankamın adı gülsen eltimin adı gülşen olunca hatlar karışştı adamcağızdaaa.Noluyoruz dediii o daaa..
Ayyennn vallaaaa..Şaşırdımm,üzüldümm bendeee..Yappçammmm..o işş bendee dattlummmmm..Adamın dibiymişş haberimiz yokmuşşş hehehe..Utanndım kendimdennn...
iyi geceler tatlı rüyalar kızlar ben yatıyorum.... inşallah yarın hepimiz için güzel bir gün oluur
Hamdi bey güzel bir teklif yapsada hepimize tüp bebek tedavi masrafını hediye etsen bacımm
kıslaarrr 659 olmuşsuz yaa benn sayfalara dalıyorum uyuyodum yeni uyandım akşam kaynattınız belli:=)
Hiçç sorma yaaa bende düşündümm reklamı ama daha fazla tutamadım kendimii..Dedim ilaç ismi falan yazılıyorr Banada kısmazlar arada kaynarım..Ama nupelda yazmdaı birşeyy
Heeeeeeeeppp aynı yöne bakalım inşş bitanemmm..
Boşalttım kutumuuu..Kutuma gidebilirimmm güzel bir teklif varsa hamdi bey dennYazın bana anacığımmmmm.
evet evet keşke duysa hamdi beyi sponsor kabul ederiztamam kuzum elimde mendil hazırda bekliyomm halay için...
yazık adama yaaa onun için gereksiz bilgiler bunlar napsın beni aklındamı tutsun...bende diyom istanbulda arkadaşım var diye adınıda dedim elli kere sor şimdi hatırlamaz istanbuldaki dersem anca anlar...erkek milleti işte dışına bakarlar içinden sen haber verirsin...ay ne diyorum ben yaaa...işte öyle...
aynen öyle valla...cadılık var bizim ruhumuzda...
iyi geceler cicim...
duy hamdi bey duyyyy sesimizi...
bir muhabbet bir sohbet...
AMİNNNN canımmm...
Yaa ben seni her gördüğümde nutellaa diyesim geliyoo napcazzzzz
hahaayyy benimki yakınımda oturuyr tv de film izliyoo ama bende çıkıcamm gözlerim kapanıyorkızlaaarrrr kocalarınız nerdeeeeee...
boşayacaklar bizi...bir tüp bebeklik koca bile kalmayacak elimizdeee
kızlaaarrrr kocalarınız nerdeeeeee...
boşayacaklar bizi...bir tüp bebeklik koca bile kalmayacak elimizdeee
duy sesimi 1000.mesajını bekliyorum kociş çağırıyoooo her an çıkabilirim bak...acele et...
Yok ben şansımı zorlamayım...
kızlar ben de kaçıyorum .iyi geceleR. Kocaman öpüyorum hepinizi
hahaayyy benimki yakınımda oturuyr tv de film izliyoo ama bende çıkıcamm gözlerim kapanıyoriyi geceler ALLAH rahatlık versin , halaaa kalanlar varsa hoş sohbetler , rüyalarımızd a bebişlerimzi görelim
Valla ben annemdeyimm herkez yattı horlama senfonisi var evde..bende yatsam iyi olurrr..Malum yarın günüm var süslenip püslenicemmm..Birde gece yatarken tablet şeklinde fitil operasyonum varrr..Birazzz tuhafff..Hiç böylesini kullanmamıştımm.Bildiğiniz antibiyotik şeklinde eldiveni falanda yoktu içindee şaşırdımm yaneee İlkel yollarla itiştirmem gerekiyorr oda biraz zor oluyorrr..Napalımmm ahh ahhh bebişleri içinn..İnşş 23 gün sonra falan adet olduğumda terrtemiz bir rahimm ve bol yumiş ile tüpe başlayabilirim..Rabbimm nasibb ett ne olurrr..
Hepinzii öpüyorumm iyi geceler herkezee.Egunala katılıyorummm tüp yapacak kociş kalmıcakkk..Kızdırmayalım adamlarıı..Hepten birbirimizden olmayalım sonra dimi ama:18::18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?