kızlaaarrrr kocalarınız nerdeeeeee...
boşayacaklar bizi...bir tüp bebeklik koca bile kalmayacak elimizdeee
iyi geceler kuzum...
sanada iyi geceler o zamannn...
bu arada msn deki yeni fotonu gördümmmm vavvvvvvvv diyorummmm süpperrrrr çok hoş hatunsun çoookkkk....iyi geceler canım bende çıkıyorummm...
yaa sakın benim böle sölediğimi söleme ona o zamanfazla bisey yoktu zaten,valla ekincim kayinvalidem senin yazdigini gorse seninle beni bidaha konusturmaz hahaha
bizimki agir takilan kayinvalidelerden is falan asla yapmaz,bi yaptigi cocuguma bakar ben calistigimda
bende buna sukur diyorum vallaha,baska bisey yapmasinda
bugün işşallah güzel haberler alırsın canımm..selam kızlarrrr..
nasılsınız??
ben bugün yumoşalrımı teslim ettim doktorumuza 6 adet çıktı..
yarın döllenme olup olmadığını öğrenecekmişiz..
bakalım hayırlısı rabbimden artık
Cnmmm bnm benimle de baya dalga gecti hiç sorma sen bunu bilirsn ama anlatım dedi biz sendn hiç konuşmadık ama esim dediği abi bu kk diye bir siteye takılıyor bütün gün oradan anlamıştır seninle benden konuştuğu için aklına gelmiştir sen al gel bebeklerini aral beye gel snde takibe her gelişinde aynı ana deng getiririz çıkışda yemek yer alışveriş yaparız inslhh
günaydınlar hsatanedeyiz dua edin lütfen
kızlar ibrahim saraçoğlundan kür alan oldumu ben alıcam sanırsam 20-22 şubata arası araycım bakalım ne diycekler
günaydınnnnn..dün akşam giremedim o yüzden şimdi hemen açtımmm bakiim dedimm neler yapmıssınızz
yaa nerdesinizzz neden kimse yok saat kaç oldu kalkınnnnnnnnn artıkkkkkkkkkkkkegunalll sen nerdesinnn gece oturdunuz tabi saat kaça kadar sabahta kalkmıosunuzz ama
hadii ya beğendinn demekkk..Senin güzel gözlerin yüzünden güzel görüyorsun bacımmmm..ahh ahh sana ne fotolarımı göstermek istiyorum bir bilsennnSana özel albüm yapıcamm benn..Ev halimi,kokoş halimi,deniz keyfimi gibi...
mrb arkadaşlar ben gecen hafta tüp bebekten pozitif sonuç aldım çok şükür 8yıl sonra kandegerlerim 12.gün 65 14.gün 176 çıktı bugün 17. gü trasferden sonra iki hafta sonra geldedi doktor şimdide içimi korku sardı acaba düşük olurmu diye hiç belirtim olmadı dünden beri adet belrtileri gibi belirtilerim var korkmaya başladım sarı renkte akıntım oluyor yani sanki fazlalaştı diğer günleredair şimdi stresten düşer zaten lütfen cevp arkadaşlar gebelik haftasını trasferden sonramı hesaplıyoruz kaçhaftalık olugunu bunuda cevaplarsanız sevinirim
canım nsılsın bakiiimmmm hazırlıklarını tamamladınmı???
kırmızılarla ilgili bişiler hissediyormusun???
günaydınnnnnnnnn canlarr gece ammaaa kaynatmışsınız maşallahhhh ...
benim regl bu ay çok ağar geçiyor kızlar 2. gün batıp çıkıyorum sürekli kıyafet değiştiriyorum rezalet ....bu gün bel fıtığım için nörolojiye gidicem dua edin benim için sol bacağım bayaaa bi kötü durumda sanırım ilerledi artık umarım ameliyatlık bir durum yoktur çok heyecanlıyım geçen sene fizik tedvi olmuştum ozaman fizikçi bu şekilde hamile kalman doğru değil demişti tedavi iyi gelmişti ama çocuk olmadışimdi gene başladı sıkıntılar ...of anne olamadan yaşlanıyorum gene depresyonlardayım ben ne yapıcam bilemiyorum sanki vucudumun her cm her mm ağrıyo çok üzülüyorum...neyse hadi cumartesi cumartesi sizide baymayım saat 13:40 ta randevum birleşip bana pozitif enerji gönderin:)))
günaydınnnnn..dün akşam giremedim o yüzden şimdi hemen açtımmm bakiim dedimm neler yapmıssınızz
gunaydın cnm gece yatmıyorlar sabahta kalkamıyorlar bızım hatunlaryaa nerdesinizzz neden kimse yok saat kaç oldu kalkınnnnnnnnn artıkkkkkkkkkkkkegunalll sen nerdesinnn gece oturdunuz tabi saat kaça kadar sabahta kalkmıosunuzz ama
valizimi hazırlıyom hava soğuk die hep kalın kıyafetler koydum bi dünya eşya oldu.bide 3 hafta falan kalcam ya anca yeter die doldurdum valizi.hava nasıl acaba orda kar dewam ediomudur?yok çok şükür aman gelmesinler bugün yarın gelse ii olr pazartesi hemen gider başlarım ilaçlara.bide gecikirsee bi kaç gün boşuna gitmiş olcam erken ama napiim geç kalmaktan iidir...
Uyudun bugünn ne güzel akşam geç yattın ii gelmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?