Tüp Bebek Günlüğümüz !

sağol canım...evet bu sayfayı unutmayalım...

kocişi yatırdım kendimde sanal aleme aktım...yatcaktım seni gördüm kaldım...

bugün baya mesai yaptım.... kanal d de sıla cım döktürüyo yine... gece gece oynayasım geldi:))))))

hadi gider ayak iki döktürelimmm:118::118:

canlarımmmmm.... muhabbet çok güzel ama kocişim bana küsmeden çıkayım ben... allaha emanet olun hepinizi çok seviyorummmmmm........... iyi geceler....

hadi iyi geceler allah rahatlık versin canımm

Benimde uykum geldi iyi geceler tatlı rüyalar

sanada iyi geceler tadlu rüyalaar

Bende istiyomm bendee bununla 967 olduu..1000.mesajımmda halay istiyooommmmmm...

aşk olsun sen iste yeter ki ....

Sağol bitanemmmm ama senin şu kuşlarıı fena kıskanıyomm yaaaa.Birşey olursa millstonun gözü kalmıştı dersinn yanii..
canımm benim en güzelleri senin olsun kuşlar rengarenk insanın içi açılıyor demi inşallah sağlıklı-hayırlı evlatlarımız olurda ne kuşda ne böcekte gözümüz gönlümüz kalır
haa sana dün özel mesaj atacaktım kutun doluydu tatlım

Güldenimm özel mesaj kutuna bakarsın bir araa...
ellere varda bize yokmu

Sana komik bir şey diyimmii..Dün akşam kocişe dün yaşadıklarımı anlatıyorumm,diyorum işte güldenle iyiki paylaşştım sadece falan diyee.Gülden aşağı gülden yukarı anlatıyorumm benim adam taaa enn sonunda gülden kimmdi yaa demezmii.Bir kahkaha attımm Ankaradakii haniii adminn varya dedimmm,gülüştükkk heeee tamamm dedii.Anca öyle anladıı yazıııkkk..Kankamın adı gülsen eltimin adı gülşen olunca hatlar karışştı adamcağızdaaa.Noluyoruz dediii o daaa..

Mesajını aldım canım bende sana attım özeldenn aşkkk olll,kaçarmııı şifaaaaaammm..

Güldenimm özel mesaj kutuna bakarsın bir araa...

kutuma gittim baktım yazdım

Yaa ben seni her gördüğümde nutellaa diyesim geliyoo napcazzzzz

ay valla bende aynı şeyi düşünüyorum ilk günden beriiiiii...
reklama girer diye demediydim
işte bak biz senle niye anlaşıyoruz heryerde herşeyde belli oluyor...
farklı şehirlerde aynı yöne bakıyoruz:13:

Ayyennn vallaaaa..Şaşırdımm,üzüldümm bendeee..Yappçammmm..o işş bendee dattlummmmm..Adamın dibiymişş haberimiz yokmuşşş hehehe..Utanndım kendimdennn...

Hamdi bey güzel bir teklif yapsada hepimize tüp bebek tedavi masrafını hediye etsen bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…