Bende altına imzamı atıyorummmmm...
Bknz.Sayfa 644 diyelim unutmayalımm bencede...Ellerine sağlık..
Yüzümdeki tebessümmm sen yatmadınmı halennnn..Annemlee yattılarr bende son bir kez bakıyım dedimm..Malum bağımlıyızzz
İşte çok mutluu oldumm gece gece..Çookk teşekkürlerr bitanemmm..Gerekk yokktu aammaaaa iyikide yapptınn yaneeeee..
bugün baya mesai yaptım.... kanal d de sıla cım döktürüyo yine... gece gece oynayasım geldi:))))))
canlarımmmmm.... muhabbet çok güzel ama kocişim bana küsmeden çıkayım ben... allaha emanet olun hepinizi çok seviyorummmmmm........... iyi geceler....
Benimde uykum geldi iyi geceler tatlı rüyalar
Bende istiyomm bendee bununla 967 olduu..1000.mesajımmda halay istiyooommmmmm...
olur olur bal gibi olur kutlarız canımm istediğin kutlama olsun havai fişekler patlatırım
hepinizi öptüm.... En güzel yerinizden... Yani yüreğinizden........
iyi geceler.pek yazamasamda sizlere muhabbetinize doyum olmuyor...
iyi geceler canım...sen aramızdasın yazmasanda olur...biz seni seviyoruz...
canımm benim en güzelleri senin olsun kuşlar rengarenk insanın içi açılıyor demiSağol bitanemmmm ama senin şu kuşlarıı fena kıskanıyomm yaaaa.Birşey olursa millstonun gözü kalmıştı dersinn yanii..
ellere varda bize yokmuGüldenimm özel mesaj kutuna bakarsın bir araa...
canımm benim en güzelleri senin olsun kuşlar rengarenk insanın içi açılıyor demiinşallah sağlıklı-hayırlı evlatlarımız olurda ne kuşda ne böcekte gözümüz gönlümüz kalır
haa sana dün özel mesaj atacaktım kutun doluydu tatlım
ellere varda bize yokmu
evet sağol cevap yazdın da ben tekrar yazacaktım işteMesajını aldım canım bende sana attım özeldenn aşkkk olll,kaçarmııı şifaaaaaammm..
Güldenimm özel mesaj kutuna bakarsın bir araa...
Yaa ben seni her gördüğümde nutellaa diyesim geliyoo napcazzzzz
Hamdi bey güzel bir teklif yapsada hepimize tüp bebek tedavi masrafını hediye etsen bacımmkutuma gittim baktım yazdım
ay valla bende aynı şeyi düşünüyorum ilk günden beriiiiii...
reklama girer diye demediydim
işte bak biz senle niye anlaşıyoruz heryerde herşeyde belli oluyor...
farklı şehirlerde aynı yöne bakıyoruz:13:
Benimde uykum geldi iyi geceler tatlı rüyalar
iyi geceler tatlı rüyalar kızlar ben yatıyorum.... inşallah yarın hepimiz için güzel bir gün oluur
senin dr. günümüzü doldurdu.... epey kulakları çınlamıştır kendisinin:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?