Tüp Bebek Günlüğümüz !

izin verir canım...çok bi günde istemiyorsun ki sadece 2 gün o kadar güne bişi demez...zaten dinlenmen gerekiyor..

inş canım 1. sınde 1 hafta senelık ıznım vardı pazar olmstu tarnsfer ama ohss olunca pazartesıde benı hasta gorunce ızın vermıstı 2 gun carş. gıdınce ıse dedım 3 gun calısayım senelık ıznımı alım verdı ıns. cumartes olurda bende pazarda dınelnırım kısemt artık cnmm yaaa

Canım arkadaşlarım bugünü şöyle bir özetleyeyim dedim
SU1838 Eşinin sperm testi sonucu için hastanedeler...
EKİN0486 Yarın tedavi için İstanbul a gidiyor...Bugün son hazılıklarını yapıyor çok duygusal ağlamaklı
ELİFCE2611 3.Aşılama için bugün doktor randevusu var.Tedaviye başlayacak...
JULİETTA Yumoşlarının döllenme haberini alacak inşallah...
CANANYAKA Bugün OPU oluyor.Rabbim yardımcısı olsun...
ZFYILMAZ ve ANEMON84 den bugün kan testi sonuçları alabiliriz.İnşallah hamilelik haberlerini verirler.Anemon84 testi pazartesi yaptırma ihtimali olduğunu bildirmişti.zfyılmaz da son durumu hakkında bilgi vermedi o yüzden test yaptırma durumları belirsiz...
ERVA64 Bebekleriyle buluşuyor...
ATAŞEHİR Bugün 2 li test yaptıracak gitmişken de bebeğiyle buluşacak...

ınşallah guzel haberler alırız hepsınden cnm

hayırdır inşallahhh...
ay senin içinde melek var sıkıntıya yer yok bebiş büyüdüğü içinde yer daralıyor annesiii
bi sorun yok değilmi???
eşinle falan...

ilahi egunal ya bebiş büyüdüğü için yer daralıyor harikasın canım ya
yok bir problem yokda sabah çok keyifsiz kalktım içimde bir sıkıntı var sebebini bilmiyorum hayır olsun diyorum

dualarım hepinizle allah gönlünüzün muradını versin....çok heycanlı ve çok hareketli bir gün olacak gibi baya kalabalık haberler listesi inşallah güzel haberlerle gelir herkes......herkes için çok heyecanlı ama su1838 için en heycanlısı allah yardımcınız olsun canım inşallah güzel haberler ver bize şu an listede tüm tedavinin en başında olması gereken bir haber için bekliyosunuz en streslisi en heyecanlısı allahım bebeğinizi size getircek o güzel haberi nasip etsin....HERKES İÇİN DUA EDİYORUM........

ayy ett iişşallah seninde herşey yolunda gider..bu sefer olcak ama işşallah göbişleri tokuşturcaz
işşallah bu sefer güzel olur herşeyyy..kocişde zaten son hafta gelcek yanıma onsuz olmuo yaayaa o patronuna söle sana izin versinn hemen çalışmaya başlama sakın
günaydııııınnnnn... topiğin güzelleri......
sanada günaydınn güzell hamişşş
kızlar ya bugun içimde bir sıkıntı bir daralma var

yaa o sıkıntıdan bendede varr:18:hemen silkelenip kendimize gelelimmm

kızlar kocamn dev gibi bi valiz hazırladım bide elime alcam el valizi ayakkabılar için.bide olmazsa olmaz laptopben nası taşıcam o kadar eşyayı yaa.ilk defa yalnız gitcem zaten panik oldumm:18::18öffffffff

kızlar kocamn dev gibi bi valiz hazırladım bide elime alcam el valizi ayakkabılar için.bide olmazsa olmaz laptopben nası taşıcam o kadar eşyayı yaa.ilk defa yalnız gitcem zaten panik oldumm:18::18öffffffff

kuzum yaaaa o kadar doldurmasana ayakkabılarıda oraya koy 2 tane alsan bırde terlık yeter yaaa bencede nasıl tasıycan yok odegıdle enıste senı oyle gorunce adam sok olcak yazık kıyamam

kuzum yaaaa o kadar doldurmasana ayakkabılarıda oraya koy 2 tane alsan bırde terlık yeter yaaa bencede nasıl tasıycan yok odegıdle enıste senı oyle gorunce adam sok olcak yazık kıyamam

walla bi valize toplamayı deniycem işşallah hallederim.eniştede şok olcak ama oraya gidince kuzenim şok olcak bu kız galiba bende kışı çıkarcak die düşüncek

walla bi valize toplamayı deniycem işşallah hallederim.eniştede şok olcak ama oraya gidince kuzenim şok olcak bu kız galiba bende kışı çıkarcak die düşüncek

halledersın haledersın cnm tasımayıda dusun yazık sana hem sonra enıste tasıycak onları sen elını bıle surmıycen dımı ama
anammm korkutma kuzıyı yazık kalbıne ıner mazallah yaaaa

tatlişlerrrrr ben cıkar gıdeyımde ıslerımı halledeyımmmm öptum sizi kıb.

Son düzenleme:
selam kızlar keyifler nasıl??
ekincim hayırlı birşey için gidiyorsun arkadaşım..Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah...

2 kere aradım hastaneyi ama haber alamadım..çünkü bugünde yoğun opu işlemleri varmış..

saat 1de tekrar arıycam beklemek ne kadar zorrrr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…