izin verir canım...çok bi günde istemiyorsun ki sadece 2 gün o kadar güne bişi demez...zaten dinlenmen gerekiyor..
günaydııııınnnnn... topiğin güzelleri......
günaydııııınnnnn... topiğin güzelleri......
Canım arkadaşlarım bugünü şöyle bir özetleyeyim dedim
SU1838 Eşinin sperm testi sonucu için hastanedeler...
EKİN0486 Yarın tedavi için İstanbul a gidiyor...Bugün son hazılıklarını yapıyor çok duygusal ağlamaklı
ELİFCE2611 3.Aşılama için bugün doktor randevusu var.Tedaviye başlayacak...
JULİETTA Yumoşlarının döllenme haberini alacak inşallah...
CANANYAKA Bugün OPU oluyor.Rabbim yardımcısı olsun...
ZFYILMAZ ve ANEMON84 den bugün kan testi sonuçları alabiliriz.İnşallah hamilelik haberlerini verirler.Anemon84 testi pazartesi yaptırma ihtimali olduğunu bildirmişti.zfyılmaz da son durumu hakkında bilgi vermedi o yüzden test yaptırma durumları belirsiz...
ERVA64 Bebekleriyle buluşuyor...
ATAŞEHİR Bugün 2 li test yaptıracak gitmişken de bebeğiyle buluşacak...
kızlar ya bugun içimde bir sıkıntı bir daralma var
ınşallah guzel haberler alırız hepsınden cnm
hayırdır inşallahhh...
ay senin içinde melek var sıkıntıya yer yok bebiş büyüdüğü içinde yer daralıyor annesiii
bi sorun yok değilmi???
eşinle falan...
Canım arkadaşlarım bugünü şöyle bir özetleyeyim dedim
SU1838 Eşinin sperm testi sonucu için hastanedeler...
EKİN0486 Yarın tedavi için İstanbul a gidiyor...Bugün son hazılıklarını yapıyor çok duygusal ağlamaklı
ELİFCE2611 3.Aşılama için bugün doktor randevusu var.Tedaviye başlayacak...
JULİETTA Yumoşlarının döllenme haberini alacak inşallah...
CANANYAKA Bugün OPU oluyor.Rabbim yardımcısı olsun...
ZFYILMAZ ve ANEMON84 den bugün kan testi sonuçları alabiliriz.İnşallah hamilelik haberlerini verirler.Anemon84 testi pazartesi yaptırma ihtimali olduğunu bildirmişti.zfyılmaz da son durumu hakkında bilgi vermedi o yüzden test yaptırma durumları belirsiz...
ERVA64 Bebekleriyle buluşuyor...
ATAŞEHİR Bugün 2 li test yaptıracak gitmişken de bebeğiyle buluşacak...
ayy ett iişşallah seninde herşey yolunda gider..bu sefer olcak ama işşallah göbişleri tokuşturcazbak bak bak kocacın duygularını sömürmüşşşş...etkilide olmuş yaniii...ama doğru demiş...vaktinizden çalıp topiğe gelmen doğru olmazdı...dediğin gib tedavi sırasında hep beraber olacaz inşallah...sen test gününü beklerken bende tedavime başlamış olcam inşallahh..bak heyecanladım şimdiii
işşallah bu sefer güzel olur herşeyyy..kocişde zaten son hafta gelcek yanıma onsuz olmuo yaakıyamam yaaa enısteye ama guzel haberlerle donceksın canım gerıye uzulme ne olur rabbım sızı boyle guzel olaylar yuzunden ayırsım cnm yaaaa ayrılık zor ben hıc ayrılmadım ama bır gece anamlarda bıle kalsam o ayrılıga dayanamıyor
bugun erkek kalktım cnm o yzuden yoksa bu saattte anca bıterdı hehe
evet cnm sonra ıyı haberler alıcaz ve tembellık yapıcaz o yzuden hazırlıklı olalım dımı ama ben calsııyorum ıns transferden sonra patronum 2 gun ızın verııde yatarım evde yaaaa:44::44::44:
sanada günaydınn güzell hamişşşgünaydııııınnnnn... topiğin güzelleri......
AMİİİNNNN inşallahhh canım...valla güzel haberler almak hepimize iyi gelecek..
kızlar kocamn dev gibi bi valiz hazırladım bide elime alcam el valizi ayakkabılar için.bide olmazsa olmaz laptopben nası taşıcam o kadar eşyayı yaa.ilk defa yalnız gitcem zaten panik oldumm:18::18 öffffffff
kuzum yaaaa o kadar doldurmasana ayakkabılarıda oraya koy 2 tane alsan bırde terlık yeter yaaa bencede nasıl tasıycan yok odegıdle enıste senı oyle gorunce adam sok olcak yazık kıyamam
walla bi valize toplamayı deniycem işşallah hallederim.eniştede şok olcak ama oraya gidince kuzenim şok olcak bu kız galiba bende kışı çıkarcak die düşüncek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?