yok kuzum bi bakarız hallederiz bende değişiklik düşünüyorum aslında size soracaktım...iyi fikir ilk fırsatta başlayım çalışmalara...tabii bizim hesaplamamız biraz zor kızlara sorar muhtemel doğum zamanlarınıda ekleriz...daha bi güzel olur...sen aklına fikir geldikçe de bana...
tamam talım iyi haberlerini beklicez....kızlar ben çıkıyorum öptüm sizleri
nette otamatik hesaplayıcılar varya kızların hepsi biliyodur muhtemel doğum tarihlerini. sat ı yazmatyı şu nedenle istiyorum birbirimizle kıyas yaparken daha doğru bi kıyas yapabiliriz. öteki türlü diğer etmenler aramızdaki hafta farklarını farklılaştırıyo ( kaçıncı gün embriyosu olduğu, kısa uzun protokol, kaçıncı gün test yaptığı)
kızlar ben çıkıyorum öptüm sizleri
gözün aydın... sular gelince eve medeniyet geri gelmiş gibi oluyo....tamam canım...haklısın cicim...hemen halletmek için harekete geçiyorum...sular geldiii
bizde seni öpüyoruz canımmm
rica ederim canım inşallah amin diyorummşifacım eline yüreğine sağlık... okuyan herkeze şifa olsun inşallah.....
kolay gelsin cnmbiraz işlerim var buralardayım şekerler....
günaydınlar hsatanedeyiz dua edin lütfen
mrb arkadaşlar ben gecen hafta tüp bebekten pozitif sonuç aldım çok şükür 8yıl sonra kandegerlerim 12.gün 65 14.gün 176 çıktı bugün 17. gü trasferden sonra iki hafta sonra geldedi doktor şimdide içimi korku sardı acaba düşük olurmu diye hiç belirtim olmadı dünden beri adet belrtileri gibi belirtilerim var korkmaya başladım sarı renkte akıntım oluyor yani sanki fazlalaştı diğer günleredair şimdi stresten düşer zaten lütfen cevp arkadaşlar gebelik haftasını trasferden sonramı hesaplıyoruz kaçhaftalık olugunu bunuda cevaplarsanız sevinirim
günaydınnnnnnnnn canlarr gece ammaaa kaynatmışsınız maşallahhhh ...
benim regl bu ay çok ağar geçiyor kızlar 2. gün batıp çıkıyorum sürekli kıyafet değiştiriyorum rezalet ....bu gün bel fıtığım için nörolojiye gidicem dua edin benim için sol bacağım bayaaa bi kötü durumda sanırım ilerledi artık umarım ameliyatlık bir durum yoktur çok heyecanlıyım geçen sene fizik tedvi olmuştum ozaman fizikçi bu şekilde hamile kalman doğru değil demişti tedavi iyi gelmişti ama çocuk olmadışimdi gene başladı sıkıntılar ...of anne olamadan yaşlanıyorum gene depresyonlardayım ben ne yapıcam bilemiyorum sanki vucudumun her cm her mm ağrıyo çok üzülüyorum...neyse hadi cumartesi cumartesi sizide baymayım saat 13:40 ta randevum birleşip bana pozitif enerji gönderin:)))
Eki Görüntüle 349503 tüpp bebek
günaydın canlarrrr ben bugun evdeyımm eeee tatıl 2 gun bana ama temızlık yapıyorum eger haftaya transfer olursa dıye bıraz dıp bucak yaptım banyo kaldı sadece ama once sıze bı takılayım dedım sonra bırde kuafore gıdecem hazır olalaım dımı
dualarım hepinizle allah gönlünüzün muradını versin....çok heycanlı ve çok hareketli bir gün olacak gibi baya kalabalık haberler listesi inşallah güzel haberlerle gelir herkes......herkes için çok heyecanlı ama su1838 için en heycanlısı allah yardımcınız olsun canım inşallah güzel haberler ver bize şu an listede tüm tedavinin en başında olması gereken bir haber için bekliyosunuz en streslisi en heyecanlısı allahım bebeğinizi size getircek o güzel haberi nasip etsin....HERKES İÇİN DUA EDİYORUM........
kızlarrrrr döllenme olmuş...
büyük ihtimalle pazartesi transfer olacakmış..
ama kaç adet döllendiğini söyleyemedi sekreter kız..embriolog çok yoğunmuş görüşemedim..
onu pazartesi günü buraya geldiğinizde görüşürsünüz dedi..
günaydın kızlar ben anca uyandım :))))))))))
ya kızlar ZFYILMAZ geldimi onu rüyamda gördüm 9 küsür çıkmıştı sonucu hamileyim sanırsam diyodu
arkadaşlar merhaba,bugün ilk ignemi oldum çok şükür.egunal tesekkür ederim listeyi güncellemişsin.juliette çok sevindim senin adına.haber vermek ıstedim.çıkmam lazım.Allaha emanet olun.
merhabalar kızlar az önce test yaptırdım sonuç beta hcg 11
hamilemiyim acaba test günüm yarındı aslında ama bekleyemedim
BEBEĞİ OLMIYANLARIN OKUYACAĞI AYETLERİN MEALLERİ...
BAKARA SURESİ TEFSİRİ
127-128-129
127- Hani İbrahim ile İsmail, Kâbe'nin duvarlarını yükseltirlerken söyle dua etmişlerdi; "Ey Rabbimiz, yaptığımızı kabul et hiç şüphesiz sen herşeyi işiten ve bilensin.
128- Ey Rabbimiz, ikimizi de sana teslim olanlardan eyle, soyumuzdan da sana teslim olan bir ümmet çıkar, bize ibadet yollarımızı göster, tevbemizi kabul buyur. Hiç şüphesiz sen tevbelerin kabul edensin ve çok merhametlisin.
ali imran suresi 38.ayet..Orada Zekeriyya, Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi.
A'raf suresi
189 ve 190.
"O’dur ki sizi bir tek candan yarattı ve bundan da, gönlü kendisine ısınsın diye eşini inşa etti. Erkek eşini sarıp bürüdü, o da hafif bir yük yüklendi, hamile kaldı. Onu bir müddet taşıdı. Hamileliği ağırlaşınca her ikisi de Rabbleri olan Allah’a yönelip “Eğer bize sağlıklı, kusursuz bir evlat verirsen mutlaka Sana şükreden kullarından oluruz.” diye yalvardılar."
"Fakat Allah kendilerine kusursuz bir çocuk verince, annesi de babası da ölçüyü kaçırıp verdiği çocuk sebebiyle şirke bulaştılar. Tuttular, Allah’a birtakım şerikler yakıştırdılar. Halbuki Allah onların yakıştırdıkları her türlü ortaktan münezzehtir. (A'raf, 2/189-190)
hud süresi..Ve andolsun elçilerimiz İbrâhîm (A.S)'a müjde ile geldiler: “Selâm” dediler. O (İbrâhîm A.S) da: “Selâm” dedi. Bunun üzerine, çok geçmeden kızarmış bir buzağı getirdi. (Kızarmış bir buzağı getirmesi gecikmedi.)
Fakat onların ellerinin ona uzanmadığını görünce onları yadırgadı. Ve onlardan (dolayı) bir korku hissetti. (Onlar): “Korkma, muhakkak ki biz, Lut kavmine gönderildik.” dediler.
Ve ayakta duran hanımı, bunun üzerine gülümsedi. O zaman onu, İshak ile ve İshak'ın arkasından Yâkub ile müjdeledik“Hayret, ben ihtiyar (aciz) iken mi doğuracağım? Ve (işte) bu eşim de ihtiyar. Muhakkak ki bu, elbette şaşılacak bir şeydir.” dedi.
(Melekler) dediler ki: “Allah'ın emrine mi şaşırıyorsun? Ey ev halkı, Allah'ın rahmeti ve bereketi sizin üzerinize!” Muhakkak ki O, Hamîd (çok övülen, çok hamdedilen)dir, Mecîd'dir (şanı, yüce olan).
Artık İbrâhîm (A.S)'dan korku gidip, ona müjde geldiği zaman Lut kavmi hakkında Bizimle mücâdele ediyor(du).
Muhakkak ki İbrâhîm (A.S), cidden çok halim (yumuşak huylu), çok acıyan (yalvaran)dır, Allah'a yönelmiş bir kimsedir.
Ey İbrâhîm, bundan vazgeç! Çünkü senin Rabbinin emri gelmiştir. Ve muhakkak ki onlara, geri çevrilemez bir azap gelecek (verilecek).
Ve resûllerimiz Lut (A.S)'a geldiği zaman onlardan dolayı üzüldü ve içi daralıp, telâşlandı. Ve: “Bu, çok kötü (zorlu) bir gün.” dedi.
meryem süresi...
Meryem Suresi Diyanet Vakfı Meali
1. Kâf. Hâ. Yâ. Ayn. Sâd.
2. (Bu,) Rabbinin, Zekeriyya kuluna rahmetinin anılmasıdır.
3. Hani o, gizli bir sesle Rabbine niyaz etmişti:
4. Rabbim! dedi, benden (vücudumdan), kemiklerim zayıfladı, saçım başım ağardı. Ve ben, Rabbim, sana (ettiğim) dua sayesinde hiç bedbaht olmadım.
5. Doğrusu ben, arkamdan iş başına geçecek olan yakınlarımdan endişe ediyorum. Karım da kısırdır. Tarafından bana bir veli (oğul) ver.
6. Ki o bana vâris olsun; Ya'kub hanedanına da vâris olsun. Rabbim, onu rızana lâyık kıl!
7. (Allah şöyle buyurdu:) Ey Zekeriyya! Biz sana bir oğul müjdeleriz ki, onun adı Yahya'dır. Daha önce ona kimseyi adaş yapmadık.
8. Zekeriyya: Rabbim! dedi, karım kısır olduğu, ben de ihtiyarlığın son sınırına vardığım halde, benim nasıl oğlum olabilir?
9. Allah: Öyledir, dedi; Rabbin: O bana kolaydır. Daha önce, sen hiçbir şey değilken seni de yaratmıştım, buyurdu.
10. O: Rabbim! dedi, (çocuğum olacağına dair) bana bir işaret ver. Allah: Sana işaret, sapasağlam olduğun halde üç gün insanlarla konuşamamandır, buyurdu.
11. Bunun üzerine Zekeriyya, mâbetten kavminin karşısına çıkarak onlara: "Sabah akşam tesbihte bulunun" diye işaret verdi.
Enbiya 89.
Enbiya 89.ayet okunabilir.
Zekeriya da; hani Rabbine çağrıda bulunmuştu: "Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, sen mirasçıların en hayırlısısın." Onun duasına icabet ettik, kendisine Yahya'yı armağan ettik, eşini de doğurmaya elverişli kıldık. Gerçekten onlar hayırlarda yarışırlardı, umarak ve korkarak Bize dua ederlerdi. Bize derin saygı gösterirlerdi. (Enbiya Suresi, 89-90)
89. Ve zekeriyya iz nada rabbehu rabbi la tezernı fardev ve ente hayrul varisın
90. Festecebna lehu ve vehebna lehu yahya ve aslahna lehu zevceh innehüm kanu yüsariune fil hayrati ve yed'unena rağabev ve raheba ve kanu lena haşiıyn
furkan süresi 73 74
73. Onlar, kendilerine Rabblerinin âyetleri hatırlatıldığı zaman, onlara kör ve sağır kesilmezler.
74. Onlar, "Ey Rabbimiz! Eşlerimizi ve çocuklarımızı bize göz aydınlığı kıl ve bizi Allah'a karşı gelmekten sakınanlara önder eyle" diyenlerdir.
saffat süresi
83. Şüphesiz İbrahim de O'nun taraftarlarından idi.
İkiz çocuk isteyenler için kıyamet suresinin son üç ayetini okusun 40 gün okunacak birde bol bol istigfar okusun
selam canım arkadaşlarımnasılsınız
biraz işlerim var buralardayım şekerler....
selam canım arkadaşlarımnasılsınız
allah yardımcınız olsun canım inşallah güzel haberler vereceksin dualarımız seninlee....
tebrikler sağlıkla kucağına al burda hamile olup belirtisi olmayan arkadaşlarımız oldu. akıntı kullandığın ilaçlardan olabilir , içini rahat tut bol bol dinlen .....
geçmiş olsun canım allah şifa versin. moralini yüksek tut bazen ağrıların çoğu psikolojik olabilir. durumunu yazmayı unutma...
hahahaha bende tüplere otursam olur muacaba ucuz bir yöntem oluur
kolay gelsin canım o kuaför bakımiyi yapıyorsuun...
aminnnnn canımmm....
oh oh iyi aşk yaşamışlar o zaman hadi hayırlısıpazartesi bebişlere kavuşacaksın.....
hayır olsun inşallah canımmm...
hayırlı olsun bebişli olsun tedavin ....
tebrikler canım .....
eline sağlık şifaa rabbim hepimize sağlıklı hayırlı anneli babalı evlatlar versin...
kızlarrrrr döllenme olmuş...
büyük ihtimalle pazartesi transfer olacakmış..
ama kaç adet döllendiğini söyleyemedi sekreter kız..embriolog çok yoğunmuş görüşemedim..
onu pazartesi günü buraya geldiğinizde görüşürsünüz dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?