Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayyy ALLAHIM anne olamamak bizi ne kadar etkiliyorsa artık ilgimizi enterasan şeyler çekmeye başladı...ben bergeni isim olarak daha öncede duydum ama hiç araştırıp merak etmemiştim şimdi neler yapıyorum...ALLAH sonumuzu hayır etsin ne diyimmm...sen yine adama anlatmışsın...ben ilk dinlediğim gün nakarat kısmı dilime yapışmış akşama kadar sen affetsen ben affetmem diye söylenip durdum en kötüsüde kocacım geldiğinde mutfakta da söylerken duymuş beni bi kahkaha patlattııı tabii benim için bi tuhaflık yoktu anlamadım noluyo dedim...sen ne söylüyon dedi...işte o an bittiğim andır ve dankkkkkk farkettimki bergen söylüyorum eşim hiç haz etmez arabeskten gerçi kimin şarkısı olduğunu anlayamadı dinlemediği için sözler ilgisini çektiği için gülmüş...sen affetsen ben affetmem of of offfffff

herşey yolunda gidiyor böylede son bulacak inşallah..normal yollarla bir araya biz getirmeyi beceremedik demek dertleri biziz mekan değişikliğini fırsat bilip koşmuşlar birbirlerineee

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben anca uyandım :))))))))))

ya kızlar ZFYILMAZ geldimi onu rüyamda gördüm 9 küsür çıkmıştı sonucu hamileyim sanırsam diyodu

yok canım daha haber alamadık kendisinden...muhtemel transfer tarihini söyledi bende o gün üzerinden hesapladım ve bugün test günü olması lazım..o günden beri haber yok kendisinden...hayır olsun inşallah senin rüyana girmiş demek var bi gelişme inşallah güzel haberle gelir bugün...

kızlar ben kahvaltımı etmedim daha..ilaçlarımda duruyor içmedim..

sonrada temizliğimi yapim gelirim öptüm siziiiiii

tamam cicim hem afiyetolsun hem kolay gelsin o zaman...

alışık değilsin geç kalkmaya... ama ben hiçbi zaman sabah insanı olmadım... çalışırken bile öğlenece sallanır öğleden sonra sıkı çalışmaya başlardım:))

valla bu uyuşukluk halinden bir an önce çıkmam lazım daha yatak açık duruyoooo

arkadaşlar merhaba,bugün ilk ignemi oldum çok şükür.egunal tesekkür ederim listeyi güncellemişsin.juliette çok sevindim senin adına.haber vermek ıstedim.çıkmam lazım.Allaha emanet olun.

günaydın canım.....

:))

ayy inşallah ya hamiştir valla hayır olsun

canım proxeed alıyım onuda içsin zavallı kocam ne versem içiyo :):):)eşimde bugün çok daha iyi pansumandan geldik şimdi agrısıda yok çok şükür daha iyi olur inşallah çok sagol...

canlarım ben çıkıom anneme gidiceem çaya hem özlicekler beni bugün beraber oliim gerçi yarın da görürümde bugünde gideyim
sonra markeete gitcem sonra kuaföre ne zaman gelirimm allah bilirröptümm hepinizi...

arkadaşlar merhaba,bugün ilk ignemi oldum çok şükür.egunal tesekkür ederim listeyi güncellemişsin.juliette çok sevindim senin adına.haber vermek ıstedim.çıkmam lazım.Allaha emanet olun.

hayırlı olsun canım...inşallah bu kez bebeğin gelecek ve seni bir ömür bırakmayacak...

:))
ayy inşallah ya hamiştir valla hayır olsun

valla dünde bahsetmedikki bilinç altına yerleşsin rüyanda görmen ilginç olmuş...eğer bugün bi haberle gelirse rüyaların karşısında saygıyla eğilecem bundan sonra

sen keyfine bak canımmm...kolay gelsin....görüşürüz..

taam canım git ama külkedisi olmadan uğra yanımıza....

inşallah çok güzel geçer tedavin ve seni hamiş listesine transfer ederiz...

canım proxeed alıyım onuda içsin zavallı kocam ne versem içiyo :):):)eşimde bugün çok daha iyi pansumandan geldik şimdi agrısıda yok çok şükür daha iyi olur inşallah çok sagol...
ah canım.. adamlarda ne yapsın ne versek içiyolar mecbur.. ben pozitifi alınca eşimin ilk işi keçiboynuzu ve polenli balı atmak olmuştu:)))))

ah canım.. adamlarda ne yapsın ne versek içiyolar mecbur.. ben pozitifi alınca eşimin ilk işi keçiboynuzu ve polenli balı atmak olmuştu:)))))

canım ya çok güldüm inanamzsın onlarada yazık ama napalım mecburlar keçiboynuzunu kaynatırken tüm camları açıyyorum iğren kokuyo ama öyle güzel içiyoki şaşıyorum tabi ona söylemiyorum :):):):):) sen hamilesin dimi inşallah bizleredee anne oluruz tüm kızlarrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…