kızlar ben kahvaltımı etmedim daha..ilaçlarımda duruyor içmedim..
sonrada temizliğimi yapim gelirim öptüm siziiiiii
ewde kalamz yalnız sabah kahvaltı yapmadan zaten çıkmaz ewden o yüzden rahat eder orda ewindeki kadar olmasada.
yani mutlaka sebeblerin vardır böle düşünmen için nie insan durup dururken böle yapsın kii..
aç hemen bergenibende gecen akşam açdım merak ettim eşim dio ne dinlion sen dedim sen bu kadını bilion mu eşi neler yapmış ona die anlattım sen nerden bilion yaa nerden çıktı bu kadına ilgin diooo.bişi sölemedim güldümm baktı şaşkın şaşkın yüzümee
sağol cnm arkadaşım..inşallah hepimizin sonu böyle mutlu tatlı güzel olurrrr..
bebelerimiz kucağımızı doldurur inşallahhhhhh
ayy egunalım valla eşimede dedim kızlar aşk yaşıyorlar diyorlar döllenme için dedim nasıl anlamlı anlamlı sırıtıyor
hakikaten yaa..aşkçı bebeler bak bölündüler şükürler olsun Rabbime..
ayy inşallah böyle devam ederler cnm inşallahhhhhhh
günaydın canım.....günaydın kızlar ben anca uyandım :))))))))))
ya kızlar ZFYILMAZ geldimi onu rüyamda gördüm 9 küsür çıkmıştı sonucu hamileyim sanırsam diyodu
günaydın kızlar ben anca uyandım :))))))))))
ya kızlar ZFYILMAZ geldimi onu rüyamda gördüm 9 küsür çıkmıştı sonucu hamileyim sanırsam diyodu
kızlar ben kahvaltımı etmedim daha..ilaçlarımda duruyor içmedim..
sonrada temizliğimi yapim gelirim öptüm siziiiiii
alışık değilsin geç kalkmaya... ama ben hiçbi zaman sabah insanı olmadım... çalışırken bile öğlenece sallanır öğleden sonra sıkı çalışmaya başlardım:))
evet canım arginmax gnc satan eczanelerden ama netten de bakabilirsin kutusu 90 küsür nette 67 falan oluyo keçiboynuzu bişi yapmaz sanmıyorum ama doktora sorabilirsin ben kürleride soruyom çünkü doktora sakıncası varsa içmesin diyo bende arkadaşım dediği için alıştım o macunları acayip koyu bide sen kür kullanıcaksan saraçoğlunu arasana ben aradım ilk nce asistanmı sekretermi ne çıkıyo tüm sorunlarını not alıyo sonra sana ibrahim saraçoğluyla görüşeğin tarihi veriyo o gün arıyosun almasandanadamla konuş derim belki bişiler önerir :)) kuzum arginmax meni ben araştırım aldım sonra doktora dedim kullansınmı diye evet içebilir dedi :) artık kendi doktoumuz olduk koca düzeldi şimdi ben yamuldm kalitesiz çıkıyo yumurtalarımbakalım şimdidi uğraş kalite artırmak [/QUO çok sağol tatlım bende arayım belki deyişik bişey önerir sizlerede yazarım..ii bari kocayı düzeltmişin bide ben düzeltsem :):):) ama sanada üzüldüm ya ALLAH şifa versin bir an önce düzelirsin inşallah
arginmax GNC'nin bir ürünü GNC nin kendi mağazalarında satılıyor yada internetten alabilirsin. Tamamen bitkisel korkulacak bir durumu yok bizim doktorumuzda onu kullandırmıştı
günaydın canım.....
yok canım daha haber alamadık kendisinden...muhtemel transfer tarihini söyledi bende o gün üzerinden hesapladım ve bugün test günü olması lazım..o günden beri haber yok kendisinden...hayır olsun inşallah senin rüyana girmiş demek var bi gelişme inşallah güzel haberle gelir bugün...
tamam cicim hem afiyetolsun hem kolay gelsin o zaman...
valla bu uyuşukluk halinden bir an önce çıkmam lazım daha yatak açık duruyoooo
canım dr. bize proxeed diye bişey vermişti reçetesiz satılıyo.. meyvasuuna karıştırıp içilen bi toz. onu deneyebilirsin. sen keçi boynuzundan şaşma ama iyisini al. polende kullanabilirsin. birde dr.un yazdığı klomen var ama onu dr.a danışmadan kullanma. eşin nasıl oldu?
arkadaşlar merhaba,bugün ilk ignemi oldum çok şükür.egunal tesekkür ederim listeyi güncellemişsin.juliette çok sevindim senin adına.haber vermek ıstedim.çıkmam lazım.Allaha emanet olun.
:))
ayy inşallah ya hamiştir valla hayır olsun
canlarım ben çıkıom anneme gidiceem çaya hem özlicekler beni bugün beraber oliim gerçi yarın da görürümde bugünde gideyim
sonra markeete gitcem sonra kuaföre ne zaman gelirimm allah bilirröptümm hepinizi...
taam canım git ama külkedisi olmadan uğra yanımıza....canlarım ben çıkıom anneme gidiceem çaya hem özlicekler beni bugün beraber oliim gerçi yarın da görürümde bugünde gideyim
sonra markeete gitcem sonra kuaföre ne zaman gelirimm allah bilirröptümm hepinizi...
inşallah çok güzel geçer tedavin ve seni hamiş listesine transfer ederiz...arkadaşlar merhaba,bugün ilk ignemi oldum çok şükür.egunal tesekkür ederim listeyi güncellemişsin.juliette çok sevindim senin adına.haber vermek ıstedim.çıkmam lazım.Allaha emanet olun.
sizin orada sular kesikmiiiiiiii..
bizde sabahtan beri yooookkkk...
ah canım.. adamlarda ne yapsın ne versek içiyolar mecbur.. ben pozitifi alınca eşimin ilk işi keçiboynuzu ve polenli balı atmak olmuştu:)))))canım proxeed alıyım onuda içsin zavallı kocam ne versem içiyo :):):)eşimde bugün çok daha iyi pansumandan geldik şimdi agrısıda yok çok şükür daha iyi olur inşallah çok sagol...
yo bizde akıyo... nefret ederim su kesintilerinden...
ah canım.. adamlarda ne yapsın ne versek içiyolar mecbur.. ben pozitifi alınca eşimin ilk işi keçiboynuzu ve polenli balı atmak olmuştu:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?