Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhabalar kızlar az önce test yaptırdım sonuç beta hcg 11
hamilemiyim acaba test günüm yarındı aslında ama bekleyemedim

bende aynı anda sana yazmışım...canım şu an hamilelik var görünüyor..önemli olan pazartesi katlanması...hayırlı olsun kuzum pazarteside katlanınca kutlama yapacaz inşallah...

bende aynı anda sana yazmışım...canım şu an hamilelik var görünüyor..önemli olan pazartesi katlanması...hayırlı olsun kuzum pazarteside katlanınca kutlama yapacaz inşallah...

evet amin canım bekleyemedim testi yaptım bakalım inş. yükselir
kutlama pazartesiye kalsın
adet olacak gibi ağrılarım oluyordu o yüzden gittik

aminnnn.... inşallah canım... rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
benim eşim okadar uzun süredir içiyoduki artık bıkmıştı adam.. birbuçuk sene önce varikosel olmuştu ondan sonra doğal yolla olsun diye ne bulduysam içirdim. ama nasip işte.. allahtan tüp bebekte ilk denemede hamile kaldım.. darısı herkezin başına....

evet amin canım bekleyemedim testi yaptım bakalım inş. yükselir
kutlama pazartesiye kalsın
adet olacak gibi ağrılarım oluyordu o yüzden gittik

bence hamilesiiiinnnn...ama daha garanti olması için ve durumunun netleşmesi için kutlamayı pazartesiye bırakıyorum...adet olackmış gibi ağrılarda bence iyi...hayırlı olsun kuzum tekrar...zaten gününden önce yaptırdın düşük çıkması doğal...

canım allahın izniyle hamilesin olmasa hiç çıkmazdı zati iğne etkisi bir haftada gidiyo :))))))senin bebş kıpraşmaya başlamış adet ağrın varsa çok hareket etme istirahat et

canım ya.. sana bişey soracağım... bizim hamiş listesindeki test tarihleri var ya.. onu sat olarak yenilemek zor bi işmidir?

bilmiyorum ben adet ağrılarından korkup test yaptırdım bakalım pazartesi sonuç ne olacak
inş. hamileyimdir bakalım artık hayırlısı

canım ya.. sana bişey soracağım... bizim hamiş listesindeki test tarihleri var ya.. onu sat olarak yenilemek zor bi işmidir?

yok kuzum bi bakarız hallederiz bende değişiklik düşünüyorum aslında size soracaktım...iyi fikir ilk fırsatta başlayım çalışmalara...tabii bizim hesaplamamız biraz zor kızlara sorar muhtemel doğum zamanlarınıda ekleriz...daha bi güzel olur...sen aklına fikir geldikçe de bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…