proxeed i alırken bi kaç eczaneye sorup pazarlık et. 100 ile 150 arasında değişiyo fiyatlar.
merhabalar kızlar az önce test yaptırdım sonuç beta hcg 11
hamilemiyim acaba test günüm yarındı aslında ama bekleyemedim
bende aynı anda sana yazmışım...canım şu an hamilelik var görünüyor..önemli olan pazartesi katlanması...hayırlı olsun kuzum pazarteside katlanınca kutlama yapacaz inşallah...
canım ya çok güldüm inanamzsın onlarada yazık ama napalım mecburlar keçiboynuzunu kaynatırken tüm camları açıyyorum iğren kokuyo ama öyle güzel içiyoki şaşıyorum tabi ona söylemiyorum :):):):):) sen hamilesin dimi inşallah bizleredee anne oluruz tüm kızlarrr..
evet amin canım bekleyemedim testi yaptım bakalım inş. yükselir
kutlama pazartesiye kalsın
adet olacak gibi ağrılarım oluyordu o yüzden gittik
ne diyeceğimi bilemedim şimdi canım... inşallah değerin yükselir..
bence hamilesiiiinnnn...ama daha garanti olması için ve durumunun netleşmesi için kutlamayı pazartesiye bırakıyorum...adet olackmış gibi ağrılarda bence iyi...hayırlı olsun kuzum tekrar...zaten gününden önce yaptırdın düşük çıkması doğal...
datlum napıyon sesin çıkmıyo hiç??
canım allahın izniyle hamilesin olmasa hiç çıkmazdı zati iğne etkisi bir haftada gidiyo :))))))senin bebş kıpraşmaya başlamış adet ağrın varsa çok hareket etme istirahat et
canım ya.. sana bişey soracağım... bizim hamiş listesindeki test tarihleri var ya.. onu sat olarak yenilemek zor bi işmidir?
bilmiyorum ben adet ağrılarından korkup test yaptırdım bakalım pazartesi sonuç ne olacak
inş. hamileyimdir bakalım artık hayırlısı
inşallah canım... hamile haberini hep beraber kutlarız....bilmiyorum ben adet ağrılarından korkup test yaptırdım bakalım pazartesi sonuç ne olacak
inş. hamileyimdir bakalım artık hayırlısı
bizi habersiz bırakma canım...merak ederiz...
inşallah canım... hamile haberini hep beraber kutlarız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?