ben onu dua kabul ediyorum canım sağolasın aminn inşallah ziraa ben bulantılı kusmalı geçirmek istiyorum hamişliğimiziraaa sigarayla savaşıyorum azaltıyomm anma bırakamıyorum da ondan tiksineyim de hamiş hamiş bırakmış olayım inşşş
aynen öyle tuttum bu espriyi kuluçkalarımız işe yarayacak inşşşhee yumurtlama falan filan derken tavık misali yımırtalarımız alındı döllendi sonra bize verilecek ve yatıcaz..kuluçka değilde nedir şifacım amaaa
hanımanne mi??buda güzelmiş heee
kızlaaaarrr bende kaçıyorum 700.sayfa kutlamasına kalamiciiiiiimm maalesef bu seferde bensiz kutlayın olurmu...iyi geceler ...yatarken heryerinizi iyice bi örtmeyi unutmayın tamammı açıkta kalan kaba yanlarınız yüzünden kabus görürsünüz mazallahhh
aynen öyle tuttum bu espriyi kuluçkalarımız işe yarayacak inşşş
kızlaaaarrr bende kaçıyorum 700.sayfa kutlamasına kalamiciiiiiimm maalesef bu seferde bensiz kutlayın olurmu...iyi geceler ...yatarken heryerinizi iyice bi örtmeyi unutmayın tamammı açıkta kalan kaba yanlarınız yüzünden kabus görürsünüz mazallahhh
hee yumurtlama falan filan derken tavık misali yımırtalarımız alındı döllendi sonra bize verilecek ve yatıcaz..kuluçka değilde nedir şifacım amaaa
hanımanne mi??buda güzelmiş heee
zuzummmm iyi geceler sana da hadi bakim yataga saat kaç oldu allah allah siz kocalarınızın çayına uylu tozumu katıyorsunuz
ay sen komık kadınsın komıkkk sen yazmışsın sen paz verdin bende gol attım sadece ben diyemezdim ki bunları yaptımmm sen zarfladın ben de balık gibi atladım bu daha doğru aslında:26::26::26:ben cıktım cnm i geceler
bu aradaa geçmişş yinee çokkk uzunnn yaaa :((((((((((((((
varmı bir gelişme ??
karasu canımmm gördün mü bebişini?
evet hanımanne biz kayseride öyle deriz hanım hanım olsunlar diye canım :)))
evet bende erken yatacaam çook uykum vaar
eguuuu iyi gecelerr tatlı rüyalar ......
canlar ben kaçarrrr...
eşim çay istedi şimdi çay servisimiz var.. buyrun gelin içelim beraberrr
bak sen sigara dedin ben hop geri geldim gunde 1 paket içen biri olarak transfrdn 12 saat önce bıraktım trnsfer sonrası 4 gun hiç içmedm sonraki gunler gunde 1 sigara 1 kahve içtim dedim bebelerim şimdi anne keyf yapıck burnunuzu tıkayın kötü kokucakdalga geçtim hep ve varya insan öğrendiği anda vicdan yapıyr ki biz bukadar emekle elde ettk ya içesin gelmiyr emınm sende aynı olucaksın kusmana gerek yok yani takıl keyıf yap sigara bırakma stresine girme sen mutlu ol yeter cnm bunlar inanki bahane emınınkı sen de öğrendiğin gün bırakıcaksınnnn
slm kızlar bugün yumurtalarım toplandı 18 tane toplanmış,biraz kasık ağrılarım var ama sabırsızlıkla yarını bekliyoruz bakalım embriyo durumu ne olacak . inş kaliteli ve bol olur...
cnm evet gördümmmm uyuyordu kuzucum hop dondu bize totosunu sonra dedi dr drun enseya bakıcm sonra durun bakın şimdi dedi uyanıck hahaaaaaaaaaaa döndu tekrar gerinip durdu sürekli çok komıktııı bizim dr dvd veriyr ben bugun yine izledim süper bir hizmet bu bebeğim doğana kadar inşallh çok dvd si olucak şimdiden meşur ayol bebem ense ölçusune baktım iyi dedi ama 5 martta tekrar geliceksin detaylı bakıcaz dedi ama ben 27 şubatta tekrr dr a gidicem ay bu benm halim hiçte iyiye gitmiyor dimii bençıktım cnm midem kötü sen nasılsınnn
iyi geceler kızlar zor ve üzücü günler geçirdikten sonra bu sabah meleğimi kaybettim.ilk hamileyim yazdığımda hissetmiştim ama inanamıyorum ondan böyle hissediyorum diyordum. değer ikiye katlamadı bebek görülmedi derken gece meleğim düştü ve kürtaj oldum allah bu yolda mücadele verenlerin yüzünü güldürsün
iyi geceler kızlar zor ve üzücü günler geçirdikten sonra bu sabah meleğimi kaybettim.ilk hamileyim yazdığımda hissetmiştim ama inanamıyorum ondan böyle hissediyorum diyordum. değer ikiye katlamadı bebek görülmedi derken gece meleğim düştü ve kürtaj oldum allah bu yolda mücadele verenlerin yüzünü güldürsün
canım güle güle size afiyet olsun biz çoktan içtik bilecanlar ben kaçarrrr...
eşim çay istedi şimdi çay servisimiz var.. buyrun gelin içelim beraberrr
canımm benim yaa aynı benim kafadasın kahveci sigaracı biriyim ve aynı sayıda bende içiyorumbak sen sigara dedin ben hop geri geldim gunde 1 paket içen biri olarak transfrdn 12 saat önce bıraktım trnsfer sonrası 4 gun hiç içmedm sonraki gunler gunde 1 sigara 1 kahve içtim dedim bebelerim şimdi anne keyf yapıck burnunuzu tıkayın kötü kokucakdalga geçtim hep ve varya insan öğrendiği anda vicdan yapıyr ki biz bukadar emekle elde ettk ya içesin gelmiyr emınm sende aynı olucaksın kusmana gerek yok yani takıl keyıf yap sigara bırakma stresine girme sen mutlu ol yeter cnm bunlar inanki bahane emınınkı sen de öğrendiğin gün bırakıcaksınnnn
aynen canım aynenn inşallah aminnnyarayacak Allahın izniyle....
buda bizim sınavımız şifacım..
tevekkil ederek yalvararak Rabbimize ve şükrederek geçireceğiz güzel arkadaşımmm
canımmm geçmiş olsun çok üzüldüm yaaaaiyi geceler kızlar zor ve üzücü günler geçirdikten sonra bu sabah meleğimi kaybettim.ilk hamileyim yazdığımda hissetmiştim ama inanamıyorum ondan böyle hissediyorum diyordum. değer ikiye katlamadı bebek görülmedi derken gece meleğim düştü ve kürtaj oldum allah bu yolda mücadele verenlerin yüzünü güldürsün
iyi geceler canımKızlaaarr hepinize iyigecelerr... giremedim bugün dogru düzgün, ara ara girip okumaya çalıştım. öpüyorum hepinizi.... tekrar kacıyorum merhaba demek istedim herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?