Tüp Bebek Günlüğümüz !

bi süre sonra kolaylaşıyo:)) ilk zaman hemen dışına çıkıyodu ama sonraları sanırım biraz da ileri ittirmeyi başarmamla alakalı hemen akmamaya başladı. mesela sabah yaptığım öğlen akıyodu öğlen yaptığım akşam üstü...

sence napabilirim canımgecmişe dalıp kayboldum ve yine kafam kazan gibi oldubuarada ayyy sana ne güldüm coook komiksin yaa,demek kutlama hevesin hain plan sebebiyle yarım kaldıbende okurken bu sefer başarmış diye okuyup gülüyodum yazık bi de o kadar sayfa doldurmuşsun,kıyamam sanahaa buarada mahkemeye vercegin arkadaşlarla ve haince plan yapan selo26 yla barışmıssın ay neyse hepimiz topik arkadaşıyız barışalım bari,yüzyüze bakıyoz şurdagerci mahkeme olsa biz kazanırdık amaminecan77 de korkutmuşlar,yazık onada topikte yanlız kalıvermişseni savuncam diye...ayy oku oku güldüm yaaa,kuzucuklarımda içimde gülmüşlerdir

akıyor ama o muhakkak fayda sağlıyordur değil mi akasya??
ama ben iğreniyorum be akasyam..valla arada kocişten yardım istiyorum ne yalan söylim..

bu yazımı görürmüsün bilmiyorum ama ben senin yazını okuyunca içim bi hoş oldu,gözlerim doldu,yüregim cız etti..canım inş.yolun acık olsun,bu yolda hiç oyalanmadan,zorlanmadan,herşey yolunda gider ve sen evine bebeginle dönersin inş.iyi yolculuklar..yolunuz,şansınız acık olsun..seni en iyi anlayanlardan biride benim bende bebeklerim için evimden bi süre ayrı kalıp antalyada kalmıştım,ve giderken aynı senin duygu ve düşüncelerindeydim..son ana kadar kapımı cekerken bile inş.evime mutlu ve hamile dönerim demiştim ve rabbim nasip etti,cook şükür..inş.sizde mutlu,huzurlu ve bebeginizle evinize dönersiniz..iyi yolculuklar..sevgiyle kal

ah canım benim tüm geçmişi okumaya çalışma bebişlerin bile başı döner.. arada özetler var sen onları oku... valla barıştım çünkü seninde dediğin gibi yüz yüze bakıyoruz şurda....
sen neler yapıyon? sağlığın ne durumda?

canım cook üzüldüm,rabbim sabır versin..inş.tekrar denersiniz,üzülme,umudunu kaybetme..

ya yine harikasın,döktürmüşsün maşallahyine beni güldürdün:))bi tek sen anladın akasya ya hain plan kuruldugunuayy cok güldüm,kuzucuklarımda senin sayende güldü:))gel mart gel gelllll....

heee mahkemeden vageçtik aramızda sulh olduuuu...gerçi mahkeme fikrini akasyanın aklına sen sokuşturmuştun ama neyse yaniiiii...senin ben hıçkıran bebenide yerim taammıııı

afiyet olsun canım....

saol kuzum..hem yiyorum hem yazıyorum napıyım ayrı kalamıyorum

dünkü dr yazıma cevap yazan,bizi kutlayan bütün teyzelerimize teşekkür ediyoruz..biz iyiyiz ve annemizin karnında büyümeye calışıyoruz..hepinizi seviyoruz..ve dua ediyoruz sizinde göbüşünüze bizim gibi bebişler konsun diye...

valla bebişim benim senin yüzünü görmüşlüğüm yok henüz niye yalan diyon yüzyüze bakıyoz diyee ben gösterttim yüzümüüü amaaa...

ya yine harikasın,döktürmüşsün maşallahyine beni güldürdün:))bi tek sen anladın akasya ya hain plan kuruldugunuayy cok güldüm,kuzucuklarımda senin sayende güldü:))gel mart gel gelllll....

napıyım kuzum verdiler malzemeyi bende kaçırmadım tabiii...gülsün bebişler ayyy valla sen onlardan bahsettikçe içim kaynıyooo bebek sevesim geliyooo...mart ta dama çıkıyorum kısmetse bebeğimi alıp aşağıya iniyorummm

kızlar ben çıkıyorum şimdilik..
duşa girimm..sonra dualarım var beni bekler...
eşimin arkadaşı var onlara gidelim diyor eşim..
eğer akşam gidersek yine gelirim...
öpüyorum sizleri..Allaha emanet olunnnnn

ayy cnm bnm...ne güzel yaaa maşallahhhhh

banada 2 embriyo konulacak..inşallah tutunurlar bana..
ben bekarlığımdan beri hep ikiz annesi olmak istemişimdirrrrr

Allahım sana bağışlasın onları ve hayırlısıyla kucağına almak nasib olsun cnmmmmmm

görüşürüz kuzum güzel zaman geçir...

ohhhh afiyet olsun cicim...benim kociş çalışıyoooo ondan yalnızdım bende bi yandan yiyorum bi yandan yazıyorum :126:

benimkide yoktu cnmmm geldi dışarıdan bişiler getirmiş onları yedükk..ohh yemek derdindende kurtuldum..
ama akşama yapıcam transfer olursa yemek yapamam hazırlim en azından 2-3 gün idare etsin bizi

akasyam sordu nasılsın diye,iyiyiz canım ya,dün araba hasta etti beni,gidip gelene kadar cıkardım(ikide bi araba yı durdurup hava aldık,eşim ve bizi götüren arkadaş kendilerini ben cıkarırken dışarı attılar,sonra gelip bittimi diyip arabaya geri döndüler,düşün artık..:))eve gelince dinlendim,yoruldum cünkü..enselerine baktı dr normal,durumlarıda iyi dedi,ikiside 5 cm olmuş:))kafaüstü duran dönmüş,yan yatmış artık,sıkıldı heralde kafaüstübi tanesi sakince duruyo,bi tanesi maşallah oynaşıp duruyodu,cok duygulandım yine ya onları görüncedr bi tanesi hıçkırıyo dedi:))bize ikiz oldugu için 2 li,3 lü testleri yapmıyolar canım,önemli olan ense kalınlıgı,cünkü ikiz ve üçüzlerde degerler cok yüksek cıkıyomuş..dr hemen cinsiyetlerini sordum,tabiki daha cok küçükler ama bi tanesi kıza benziyo dedi:))digeri belli degil daha belli olmaz bekle biraz daha dedi:))kızım olmasını cok isterim zaten bakalım,önümüzdeki aylarda ne cıkcak:))bi ay sonra gelin dedi dr peki dedik,kan verdim rutin,cıktık geldik..şimdi bi ay sabretcem görmek içininş.herşey yolunda gider bakalım..siz nasılsınız kuzum senin bebiş napıyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…