cnm millstonum evet haber geldi döllenmiş yavrucaklar..
transferi bekliyorum şimdi..
daha haber vermediler ama:26:
çabuk gel bekletmeeee
cnmmm 200lüğü dürttürüveriom ya ben zaten..folik asite devam zaten..
iğnelerim yok evet..
ben önceden progestanın 200lüğünü oral yoldan almıştım..bu ilk tecrübem ama bıktım ya..
kalkamıyorsun bir işini göremiyorsun bak öğlen olanını hala yapamadım daha..
banyo edip dualarımı etmem lazım diye..ondan sonra atarım bitanecik..
birdahakide geceye artık..günde 3 tane şeettiriveriom
olmadı topiği sana tahsis ederim ilk kutlamada kapısını kitlerim sen ve ben yazarız sadece...teknolojik bir aksilik çıkmazsa bu kez olcak benceeee...
çok acıktım aç karnımı doyurup geleyim bariiiii:125::125::125:
bi süre sonra kolaylaşıyo:)) ilk zaman hemen dışına çıkıyodu ama sonraları sanırım biraz da ileri ittirmeyi başarmamla alakalı hemen akmamaya başladı. mesela sabah yaptığım öğlen akıyodu öğlen yaptığım akşam üstü...
sence napabilirim canımgecmişe dalıp kayboldum ve yine kafam kazan gibi oldu buarada ayyy sana ne güldüm coook komiksin yaa,demek kutlama hevesin hain plan sebebiyle yarım kaldı bende okurken bu sefer başarmış diye okuyup gülüyodum yazık bi de o kadar sayfa doldurmuşsun,kıyamam sana haa buarada mahkemeye vercegin arkadaşlarla ve haince plan yapan selo26 yla barışmıssın ay neyse hepimiz topik arkadaşıyız barışalım bari,yüzyüze bakıyoz şurda gerci mahkeme olsa biz kazanırdık ama minecan77 de korkutmuşlar,yazık onada topikte yanlız kalıvermiş seni savuncam diye...ayy oku oku güldüm yaaa,kuzucuklarımda içimde gülmüşlerdir
sence napabilirim canımgecmişe dalıp kayboldum ve yine kafam kazan gibi oldu buarada ayyy sana ne güldüm coook komiksin yaa,demek kutlama hevesin hain plan sebebiyle yarım kaldı bende okurken bu sefer başarmış diye okuyup gülüyodum yazık bi de o kadar sayfa doldurmuşsun,kıyamam sana haa buarada mahkemeye vercegin arkadaşlarla ve haince plan yapan selo26 yla barışmıssın ay neyse hepimiz topik arkadaşıyız barışalım bari,yüzyüze bakıyoz şurda gerci mahkeme olsa biz kazanırdık ama minecan77 de korkutmuşlar,yazık onada topikte yanlız kalıvermiş seni savuncam diye...ayy oku oku güldüm yaaa,kuzucuklarımda içimde gülmüşlerdir
afiyet olsun canım....
çok acıktım aç karnımı doyurup geleyim bariiiii:125::125::125:
ah canım benim tüm geçmişi okumaya çalışma bebişlerin bile başı döner.. arada özetler var sen onları oku... valla barıştım çünkü seninde dediğin gibi yüz yüze bakıyoruz şurda....
sen neler yapıyon? sağlığın ne durumda?
ya yine harikasın,döktürmüşsün maşallahyine beni güldürdün:))bi tek sen anladın akasya ya hain plan kuruldugunu ayy cok güldüm,kuzucuklarımda senin sayende güldü:))gel mart gel gelllll....
dünkü dr yazıma cevap yazan,bizi kutlayan bütün teyzelerimize teşekkür ediyoruz..biz iyiyiz ve annemizin karnında büyümeye calışıyoruz..hepinizi seviyoruz..ve dua ediyoruz sizinde göbüşünüze bizim gibi bebişler konsun diye...
afiyet olsun cnm ben azönce kocişle keyif yapa yapa yidim bitirdimmm
kızlar ben çıkıyorum şimdilik..
duşa girimm..sonra dualarım var beni bekler...
eşimin arkadaşı var onlara gidelim diyor eşim..
eğer akşam gidersek yine gelirim...
öpüyorum sizleri..Allaha emanet olunnnnn
ohhhh afiyet olsun cicim...benim kociş çalışıyoooo ondan yalnızdım bende bi yandan yiyorum bi yandan yazıyorum:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?