Tüp Bebek Günlüğümüz !

saol cnm Allah hepimizin gönlüne göre verir inş. tavsiyelerin için de çok saol :) ewet aynen bnde senin gbi düşünüyorum bi an önce transfer olsa da sonra belli olsa güsel sonuçlar alsak die . bahçeci fulya merkezindeyim cnm. sen ? inş senin de sonucun güsel olur bnde senin gbi aynı duyguları yaşıyorum...

MAŞALLAAAAHHHHHH 16 yumoş döllenmiş demek gözünaydın canım...şimdi birinci kalite emriyo olsunlar diye dua edelim...gelişme hızlarına ve yaşama durumuna bakıp transferi öyle belirlerler zaten bence böyle giderse perşembe bebişlerine kavuşursun...çok sevindim canım...

valla ben bütün olanları topiğin adaletine bıraktım.....

maşallah ne güzel adetler ve haberler cnm..
inşallah tutunurlar sana
bendede 6 yumurta oluşmuş..aldılar transfer gününü bekliyorum bende..
yarın olacaktı ama aramadılar hala beni..:26:

ben aldım akasyacım o şuruptan ben 2 günde bir çıkıyorum kabızlıktan ziyade..
acaba hergün çıkmamı sağlar mı bu şurup cnm

Canim benim coooook özür diliyorum dunyanın tüm çiçeklerini ayağının altına sererim hamis arkadasım benim

slm julietta
bnde ctesi opu oldum aynı ilaçları bnde kullanıyorum merak etme bi sorun olmayacağını söyledir.4. gün transferin olucaksa sorarsın yarın da kullanayımmı monodoksu die ona göre alırsın bnm büyük ihtimal perşembe olucak tarnsferim yani 5 gün kullanıcam bnde onu. bu arada sen hangi merkezdesin cnm?

sağol tatlım...
evet öyleymiş egunal da söyledi bana bi sakıncası yokmuş..ama monodoks midemi bulandırmaya başladı bugün artık..ama kullanıcaz bebişler için...
cnm ben anadolu yakasında erdem hastanesinde tedavi gördüm tüpüde oraya yaptırdık ve ilk denemem..morfoloji bozuk bizim..
yarın yada salı transfer olacak inşallah..
eğer tutunursa doğum tarihleri aynı olur senin bebişle bnmkinin

ya egunalım sen de ne fenasın yaaa

ortalığı karıştırayım diyorum bi türlü olmuyooo...tüm fenalığımı seferber ettim bu uğurda ama hatun özürdileyip duruyooo...en iyisimi cici kız olayımmmm:93::93::93: bi de pon pon kız olayımmm:124::124::124:

bu halin daha hoş...
selo özrünü diledi boşver..bak çiçek bilem serdi yollarına akasyanın..
akasyada artık 750 ye mi desem 800e mi kısmet bilemiycem
:26:

sağlar canım. transferden sonrada sabahları aç karna 2_3 kaysı ve yanında bir bardak ılık su içersin. ya zaten opu ydu transferdi derken insan acayip şişiyo bide kabızlık oldumu.. çok fena yani.... kendimden biliyom ben çok zorlandım hatta transferden sonra tuvalette çok zorlandığım için dedim tutumucak ve ben hep kendimi suçlucam.. ıkındığım için çok korkmuştum ama çok şükür rabbim meleğimi bana bağışladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…