Oy oy vicdanım sızlıyor ........
Soz birdaha olmayacak seni cooooook seviyorum canım benim özür dilerim
canım Allah gönlüne göre versin inşaallah
ben de 2 ay önce opu oldum...transferim haftaya olacak inşaallah bir aksilik olmasa...bir süre kasık ağrıların olur ve sık tuvalete çıkarsın..aman bol sıvı al tuvalette zorlamak mahvediyor insanı...katı şeyler yememeye çalışırsan az sancılı ve kısa sürer bu dönem..inşaallah hepsi dolu ve kaliteli çıkar da fazlasını dondurursun malum yumurta fazla olunca dondurup tekrar bebiş düşününce direk transfere gidyorsun..kaç yumurtam çıkacak endişesi olmuyor...Benim 4 yumurtam bekliyor dondurulmuş ilaçlara abaşladık bekliyorum ben de haftayı...
günler çabucak geçsin ve transfer günü gelsin istyor insan...heyecanını ve hislerini paylaşıyorum arkadaşım İnşaallah güzel haberler alırsın...Hangi merkeze gidiyorsun bu arada..
anladım cnm çok detaylı anlatmışsın teşekkürler. zor olmuş gerçekten seninki çok geçmiş olsun.şimdilik bu anlattıkların kadar bi sorun yok tek sorunum kabızlık kasık ağrılarım da dünkü kadar deil şükür bgn düne göre daha rahatım.
klinikten aradılar sabah 18 yumurttam toplanmıştı 16 tanesi olgunmuş ve 16sı da döllenmiş embriyolog herşeyin yolunda olduğnu salı yada perşembe gelişime göre transferi yapılır dedi salı günü arayıp tekrar bilgi vericekler. umarım herşey yolunda gider
Aminnnn lotuscum aminnn.son sorum, hepsinide mi antalya tüp bebek merkezinde denemiştin?
diyosuuuuuunnnnnn
bende hadi ordan diyoruuuuummmmm...
hiç kaçmaz valla fena malzeme toplar ve değerlendiririm...e sizde malzemeyi gözüme gözüme sokmuşunuz değerlendirmesem olmazdııı...sen o kadar uğraş gelsin selooo 700 ün ilk mesajını yazsın ve sen buna bişi deme olsun napalım 1000.sayfaya inşallah de kapat..olmaz öyle şey selo cezasını çekmeliydi bende planını ortaya çıkardım şimdi üzerindeki hain damgasını temizlesin ceza olarakkk
valla ben bütün olanları topiğin adaletine bıraktım.....diyosuuuuuunnnnnn
bende hadi ordan diyoruuuuummmmm...
hiç kaçmaz valla fena malzeme toplar ve değerlendiririm...e sizde malzemeyi gözüme gözüme sokmuşunuz değerlendirmesem olmazdııı...sen o kadar uğraş gelsin selooo 700 ün ilk mesajını yazsın ve sen buna bişi deme olsun napalım 1000.sayfaya inşallah de kapat..olmaz öyle şey selo cezasını çekmeliydi bende planını ortaya çıkardım şimdi üzerindeki hain damgasını temizlesin ceza olarakkk
anladım cnm çok detaylı anlatmışsın teşekkürler. zor olmuş gerçekten seninki çok geçmiş olsun.şimdilik bu anlattıkların kadar bi sorun yok tek sorunum kabızlık kasık ağrılarım da dünkü kadar deil şükür bgn düne göre daha rahatım.
klinikten aradılar sabah 18 yumurttam toplanmıştı 16 tanesi olgunmuş ve 16sı da döllenmiş embriyolog herşeyin yolunda olduğnu salı yada perşembe gelişime göre transferi yapılır dedi salı günü arayıp tekrar bilgi vericekler. umarım herşey yolunda gider
hepsi birinci kalitede kalır inşalllah.... ve sana sıkı sıkı tutunurlar..... kabız için duphalac diye bi şurup var. ben opudan sonra kullanmıştım. bence hemen al ki transfere kadar kabızlıktan kurtul. tansferden sonra beni en çok zorlayan kabızlık olmuştu...
bende seni seviyorum selocanım....Soz birdaha olmayacak seni cooooook seviyorum canım benim özür dilerim
günaydın kızlarrrrrrrrrr...
canlar ben yine birşey soracağım yaaa...
ben şimdi cuma opu oldum yaa..
doktorum bana cuma itibariyle başlamam gereken ilaçlar verdi..
progestan günde 3 kez ama oral yoldan değil anladınız siz onu
folik asit onu zaten kullanmam lazım biliyorum..
monodoks verdi birde..bu antibiyotik idrar yolları enfeksiyonu içinmiş sanırım prospektüste öyle yazıyor..
monodoks 5 gün kullanılacak dedi ama 4. gün transfer olunacak..bebeğe zarar vermez mi?
size sorum sizde bnm gibi ilaç kullandınız mı? yanı özellikle monodoksu:26:
valla ben bütün olanları topiğin adaletine bıraktım.....
Canim benim coooook özür diliyorumdunyanın tüm çiçeklerini ayağının altına sererim hamis arkadasım benim
yumoşlardan haber gelecekti merak ediyoruuuummmmmm:26:
slm julietta
bnde ctesi opu oldum aynı ilaçları bnde kullanıyorum merak etme bi sorun olmayacağını söyledir.4. gün transferin olucaksa sorarsın yarın da kullanayımmı monodoksu die ona göre alırsın bnm büyük ihtimal perşembe olucak tarnsferim yani 5 gün kullanıcam bnde onu. bu arada sen hangi merkezdesin cnm?
cnm 16 sı olgunmuş yumoşların ve 16 sı da dölllenmiş :)
yap yap özürdileeee çiçekleri bile sarı kafalara aldırmış hıhhhh
ya egunalım sen de ne fenasın yaaa
cnım az önce yazdın ya biliyorum ve tekrar MAŞALLAH diyorummmm
ortalığı karıştırayım diyorum bi türlü olmuyooo...tüm fenalığımı seferber ettim bu uğurda ama hatun özürdileyip duruyooo...en iyisimi cici kız olayımmmm:93::93::93: bi de pon pon kız olayımmm:124::124::124:
sağlar canım. transferden sonrada sabahları aç karna 2_3 kaysı ve yanında bir bardak ılık su içersin. ya zaten opu ydu transferdi derken insan acayip şişiyo bide kabızlık oldumu.. çok fena yani.... kendimden biliyom ben çok zorlandım hatta transferden sonra tuvalette çok zorlandığım için dedim tutumucak ve ben hep kendimi suçlucam.. ıkındığım için çok korkmuştum ama çok şükür rabbim meleğimi bana bağışladı...maşallah ne güzel adetler ve haberler cnm..
inşallah tutunurlar sana
bendede 6 yumurta oluşmuş..aldılar transfer gününü bekliyorum bende..
yarın olacaktı ama aramadılar hala beni..:26:
ben aldım akasyacım o şuruptan ben 2 günde bir çıkıyorum kabızlıktan ziyade..
acaba hergün çıkmamı sağlar mı bu şurup cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?