akasyam sordu nasılsın diye,iyiyiz canım ya,dün araba hasta etti beni,gidip gelene kadar cıkardım(ikide bi araba yı durdurup hava aldık,eşim ve bizi götüren arkadaş kendilerini ben cıkarırken dışarı attılar,sonra gelip bittimi diyip arabaya geri döndüler,düşün artık..:))eve gelince dinlendim,yoruldum cünkü..enselerine baktı dr normal,durumlarıda iyi dedi,ikiside 5 cm olmuş:))kafaüstü duran dönmüş,yan yatmış artık,sıkıldı heralde kafaüstü bi tanesi sakince duruyo,bi tanesi maşallah oynaşıp duruyodu,cok duygulandım yine ya onları görünce dr bi tanesi hıçkırıyo dedi:))bize ikiz oldugu için 2 li,3 lü testleri yapmıyolar canım,önemli olan ense kalınlıgı,cünkü ikiz ve üçüzlerde degerler cok yüksek cıkıyomuş..dr hemen cinsiyetlerini sordum,tabiki daha cok küçükler ama bi tanesi kıza benziyo dedi:))digeri belli degil daha belli olmaz bekle biraz daha dedi:))kızım olmasını cok isterim zaten bakalım,önümüzdeki aylarda ne cıkcak:))bi ay sonra gelin dedi dr peki dedik,kan verdim rutin,cıktık geldik..şimdi bi ay sabretcem görmek için inş.herşey yolunda gider bakalım..siz nasılsınız kuzum senin bebiş napıyo?
canım hoşgeldiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn...........
gece gece döktürmüşüm dimi?
bende ösledim bende bende bendeeeee....
hemen az bi özet geçeyim sana...julietta hatunun yumoşları döllenmiş yarın yada salı transfer var...anemon84 dün 11.gününde test yapmış sonuç 11 çıkmış yarın testi tekrarlayacak inşallah artar...su1838 tedavi iptal oldu eşinde sperm bulunamadı 3 ay ilaç tedavisi uygulanacak eşine bu arada sperm bulunursa hemen dondurulucak...cananyaka dan 19 yumoş toplandı bugün de 16 sının döllendiği haberini aldı sanırım perşembe trasnfer olcek...papatyac aramıza katıldı onunda yarın opu tarihi belli olcak...dün erva bebişlerini gördü herşey yolunda sıpalardan biri hıçkırıyormuş doktor öyle demiş...ataşehirin bebişi büyük ihtimal topikcan mış...sinem8484 hatunun lekelenmesi olmuştu doktor iğne yaptırdı ve kesildi sanırım yerleşme kanaması yaşadı ve yarın test günü hamilelik haberi alcaz diye umuyorum...ayyyy yeter ya hu yoruldummm
cnm millstonum evet haber geldi döllenmiş yavrucaklar..
transferi bekliyorum şimdi..
daha haber vermediler ama:26:
çabuk gel bekletmeeee
akasyam sordu nasılsın diye,iyiyiz canım ya,dün araba hasta etti beni,gidip gelene kadar cıkardım(ikide bi araba yı durdurup hava aldık,eşim ve bizi götüren arkadaş kendilerini ben cıkarırken dışarı attılar,sonra gelip bittimi diyip arabaya geri döndüler,düşün artık..:))eve gelince dinlendim,yoruldum cünkü..enselerine baktı dr normal,durumlarıda iyi dedi,ikiside 5 cm olmuş:))kafaüstü duran dönmüş,yan yatmış artık,sıkıldı heralde kafaüstü bi tanesi sakince duruyo,bi tanesi maşallah oynaşıp duruyodu,cok duygulandım yine ya onları görünce dr bi tanesi hıçkırıyo dedi:))bize ikiz oldugu için 2 li,3 lü testleri yapmıyolar canım,önemli olan ense kalınlıgı,cünkü ikiz ve üçüzlerde degerler cok yüksek cıkıyomuş..dr hemen cinsiyetlerini sordum,tabiki daha cok küçükler ama bi tanesi kıza benziyo dedi:))digeri belli degil daha belli olmaz bekle biraz daha dedi:))kızım olmasını cok isterim zaten bakalım,önümüzdeki aylarda ne cıkcak:))bi ay sonra gelin dedi dr peki dedik,kan verdim rutin,cıktık geldik..şimdi bi ay sabretcem görmek için inş.herşey yolunda gider bakalım..siz nasılsınız kuzum senin bebiş napıyo?
akıyor ama o muhakkak fayda sağlıyordur değil mi akasya??
ama ben iğreniyorum be akasyam..valla arada kocişten yardım istiyorum ne yalan söylim..
nasılsınız benim leptop daha gelmedi bende ablamdayım hemen oturdum netin başına ablam diyo kız bilsryamı geldin diyeneyse bende bi sıkıntı yok ama dişim agrıdı bugün sakin biraz antibiyotik kullana bilirsin dedi dr ama içime sinmedi içmiyom heşey bebiş için .Allahım kısmet ederse yarın 8 haftalık oluyoruz
hayırlısıyla kucağınada alacaksın akasyacım inşallahhhh
inşallah cnm bnm..tek dileğimiz hayırlısıyla sağlıkla anne olabilmek..
sizin sorun neydi cnm birde bu ilk deneme mi?
geçmiş lsun canım dikkat et kendine....demek 8haftalık oldunuz maşallah bebişine...nasılsınız benim leptop daha gelmedi bende ablamdayım hemen oturdum netin başına ablam diyo kız bilsryamı geldin diyeneyse bende bi sıkıntı yok ama dişim agrıdı bugün sakin biraz antibiyotik kullana bilirsin dedi dr ama içime sinmedi içmiyom heşey bebiş için .Allahım kısmet ederse yarın 8 haftalık oluyoruz
ben cıktım canlarım,bu kadar bil yeter,dayanamıcam daha fazla..hepinizi öptüm kib..
hoşgeldiin kuzum..geçmiş olsun bencede çok zor durumda kalmadıkça antibiyotik kullanma nolur nolmaz...maşallah demek 8 haftalık oldunuz...listeyi güncelleyecem en son adet tarihini yani SAT ı ve bebişinin muhtemel doğum gününü yazarmısın...bi de kaç günlüksünüz mesela 8+0 gibiiiii yazarsan süpperrr olur...bi deee randevunuz ne zaman...ne çok sordum dimiiii
geçmiş lsun canım dikkat et kendine....demek 8haftalık oldunuz maşallah bebişine...
hoş bulduk canım 26 12 2011 1ekim gibi felen sanırım bugün 7.6 günlük sanırım 6 marttarandevum var .canım eline koluna sağlık Allahım inşallah en kısa zamanda kendinide listeye eklemeni nasip eder ve diğer bekleyen arkadaşları
ah canııımmm inşallahhh kuzum bende girerim bir gün hamileler listemize...şu bilgisayar işine de gıcık oldum çok zaman oldu hala gelmedi..iletişimimiz kopuyooo
bende çok gıcık oldum biraz eşim üstüne düşmüyor sanırım ama en kısa zamanda dönerin inşallah
Valla şaşkoloz ben kuzum ya unuttum seni ya aradığımı demeyi bile unuttum ama sende pek girmiyon msnye napam(((((( bakalım bana ne vericek
ayyy ALLAHIM anne olamamak bizi ne kadar etkiliyorsa artık ilgimizi enterasan şeyler çekmeye başladı...ben bergeni isim olarak daha öncede duydum ama hiç araştırıp merak etmemiştim şimdi neler yapıyorum...ALLAH sonumuzu hayır etsin ne diyimmm...sen yine adama anlatmışsın...ben ilk dinlediğim gün nakarat kısmı dilime yapışmış akşama kadar sen affetsen ben affetmem diye söylenip durdum en kötüsüde kocacım geldiğinde mutfakta da söylerken duymuş beni bi kahkaha patlattııı tabii benim için bi tuhaflık yoktu anlamadım noluyo dedim...sen ne söylüyon dedi...işte o an bittiğim andır ve dankkkkkk farkettimki bergen söylüyorum eşim hiç haz etmez arabeskten gerçi kimin şarkısı olduğunu anlayamadı dinlemediği için sözler ilgisini çektiği için gülmüş...sen affetsen ben affetmem of of offfffff
herşey yolunda gidiyor böylede son bulacak inşallah..normal yollarla bir araya biz getirmeyi beceremedik demek dertleri biziz mekan değişikliğini fırsat bilip koşmuşlar birbirlerineee
biz geldikkkkk bıcırığım cok ıyıymıs ense ölçümü vs iyi cıktı kan verdık persembede onun sonucunu aldık yanı ıkılı testımızı yaptık 12cm olmus bebişim %90 ihtimalle kendisi bir prens :) ama tabi 10 martta kesinleşir dedi doktorumuz sankim bir pipi gördük ama
sizler nasılsınızzzzzzz
valizimi hazırladım...içine sadece eşyalarımı değil umutlarımı,bekleyişimi,sabrımıda koydum.eşimin aşkını sevgisini desteğinide iliştirdim köşesine.annemin kayınwaldemin babamların sizlerin dualarınıda en üste koydum..
evimden ayrılmanınn hüznü üzüntüsü çok büyük olsada bebeklerime kavuşmanın mutluluğuyla çıkıyorum bu yola..
evimde bebek sesleri olsun,evi dağıtsın kirletsin istiyorum..onu kimseye bırakamadığım için gezmeğe gitmeyip evde kalmak istiyorum..uykusuz kalmak sabaha kadar o küçük şeyin nefes alıp vermesini izlemek istiyorum..doğduğunda heryeri bazılarına göre çok kötü görünsede ben onu o halinde öpüp koklamak istiyorum..
doğum anını daha önce yaşamıştım ama öpüp koklayamadan meleklerimi alıp gitmişerdi.bu sefer öle olmasın herşey güzel olsun istiyorum..
eşim baba bende anne olmak istiyorum..
ALLAHIM HEPİMİZE YARDIM ETSİN..hiç tanımasakta birbirimizi aynı yöne yürüyoruz.yönümüz doğru tedavilerimiz güzel geçsin.hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım işşallah..
sizi çok seviyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?