slm egunal arada gelip bakıyorum topiğinize sohpet dostluklarınız çok hoş.kızım ve ben iyiyiz çok şükür korkulu 3 aydan sonra şükürler olsun herşey yolundahoşgeldin canım...nasıl gidiyor hamilelik iyimisiniz kızınla...
slm egunal arada gelip bakıyorum topiğinize sohpet dostluklarınız çok hoş.kızım ve ben iyiyiz çok şükür korkulu 3 aydan sonra şükürler olsun herşey yolunda
5. denemede Allahın izni ile kızına kavuşacak biri olarak topiğinizdeki hamillik haberleri beni inanılmaz heyecanlandırıyo ve mutlu ediyo. dilerim bu güzel duygu dileyen isteyen herkese nasip olur...
Nereden geldin,bebeğimmm?..bir yıldız gibi düştün dünyama...her nerden geldiysen hoş geldin yüreğime...yaşamıma umut oldun...yüregime bin bir renk ekledin...önce hissettim seni....bütün özümde özünü...nerden geldin,bebeğimmm?...aslında bilmiyorum...öbür yarımsın aradığım..rüyalarımda yaşadığım..sevdamsın.. Hoşgeldin bebeğimmm....hoş geldi yüreğime yüreğin....iyiki varsın... Canımsın
allahım bana ve babana uzun ömürler versin her anı seninle tadmayı nasip etsin....seni çok seven annen:)))
içimden geldi sizlerle paylaşmak istedim
Yaaa ben çok duygulanıyorum siz böyle yazılar yazıncaaa...
Geçen akşam millstone dün akşam ekin şimdide sen yazdınız...ne istiyonuz benden elimden mendil düşmüyoo sizin yüzünüzden...
çoookkk güzel kelimelerle seslenmişsin küçük meleğine...rabbim ayırmasın hiççç...hep mutlu olun inşallah...
kıyamam sana.... aldım çiçeklerini evimin baş köşesine koydum
kaderimizi o belirleyecek... bakalım bir daha kine kim baltalayacak beni.... bu seferde kesin elektirik gider:))))
olsun ya... kaç kere özür diledi benim canım arkadaşım...
sana da ne kadar yakışır pon pon kızlık saçlarda sarıki.... izleyenlerin dibi düşer...
bak hala dalga geçiyosun ama ben senle hamileliğinin ilerleyen zamanlarında dalga geçicem....
o mutluluğu en kısa zamanda sizlerde yaşarsınız inşallah...allahım kimseyi üzmesin....
Seni seviyorum
HEpinizi seviyorum misafirim var snr gelecem insallah
adamlarla ilgilenmediğimiz yetmiyomuş gibi bide yemek hazırlamassak ya topiği yakarlar yada bizi boşarlar......zaten yemek saati bi de kocişler evde kızlar anca 2 saate toplanmaya başlarlar...
gel şekerim... gece buluşuruz yine senleHEpinizi seviyorum misafirim var snr gelecem insallah
Nereden geldin,bebeğimmm?..bir yıldız gibi düştün dünyama...her nerden geldiysen hoş geldin yüreğime...yaşamıma umut oldun...yüregime bin bir renk ekledin...önce hissettim seni....bütün özümde özünü...nerden geldin,bebeğimmm?...aslında bilmiyorum...öbür yarımsın aradığım..rüyalarımda yaşadığım..sevdamsın.. Hoşgeldin bebeğimmm....hoş geldi yüreğime yüreğin....iyiki varsın... Canımsın
allahım bana ve babana uzun ömürler versin her anı seninle tadmayı nasip etsin....seni çok seven annen:)))
ALLAH kabul etsin kuzum...ALLAHRAZI olsun dualarında bizede yer verdiğin için
topik bana kalmış yine......
Allah hepimizden razı olsun cnm bnm...
inşallah gelecek yavrularımız inanıyorum ben..
ama aramadı bu hastane beni hala büyük ihtimal salıya kalacak transferim
neyse geç olsun ama güç olmasın
canım yeterki sonu iyi olsun göbişin bebiş dolsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?