Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ama ben o bıcırıklarıı yiriim yaaaaa..Bize mesajjda yollarlarmışşş.ben hep diyorum zatennn,onlarda dua etsinler bize kardeşş yollasınlarr o güzel alemdenn..

canım gününüz nasıl geçtiii...buluştunmu arkadaşlarınla...ay bi de merak ettim ne gününe girdiniz???

Çok güzel geçti bitanemmm..Kabede meryem suresi okunmuş elmam gelldi..Çok güldümm..Beni düşünüp eşine bunları tembihleyen ablam sağolsunn çook güldürdü beni..Eşi inanmaz elmaları sen götürdün getirdin der diyeee,adamcağızz fotoğraf çekmişş arkada kabe bir poşetin içinde 3 elma..Yarıya bölüp eşimle yiyip dua edipp dattiiiyee doğru yol alıcakmışızzz..

Kıss gün biticek neredeyseee,para günü ama çok az miktarda yaptık çünkü maksadımız sade ve sadece birbirimizi görmekk..Araya parada sıkışınca güsel oldu sadece..Bu arada 2 hafta sonra bendee.Eve dönüncee temizliğe başlıcamm..Bahar temizliğide olurr demiiii..Birde anneme diyorumm martta tedavim olursa belki bebişede hazırlık olurr..

ahh ahhh içlenndim geneeee Çok güzell duygularrr...

millstone..... hoşgeldinnn....................... nasıl geçti hafata sonun ? pasta börek ooo ne güzel muhabbetli olmuştur gün:)

yerinde olsam o elmanın sapınıda çöpünüde yerdim:)))) şifa olsun arkadaşımaa......

napıyonnn???? geçmişi okumaya mı daldın????

okudum çok güldürdün beni :))) ama ben seniiiii başka topiktete yakaladımmm ozamanda çok güldürdün beni oda özel msj sayısını yakalamak içindi çok azimliii ve çooook başarılısın canımmm benim....

çok hızlı bi topikk film gibi herşey........... daha yeni oturdm yerime mayalı poaça yaptımm bizim ufaklıklara kızkardeşimle altlı üstülü oturuyoruz biz onun ikizleri var 2.5 yaşındalar birkız bir erkek çılgınlarrrr aşk onlar canımı verecek kadar çk seviyoum onlarıı bana bir teyze diyolar içimmmm eriyorr:))))sizler nasılsınız bakalımmm neler yaptınızz bebişin nasıl???

süpürgeme atladım geldiiimmmmmm
haberle geldimmm ekincimm istanbula şimdi inmiş...
kuzeni almış eve gidiyorlarmış...

adamlarla ilgilenmediğimiz yetmiyomuş gibi bide yemek hazırlamassak ya topiği yakarlar yada bizi boşarlar......

he valla bi de çat kapı misafir geldi yemek yemeye..yedirdim gönderdim masa öylece duruyooo eşimde başladı toplamaya muhtemelen hepsini o toplayacak ben yazışıyorum kalkamam

750 yede çok var.... 250 mesaj yazamamki......

bi dene istersen

Allah hepimizden razı olsun cnm bnm...
inşallah gelecek yavrularımız inanıyorum ben..
ama aramadı bu hastane beni hala büyük ihtimal salıya kalacak transferim
neyse geç olsun ama güç olmasın

geç olması daha iyi kuzum bu embriyoların dayanıklı ve kaliteli olduğunu gösterir dışarda uzun süre dayanan ebriyoların rahime tutunma olasığı daha yüksektir..bu tıbbi bir gerçektir..

kuzum o elma o kadar yol gitti geldi çürümedi mi...ama mübarek elma çürümez tabiii
şifa olsun canım..

du bi şarkı söyleyim de şenlenelimmm

topiğin demir başları bile kayıp....

o benmiyimmmm:44:

ekin inşallah hayırlı haberlerle dönerrr

ben cuma oldum yaa opu o günü döllediler..
salı günü olunca 5. gün embriyosu oluyor dime??
yani bu iyi birşey mi??

belkide yarın sabah arayıp çağırırlar..ama 1 gün önce haber versinler yahuuu:26:

du bende sana vokal yapayımmmm

Son düzenleme:

evet kuzum 5.gün oluyooo...sabah haber verilip öğlen transfer olanlar var sende de öyle olurmu bilmem...
aaaa sen detone oluyosun ben kendim söliceemmm

ay şimdi hatırlayınca bende güldüm evet bide öle bi maceram vardı okunmayan bi topikte yine saçmalamıştım 100 e ulaşmak için:)))) daha yeni üye olmuşum tüp hakkında bişey bilmiyom zaten endişeliyim opudan transferden ödüm patlıyo.... ay ay ne günlerdi... çok zaman geçmiş gibi ama kasım sonuydu şimdi 1500lere ulaşmışım msj sayısında üstelik o zaman msj sayılarına bakıpta 1000li sayıları görünce deli mi bu kadınlar ne konuşup ne yazıyolar tanımadıkları insanlara diye düşünmüştüm..... ama şimdi tüm dünyam burası oldu ne kadar içime kapandığımdan haberim yokmuş..... deli gibi oyun oynardım kaç aydır bikere bile oynamadım sürekli kocişi atlatıp buraya gelmenin derdindeyim...
yeğene gelince be en büyük olduğum için kardeşlerimden yeğenim yok ama sülale çok büyük olduğu için bebek çok.. benimde bi yiğit'im var 2,5 yaşında ve en büyük aşkım kendisi.. herkeze karnımda bebek olduğunu söylüyomuş sürekli arayıp çıkar bebeği karnından diyo ölüyorum gülmekten... o yüzden ne kadar tatlı olduklarını tahmin edebiliyorum iyiki yakınsınız insanın burnunda tütüyo veletler...

güldencim martta bende hulusii bey ile görüşmeye gelicem ankaraya günü birlik... rahim içini görmek istedi adetin 10.günü benim için en önmlisi o dedi bakalım kısmet...ama amaa amaaaa sen önce bi hamileee kallll o güzel haberi bi alayımmm ozaman uçakla değil jetle gelcem hulusi beye :)))))))))))heycanla seni beklyorum cnm

tamam kuzuummmm ben hemen hamileeee kalayım o zamannn
ankara da akasya sen ben hulusi de dek gelelim inşallahhhh...ayarlarız...

Son düzenleme:
evet kuzum 5.gün oluyooo...sabah haber verilip öğlen transfer olanlar var sende de öyle olurmu bilmem...
aaaa sen detone oluyosun ben kendim söliceemmm

eğer öyle bişi oluverirse akşama haber veririm sizlere inşallahhhh...

ben yorgunum hayatım ondandır...

eğer öyle bişi oluverirse akşama haber veririm sizlere inşallahhhh...

ben yorgunum hayatım ondandır...

aaa tabiiiiiii haber verrr...herkes bilir meraktan çatlayınca çok çirkin oluyom bennn
heee demek ondan detone oldunnn anladımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…