Tüp Bebek Günlüğümüz !

kıyamam sana.. duygusal arkadaşım.... ben kendimi senin yerine koyunca bile gözlerim doluyo.... zor iş.. ayrılık..veda...inşallah sonu çok ama çok güzel olucak ailenizin yeni üyesinide alıp dönüceksin yuvana....

senden çok umutluyum inşallah iyi haberle geliceksin yarın....

cnm inşalla ya hastanede yaptırıcam testi ama bigün sonraya veriyolarmış galiba bende idrar test aldım yarın sabah cesaretimi toplaya bilirsem yapıcam böyle lekelenme olupta negatif alan varmı acaba biraz baktım formda genelde hep hamile kalmış arkadaşlar ama bilmiyorum bakalım benim sonucum ne olcak

idrara çok güvenme... benimki negatif çıkmıştı aynı gün kan testi yaptırdım pozitifi aldım. bende devlet hastanesinde verdim sabah verdim öğlen olmadan aldım sonucu.

kızlar bnm uykum geldi çok fena..
görüşmek üzere Allaha emanet olunnnn
ii geceler canım..yarın görüşürüz...
kızlar merhaba nasılsınız ben heycandan bayılmak üzereyim:) yarın büyük gün
yarın işşallah sevinçten bayılırsın

çok içirme sende belki etkisi vardıryarın görüşürüz...ii geceler..

amin canım işşallah..sonu güzel olur işşallah dediğin gibi..walla duygular tavan yaptı bu günlerde

canım ya bende agladım vallaha zor çok zor

valla topiğe sen geldin aynı anda da üzerime doğru kimliği belirlenmiş bir kişi bana doğru geldi laptobumu aldı sizle iletişimimi kopardı...kocam olacak insanın işi varmış hemen vercem geri dedi ama yeni alabildim...daha çok söylencektim kendisi hakkında ama öyle duygusal ve dokunaklı yazmışsın ki bir an yerinize koydum kendimizi ve duygusala yatay geçiş yaptım...kocacın hafta sonu gelir kesin dayanamaz...neler çekiyoruz neler yaşıyoruz...anne olmak için nelerle sınanıyoruz...bugünler de geçer sonu mutlu bitsin yeterki...

kızlaaarrrrr bu ne sessizlik ya hu...
öyle boş boş ekranamı bakıyosunuz

kızlar merhaba nasılsınız ben heycandan bayılmak üzereyim:) yarın büyük gün

bi senden haber gelecek bi de anemon84 den haber gelecek yarın...inşallahhh hamileyiiimmm diye yazarsınız...idrar testi bizi çok yanıldık...en sonda millstone çift çizgiyi gördü kan vermeye gitti ama negatifti...bu güne kadar hep tersi olurdu ama sonunda bunu da yaşadık...yani her türlü yanılgıya düştük idrar testinde..en garantisi kan tabii...ertesi güne sonucu vermeleride çok kötü olmuş...bari farklı iki marka test al da daha doğru sonuç elde ederiz..

kızlaaarrrrr bu ne sessizlik ya hu...
öyle boş boş ekranamı bakıyosunuz

yaa alsın eşin laptobu boşwer yanında yaaduygusalım ya bu ara o yüzden kocalara düşmanlık bittiherşey anne baba olabilmek için..amin canım işşallah hepimizin sonuu güzel mutlu olsunn.
walla bende ekrana bakıom kimse bişi yazmıo anlamadımm

hafta sonu diye kızlar rahat rahat takılamıyooo...bu gecede sen müsaitsin kimse yok..gerçi hafta sonu böyle oluyor genelde...yarın damlalar hepsi....valla sizin sayenizde konuyu uzatmadım...geldi tepeme bilgisayarı acil almam lazım dedi bende dur bi kızlara yazıyım dedim sonra yazarsın dedi ve suratını astı al dedim bi hışımla uzattım laptobu...konuyu uzatırdım ama senin mesajını gördüm şimdi kendisine sevgiyle bakıyorum..

akasyada kaybolduuuu...millstone saat 1 den sonra geliyo topiğe diğer gececi hatunlarda ortalıkta yok...haftasonu olsada sabit bir kadromuz vardı onlarda firarda...

akasyada kaybolduuuu...millstone saat 1 den sonra geliyo topiğe diğer gececi hatunlarda ortalıkta yok...haftasonu olsada sabit bir kadromuz vardı onlarda firarda...

kaybolmadım tatlım buralardayım ama bu gece mesaiye kalamayacağım... sabahtan beri pc kucağında diye söliyor kocişim.... daha fazla gözüne batmıyım adamın....

bizden sonra aktif olan 5 topiği gezdim sadece bir kişi online...demek biz de bi tuhaflık var...herkes ya yatıyor ya başka şeylerle ilgileniyor bizde topikte takılıyoruz...:97::97::97:

ben her sene bu yıl benim yılım olacak diye başlıyorum bi bakmışım sene bitmiş
bu yıl olur belkiiiii...
buna ağlasammı gülsemmi bilemedim.eniyisi:18:ahh canım aynen senlede konuşmuştukya ondanmı ne 5. yılımda busene anne olucam demiştimşuan tam 7.senemin 5.ayındayım hala bekliyorum inş. 7.yıla senle imza atıcaz diyorum sebepsizim kaderdaşım..busene bu sınavı geçsem sonra mart nisan gibi tüp denesem bidaha hamile kalsam diyorum 1yıla iki başarı bakalım hangisi olucakk:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…