canım yine sıkı çalışmışsın listeye baktım da. Helal sana.
tamam akasya bı gelsın bakalım ne dıyecek ona gore yol ızleyecem sakınım sıkıntı yok yanı
bu arada aksaya bugunden mısafırlerıne hazırlık yapıyor yok yarında gunu var gene yok yanı zaten bıze cvp veremez versede gece verırı bende gece gelemıyorum bızım herıf kızıyorrr
cannlar ben geldim .birkaç gün ara vermek durumunda kaldım.
okulumdan bir öğretmen tren kazası sonucu malesef vefat etti.cenaze falan derken ancak fırsat bulabildim.çok gençti ya çook üzüldüm .ben bile kendimi toparlayamadım Allah karısına ve iki çocuğuna sabır versin.
topikte ne var ne yok .yeni haberler var mı bakalım.
evet yaaa akasya hatun bizi ihmal ediyooooo....herifleri kızdırmamak lazım iletişimimiz kopmasın dimii..hoş tut adamı ayaklarını falan yıkaaaa
ayy çok sewindim ya gözü aydın o zaman...beraber başlıcanız tedaviye ne güzel...herşeyyy çok güzel olsunnn artık hepimiz içinnnakasya pasta börek işine gömülmüştür...
millstone hatunla konuşalı 1 saat oluyo yazmaya fırsatım olmadı...genetik sonuçları iyi çıkmış çok şükür...herşey yolunda görünüyooo...martta da regl olup tedaviye başlarsa tadından yenmez vallaaaa...
tam tren geçerken araba tren yolunda kalmış canım.şoför kendini atmış buda atamamış tren 20 metre kadar sürüklemiş malesef.
hoşgeldin canım...gelmene çok sevindim...işe başlamanda iyi olmuş bu zor zamanı dolu olunca daha rahat atlatırsın...bir çoğumuz bende dahil olmak üzere negatifi aldık ama yeni tedaviler için gün sayıyoruz...birbirimize destek oluyoruz...sende fırsat buldukça gel lütfen
sağol canım... evet gerçekten iyi geldi... aynı durum bende de mevcut .. ikinci tedavinin planlarına başladım ama eşim biraz zaman verelim... kendini toparla diyor... artık bırakmam forumu... evde olduğum kadar sık giremesemde tabiki sık sık gelecem...
zaten topiktede erkek patlaması var...senden de erkek haberi gelebilir yani...
yok ben bu kez cici kız olup pipi davasını uzatmam hele ekinciğimi bu davanın içine hiç çekmem zaten gurbet ellerde bi de mahkemeylemi uğraşsın kızcağız...senden sakin ol derin nefes al ve sinirlerine hakim ol örgütlenmeye gerek yok tatlılıkla halledebiliriz
ben daha önce anlattığım gibi şişliğin kitabını yazdım resmen...yumurta toplamadan 2 gün sonra şiştim...nefes almanda sorun varsa önemse...
zor dönemler atlattın neyseki sonu güzel oldu...melek kızın ben geldim anne dedi...avatarındaki o ojeli küçük parmakları ıssırasım geliyor her gördüğümde...aslında topik yeni ama arkadaşlıklar eski bi de yeni katılanlar olunca kalabalık bir topik olduk haliyle sohbet oluyor ve sayfalar hızlı ilerliyor....
5.denemede hamilelik elde ederek hem umut oluyorsun hemde yüreğimize su serpmiş oluyorsun...inşallah arkadaşlarda umutsuzluğa düşmemeleri gerektiğini sayende anlarlar..sağlığımız ve maddiyatımız el verdiği müddetçe denemeye devam...
bende negatıfı aldıktan sonra evdeydım ama ıse basladım sonra gun saydım o yuzden vaktını ne kadara cok doldurusan o kadar ıyı
dun balıkların suyunu değiştiriyor kalkda yardım et dıye soylendı normalda tek yapar ama ıste ben buraya yazıyomya bazen kızıyo
tmm olur bu aksam baslayayım yıkamaya alemsın heeee kızarsa yasakalr zaten gıremem o yuzden kızdırmamak gerek
zaten akasya bır gelsın sorcam ben ona ben cıakrım sımdı o gelır bak bıde
ayy çok sewindim ya gözü aydın o zaman...beraber başlıcanız tedaviye ne güzel...herşeyyy çok güzel olsunnn artık hepimiz içinnn.
akasya pasta börek işine gömülmüştür...
millstone hatunla konuşalı 1 saat oluyo yazmaya fırsatım olmadı...genetik sonuçları iyi çıkmış çok şükür...herşey yolunda görünüyooo...martta da regl olup tedaviye başlarsa tadından yenmez vallaaaa...
evet yaaa akasya hatun bizi ihmal ediyooooo....herifleri kızdırmamak lazım iletişimimiz kopmasın dimii..hoş tut adamı ayaklarını falan yıkaaaa
ne kötü bi haberle geldin böyle 2 çocuğu varmış bi de rabbim geride kalanlara sabır versin çok kötü olmuş yaaa...
yok kuzum bişi deme zaten hamile ve yorgun bi kadın kendisi uzamasın konuuu
inşallah canım yaa...folikül var ama adet olamadığı için başlayamıyooo...ilaç kullanıyo martta adet görürse başlayacak...herşey yoluna girmeye başladı hepimizin durumları az çok netleşmeye başladı bende haftaya yeni doktoruma muayeneye gidecem bakalım bende de bi aksilik olmazsa mart adetiyle başlarım...
aynen öyle güzelim... artık döndüm aranıza ...
ohoh maşallahhhh.güzel haberler içimi açıyo valla.
evet canım yaaa.malesef çok kötü bi haberr.hafta sonum çok berbattı.düşünsene daha cuma birlikte nöbet tuttuk sohbet ettik.
karısı daha 30 yaşında ve bide düşkündü ki karısına ve çocuklarına.offffffffffffffffffffff.hayat zor...
hadi inşallah canımmmm.Allah tamamına erdirsin inşalahhhh.
bende marta diyorum bakalım.tabi kan testlerinin sonuçları çıksın dr a bi gideyim bakalım ne dicek.ama hemen başlarsa da hayır demem.Umut çok güzel bişi yaaaa.
evet kuzum rabbim umudumuzu kaybettirmesin hiç..tüp bebek yapabilmekte büyük şans şükretmek lazım...hazirana kadar hepimiz hamile kalsak ne güzel olur be:97:
du bi sarılayım o zaman sanaaadi de öpeyimmm
evet canım güzel haberler alıyoruz hep böyle devam etsin inşallah...
ölümden başka herşeye çare var..rabbim ol desin yeterki...çok zor çok..
inşallah canım yaa...folikül var ama adet olamadığı için başlayamıyooo...ilaç kullanıyo martta adet görürse başlayacak...herşey yoluna girmeye başladı hepimizin durumları az çok netleşmeye başladı bende haftaya yeni doktoruma muayeneye gidecem bakalım bende de bi aksilik olmazsa mart adetiyle başlarım...
evet cevaplayabiliyormuşsun gördümmmm
alıntılı son mesajın kapak oldu bana
sen bu topiklerin açık adresini yaz bakiiimmmm...
belki uğrarım
sen beni diğer topiklerle bir mi tutuyon işte şimdi fena duvara tosladınnnn küstüüümmmm
senin kuzum diyen ağzını yerim beeeennn.
Allah bekletmesin inşallah bizi ve tümmm bebek steyenleri.hayırlısıyla tabikiii.
hepimiz hamil kalalımmmm şişelimmmmm.
Selam canlarim benim ben geldim ama geri cikmam lazim bu hafta cok yogun oldugum icin fazla giremeyebilirim hatta hic giremeyebilirim arada girip yazmaya calisacagim kizlar. Gelismelerden haberdar olmam lazim yoksaaaaaaaaaaaa catlarim ben valla. Haber vereyim dedim bu kiz niye girmiyor diye merak etmeyin sonra. Hepinizi coooooooooooooooooooook SEVIYORUMSelocannn kacar simdilik
:)))) akşam akşam güldürdün beni ....yani tebessüm ettim,
sağol canım... bende seni öpüyorum... sizleri tanıdığıma çok memnunum....
inşallahhhhholmıcak ALLAHIN izniyle bi aksilik işşallah...yeni doktorun sana işşallah uğurlu gelir sarı şekerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?