Tüp Bebek Günlüğümüz !

bak kızdım kendime şimdi nerden yazdım ben o mesajı...yok kuzum ben kendime bakım olsun diye miss koktum kimseye koklatmayacam kendimi...içlenme hemennn...

yaa görüşelim tamam ben akşam sorarım haberleşiriz sonra..bende heyecann yaptımmmben sürekli yatıp kalkayım o zamn yaaaaaaaaaaa

ay bu hatunlar ciddi ciddi buluşma planları yapıyolaaaarrr...ne güzel valla buluşun bi de fotonuzu çekin face se koyun tamammı...bi de buluşunca beraber beni arayın...uzaktada olsam telefonla yetişirim sizeee

kociş geldiii yemek arasıı..Egunalım kaçtı sanma sakınnn.Sonrada ele geçirebilirsemm gelirimm..Çok yoruldum bugünn..

yemekten sonra gelemezsin sen kaçtıııııı diyecem işteeee banane banane banane...siz elma yiyeceksiniz bu gece bilmiyommu ben

kuzum bunlar buluşma planları yapıyolar seni unuttular bi hatırlat kendine sende katıl aralarına hepinizi bir arada göreyim...

evet bunar bulşma planı yapıyr ama ben izmrdeym halen ekin kardeşn canı sıkılmıştr şimdi gezdirsin millstone onu buarada ben millstone başka topikte gördümmgerçi 30 dk önce yazmış sen şimdi misss bebek gibi olmşsundur saatler olsun cnmm

cnmmm nasılsın alıştınmı istanbula
alıştım canım ya pek dışarı çıkmadım ama yarın çıkcam artık doktora gitcem sabah 9 da.sonra ki günde teyzem gelcek onla çıkarım.millstone lada buluşcaz işşallah.sen naptın gelmion mu buraya?

yok kız sen koklat kendini,millstone da elma yesinn ohhh wallla
ayy walla buluşalım koyarım tabi canım sen iste yeter kii...

belki sende dek getirip istanbula gidersin diye dediydim...
evet canım bende hatunun başka topiklerde takıldığını gördüm...kaçmaz bilirsin...çok pis iz sürerim
sen nasılsın bugün???

şimdi koklatayımda tedaviye başladıktan sonra hasret kalcaz birbirimize
yarından sonra sende hareket başlayacak artık bugün ki gibi sıkıcı olmaz sonra bi bakmışsın hafta sonu olmuş kocacın gelmiş...ilk gün zor olur zaten sonra alışırsın...teyzende geliyomuş oh ne güzel hasret giderirsiniz...

canım bende yemek arası veriyorum...ilerleyen saatlerde gelirim...zaten topiğinde tadı yok deli oldum yaniii..nasıl olsa tek tek damlayacaklar o zaman alırım ifadelerini...

doğru canımm yasaklar başlıcak sonra o yüzden şimdiden hasret kalmayınwalla işşallah gelir hafta sonu keyfim yok dedi aradı şimdi üşüttü heralde yaa:2:teyzem aslında benle gelcekti ama uçaktan korkıuo normalde zaten aynı yerde çok yakın oturuoz.o yüzden yarın akşam yola çıkcak çarşamba sabaha karşı burda olur allah kısmet ederse.

doğru canımm yasaklar başlıcak sonra o yüzden şimdiden hasret kalmayınwalla işşallah gelir hafta sonu keyfim yok dedi aradı şimdi üşüttü heralde yaa:2:teyzem aslında benle gelcekti ama uçaktan korkıuo normalde zaten aynı yerde çok yakın oturuoz.o yüzden yarın akşam yola çıkcak çarşamba sabaha karşı burda olur allah kısmet ederse.

nerdesin sen yaaa?özletiosun kendinii ama

off ya bazen kadin olduguma isyan edesim geliyor, tobe tobe,,))))
cok yoruldum malesef,parttime calismama ragmen eve girmem 18.00 buluyor

sen nasilsin? geriye donuk fazla okuyamadimda,yorgunluktan gozlerim agriyor
umarim keyfin yerindedir,adim adim yaklasiyorsun yavruna

bugun transferimin 6.gunum ve belirti aramamam gerektigini gayet iyi biliyorum ,ama ben hissediyorum ki bebegim bana tutunmadi
belim asiri agriyor,ve sari akintim var..nezaman sari akintim olsa 2 gune kalmiyor adetim pat diye geliyor..tecrube oldu artik

yaaa deme öyle yaaa. benimde 7.gün akıntı bende de var.ve 2 gündür canım tatlı istiyoooo...... adet olcakmısım gıbı gelıyo bana da ama aklıma geldıkce hayır bebişim benımle dıyorum. olumlu düşün sende cnm...

belki sende dek getirip istanbula gidersin diye dediydim...
evet canım bende hatunun başka topiklerde takıldığını gördüm...kaçmaz bilirsin...çok pis iz sürerim
sen nasılsın bugün???
cnm ben mart başı 1 mart gibi orda olucam inşallh yetişicem ekinciğime yaa kızlar ben bulantıdn gözümü zor açıyrm yemekte yiyemiyrm sabh kahvaltı yaptım öğlen azıcık çorba içtim akşamda cnm salata istedi salata yaptım hepsini yiyemedim bulanıyr midem ince ince ama tuhaf olan kilom sabit aynı 1 haftadr böyleyim ben cnm bugun öğlen azıcık çamaşr attım makineye sonra benm yardımcı var o üstümü örtmüş koltukta resmen bayılmışım ben herkesin buay biter sıkıntısı benm yeni başladı çok zormuş cidden özenirdim m,des, bulanıp başını yastktan kaldıramayana özendiğim şeylerede bak yani yani şimdilk idare eder gibiyim çıkıcam biraxdn yataga doğru ama kocamda yok yanlızım gelmedi dahaaaaa
tamam canımm..ben burdayım topiği beklerimm
ah cnm benm topik bekçisimi oldun şimdi sencnm benm çık gez bırazcık ay neguzel hadi yarın başlıyrsun tedavıne hyrlı olsun cnmm
iyi aksamlar kislarrr

yaa sen nasılsın cnm bebeğimiz nasıl bakalım

Tebrikler canım,rabbim kucagına almayı nasip etsin,dikkat et kendine..bende oturdugum yerden kutlamalara katılıyorum:))

aslinda karamsar degilimde,insan vucutunu taniyor..kismet artik
ben hic ilac kullanmiyorum ve sari akintim var o yuzden yazdim
sorma ya o tatli krizi bendede var,cikolata ozellikle normalde hic yemem adet yaklasirken gozum donuyor

insallah beraber positif haber aliriz
sen benden 1 gun kidemlisin

Selam canım..nasılsın?evde tek başınayımı oynuyosun?:))millistoneylemi buluşcaksınız ne güzel kıskandımbuarada ben sana o yazdıgın duygu dolu yazına cevap yazmıştım ama sanırım görmedin,gerilerde kaldı..olsun artık..tedavinde yeniden bol şanslar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…