Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım sonucların iyi cıkmış sanırım coook sevindim,hadi hayırlısı,gülden le martta catıya cıkıp bebelerinizi alıp gelin:))şaka bi yana mart size ugurlu gelsin inş.akupunktur işe yaradı demekki ne güzel..öptüm seni,elmaları besmeleyle yiyin bakalım,şifa olsun inş.:))

Arkadaşım sanırım negatif sonuc almış,üzüldüm,ne diycem bilemedim inş.bebeginize en kısa zmanada kavuşursunuz,umudu kaybetmek yok..sevgiler..

nasil oluyum karasum yorgunluktan uyuyacagim,ama hala israrla yazacagim diye ugrasiyorum..)))

sabahtan beri canim cikti,mecburdum ise gitmeye
tedaviyi bilmedikleri icin islerde birikmis..isten cik kostura kostura cocugu al kayinvalideden,sonra eve gec derken
halsiz kaldim

sen nasilsin tatlim,uzmiyor artik degilmi annesi

canım benim inşallah. bazen sol kasıgıma agrı gırıyor.dıyorumki psıkolojık heralde.ya bılmıyorum bi olumlu dusunuyorum evet olucak hıssedıyorum dıyorum,bi yok tutmadı bu seferde diyorum.bakalım... Rabbim geri çevirmez inşallah dualarımızı....

Selam canım,ayy cok yorulmuşsun git yat dinlen,bende cıkcam şimdi,topige kapıldınmı saatler nasıl geciyo anlamıyosun bile..sabah iş var madem git uyu,gene gelirsin yarın,öbürgün:))buarada niye inanmıyorsun sen bebeginin tutunduguna ya,böyle düşünme,umudunu kaybetme lütfen inş.tutunmuştur,seninledir..içini ferah tut biraz..inş.güzel haberini bekliyorumm..iyi uykular canım..

yine kopya cekiyorum..erva kizma ha..)))

millstona canim benim bende tebrik ederim hayirli sonuclar almissin
insallah allahim devamini getircek,kalbimle inaniyorum buna

Kopyacı minecan77ama bugün yorgunsun kıyamadım hadi cek bakalım,bende aklımdaki arkadaşlara yazıyorum işte

Arkadaşım sanırım negatif sonuc almış,üzüldüm,ne diycem bilemedim inş.bebeginize en kısa zmanada kavuşursunuz,umudu kaybetmek yok..sevgiler..

ervacim bu son..)))) yorgunum ya bugun haylazligim tuttu,hakkini helal et emi tatlim

hakkinda hayirlisi canim,cok gecmis olsun,umarim cabuk toparlanirsin canim
yilmak yok yola devam

cnm benm yaa sen gel izmire de dinlen birazcık ben seni gezdireym dolaşalım kordonda çay içeriz istersen benm dr a da gideriz sen çok yoruluyrsun ama dinlenmiyrsun hiç rabbım yüzünü güldürsün, inşallhhh bebeğin senınledir cnmm ,şişko cadı napıyor ?benımkıde hazırlanıyr bize gelmek için

gercekten belirtilere takilmamak gerek,takilmada
benimki belirti degil dupe duz adet belirtileri..)))
sol kasiga agri girmesi guzel seylere alemet canim benim
insallah olacak ben senden umutluyum

Bana gelince bugün,kütüphaneden daha önceen aldıgım bi kitabı okumaya başladım,sürekli tv de sıktı,senmisin okumaya başlayan zaten kitap okumayı seven ben kitabı bırakamadım elimden,ögleden sonra başladım akşama kadar bitirdim,tam 111 sayfa,ve benim kafa şiştikazan oldu..onun haricinde iyiyiz,yuvarlanıp gidiyoz işte,hava soguk evde hapis,güneşli günleri bekliyoruz hava almak içinşimdide topige geldim ama ben geldigimde ekin den başka kimse yoktu,sanırım herkes firardaneyse bende gecmişe bi göz attım,şimdi cıkıyorum..hepinize iyi geceler..

dogru haklisin ama cok kotu baglilik yapiyo bu topik,ugramasam duramiyorum..)))
bende cikacagim birazdan
dogru haklisinda benimki gercekten adet belirtileri..
kendi vucutumu taniyorum artik 2 dogum yapmis 4 negatif tup tedavi gormus biri olarak..))) olsun o kadarda dimi

allahim hakkimizda hayirlisini versin,olmuyorsada vardir bi sebebi bizim bilmedigimiz...
destigin icinde tesk.ederim 3 kalbli annecik

kızlar ben geldim..ya bugün kuzenim günüm geçti diye gebelik testi almış illa yap dedi kızın haberi yok ki eşim ameliyat oldu sperm degeri 2 milyon...neyse bende öylesine kırmamak için yaptım bi çizgi çıktı diğeri silik çizgi kalbim hızlı hızlı çarptı kimseye söylemedim ama olmaz çok çok çok eminim test bozuk çıktı galiba ya o bile güzeldi kızlarrrrrr biliyomusunuz bozuk mozuk iki çizgi çıktıya

Iyi canım ya,benimde mide kötü,hala iştahım kapalı,sütü bile zorla içiyorum,yemekleri zorla yiyorum..sabahta cıkardım biraz rahatladım,,ama allaha şükür bende yanma yok..ayy ne odu sana ya nazar degdi,ne güzel yiyip içiyodun sen,baharatlı,acı,ekşi yeme bari,bi de şurup var dr verir zaten ondan iç,gaviscon şurup,o iyi geliyo..inş.en kısa zmanada şu mideler rayına girer,yoksa bende besliyemiycem diye korkuyorum..dinlenmeye devam canım,bende aynıyım,yastıgınıda yüksek tut iyi gelir,alcakta daha cok miden bulanıyo çünkü..kib iyi geceler

Canım ya bellimi olur,belki mucizedir:))rabbim yüzünü güldürsün inş.ne diycem bilemedim,rabbimin hazinesinde cokkk..sevgiler..

insallah canim,bizimkilerde izmirde teyzemler gaziemirde,halamlar karsiyakada
cok isterim gezmeyi,birde seninle olunca bal kaymak vallaha..ihtiyacim var gercekten

benim siskoyla fazla muhattap olmadim,aldim cocugu ciktim oyalanmadim
biraz otursam hemen sokacak lafi,hic cekemezdim vallaha...hic takdir etmiyor ya haftanin 4 gunu calisiyorum,geri kalan 3 gunun belirli saatlerinde spor dersi veriyorum,birde 2cocuk,herseyimi kendim yaparim,,yinede benden daha ise yaramayan yoktur
damarima bastin karasuuuuu..)))
seninde gozun aydinmi desem ne desemki..)))

egunal kullaklarin cinlasin,gidecem bergen dinleyecegim ha

SELAM CANIM,COOK SEVİNDİM,DEMEK MİNİGİNİN KALP ATIŞLARINI DUYDUN,MAŞALLAH SİZE,İNŞ.HERŞEY YOLUNDA GİDER 9 AY HADİ BAKALIM:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…