Tebrikler canım,rabbim kucagına almayı nasip etsin,dikkat et kendine..bende oturdugum yerden kutlamalara katılıyorum:))
cnm ben mart başı 1 mart gibi orda olucam inşallh yetişicem ekinciğime yaa kızlar ben bulantıdn gözümü zor açıyrm yemekte yiyemiyrm sabh kahvaltı yaptım öğlen azıcık çorba içtim akşamda cnm salata istedi salata yaptım hepsini yiyemedim bulanıyr midem ince ince ama tuhaf olan kilom sabit aynı 1 haftadr böyleyim ben cnm bugun öğlen azıcık çamaşr attım makineye sonra benm yardımcı var o üstümü örtmüş koltukta resmen bayılmışım benherkesin buay biter sıkıntısı benm yeni başladı çok zormuş cidden özenirdim m,des, bulanıp başını yastktan kaldıramayana özendiğim şeylerede bak yani yani şimdilk idare eder gibiyim çıkıcam biraxdn yataga doğru ama kocamda yok yanlızım gelmedi dahaaaaa
ah cnm benm topik bekçisimi oldun şimdi sencnm benm çık gez bırazcık ay neguzel hadi yarın başlıyrsun tedavıne hyrlı olsun cnmm
yaa sen nasılsın cnm bebeğimiz nasıl bakalım
aslinda karamsar degilimde,insan vucutunu taniyor..kismet artik
ben hic ilac kullanmiyorum ve sari akintim var o yuzden yazdim
sorma ya o tatli krizi bendede var,cikolata ozellikle normalde hic yemem adet yaklasirken gozum donuyor
insallah beraber positif haber aliriz
sen benden 1 gun kidemlisin
Canım sonucların iyi cıkmış sanırım coook sevindim,hadi hayırlısı,gülden le martta catıya cıkıp bebelerinizi alıp gelin:))şaka bi yana mart size ugurlu gelsin inş.akupunktur işe yaradı demekki ne güzel..öptüm seni,elmaları besmeleyle yiyin bakalım,şifa olsun inş.:))
Arkadaşım sanırım negatif sonuc almış,üzüldüm,ne diycem bilemedim inş.bebeginize en kısa zmanada kavuşursunuz,umudu kaybetmek yok..sevgiler..
nasil oluyum karasum yorgunluktan uyuyacagim,ama hala israrla yazacagim diye ugrasiyorum..)))
sabahtan beri canim cikti,mecburdum ise gitmeye
tedaviyi bilmedikleri icin islerde birikmis..isten cik kostura kostura cocugu al kayinvalideden,sonra eve gec derken
halsiz kaldim
sen nasilsin tatlim,uzmiyor artik degilmi annesi
canım benim inşallah. bazen sol kasıgıma agrı gırıyor.dıyorumki psıkolojık heralde.ya bılmıyorum bi olumlu dusunuyorum evet olucak hıssedıyorum dıyorum,bi yok tutmadı bu seferde diyorum.bakalım... Rabbim geri çevirmez inşallah dualarımızı....
Sen nasılsın canım?miden nasıl?
Selam canım,ayy cok yorulmuşsun git yat dinlen,bende cıkcam şimdi,topige kapıldınmı saatler nasıl geciyo anlamıyosun bile..sabah iş var madem git uyu,gene gelirsin yarın,öbürgün:))buarada niye inanmıyorsun sen bebeginin tutunduguna ya,böyle düşünme,umudunu kaybetme lütfen inş.tutunmuştur,seninledir..içini ferah tut biraz..inş.güzel haberini bekliyorumm..iyi uykular canım..
cnm benm yaa sen gel izmire de dinlen birazcık ben seni gezdireym dolaşalım kordonda çay içeriz istersen benm dr a da gideriz sen çok yoruluyrsun ama dinlenmiyrsun hiç rabbım yüzünü güldürsün, inşallhhh bebeğin senınledir cnmm ,şişko cadı napıyor ?benımkıde hazırlanıyr bize gelmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?