Tüp Bebek Günlüğümüz !

Inş.bu sefer yanılıyosundur,cook isterim bunu:))inş.bebegin seninledir,ben yinede bunu düşünmek istiyorum,sen sonucu alana kadar..ve tabiki rabbim vermiyorsa mutlaka onun bildigi bişey vardır,biz bilemeyiz ki..hayırlısı olsun inş..rabbim büyük,hazinesinde de coookkk..inş.bi taneside sana gelir:))

nefret ediyorum mide bulantisindan,ben 9 ay dogurana kadar cektim
ervacim turk cayi iciyorsan icme,cok bulanti yapiyor
az az ye ve ac kalmamaya ozen goster,acikincada bulanti basliyor
birde istahim kapaliysa bu omega haplari varya onlar acayip istah aciyor,istersen bi sor doktoruna
ben onlari ictikten sonra istah patlamasi yasamistim ve 24 kilo ekstra almistim ( iyi bi dusun )..)))))

Canım ya bellimi olur,belki mucizedir:))rabbim yüzünü güldürsün inş.ne diycem bilemedim,rabbimin hazinesinde cokkk..sevgiler..

çok teşekkürler ah nerde keşke olsa ya hayat mucizelerle dolu ama bizim iş biraz karışık allahım versinde tüm isteyenere

bugun cok yorgunum birde uzerimde bi agirlik var
erken yatayim bari,sabah is var
hepiniz seviyorum,iyiki varsiniz

yaa karamsar olma ama işşallah güzel sonuçlar alcaksın..
bende öle takılıom ewde yemek yedim çay yaptım dizi izliomm sizle konusuom iş yok güç yok yan gelip yatıom burda
afferin sana ne güzel olumlu düşünüonn..tatlıyı bebiş istiodur belki
eet burda boşum ya topiği ben bekliom çıkmıom hiçohh ohh ne güzel miden bulanıo bak özenirmisin sen al işte bulantı sana geldidenk gelsek güzel olcak işşallah görüşürüz seninlede canımm...

aynen öle yapıom canım.kuzenim çalışıo daha gelmedi.eet işşallah buluşcaz..
ya ben toplu cvp yazmıştım herkese teşekkür ettim o aralar çok giremedim ewden ayrılcam die ama yazdığını gördüm canım görmezmiyim hiç..saol ii dileklerin için şansa ihtiyacım war gerçektennn:18:

ahhh minem ahhhhhhhhh diyorum bilmem ki kimn gözü aydın artık altta kalmıcam bana ne hıç sinir edemem kendimi oğlu uğraşsın anasıyla ben sabah kahvltımı yapar kaçarım evdn akşam üstü geri gelirim kalsın evde yanlız hıkıyamam sana ben sen yüz verme gel gel ben seni gezdiririm cnm beraber gezeriz seninle havalar ısınsın ama bıraz nisan gibi gel ne güzel olur izmir o havada ay neguzel sen çok formunda bir kadınsındır spor yaptıgın için cnm sana ne sorucam ben buay yoga ya başlamak istiyorum bir sakıncası yok dimi daha bekleymmi yoksa

cnmmm benm geçmiş olsun ben araştrıyorum ilk 3ay sorun yok ama 3aydn sonra takviye almamız lazım ilaç olarak beslenmesi için bebeğin inşllh sorun kalmaz düzelr ben zaten 1haftada 1şişe bitirdim cnm gavskon çok rahtlatyor beni sende düzel inşallh biran önce oh kitap okuman ne güzel maşallh sana

hımm güzel bekle topiği yabancı girmesin ha sinek bile uçurma yabancı topikte inşallh sana yetişirim cnm bende senı isterim görmek k d et dolaş güzelce tadını çıkar bugünlerin ekincimmm rabbım emeklerinın karşılığını versinb inşallh sana da öptümmm seni kocaman ben kaçıyorum midem çook kötü yaaa zaten neyi merak etsem başıma geldi gülsemmi ağlasammı bilmiyorum

kızlar bn kaçar egunalim çok güzel kokuyor galiba yok ortada
tatlım mis kokulu kardeşimmm iyi geceler
hepinizi çokkk iyi gecelerrr

merhabalar;
bu ay yada gelecek ay kısmetse bende tüp bebeğe başlıyorum.sizlerdenden ve bu forumdan inanıyorumki bir çok şey öğrenecem.benide kabul ederseniz çok sevinirim

kızlar ben de kaçıyorumm.iyigeceler diliyorum hepinize ve kocaman öpuyorum.:79::79::79:

hayırlı olsun cnm inş sorunsuz halledersiniz..sizin problem neydi?

saol canım umarım hepimiz için hayırlı haberler olur.yaklaşık 1,5 senedir korunmayı bıraktık bu süreç içerisinde sürekli dr kontroliündeydim sıkıntı yok denildi sebepsiz infertilite denildi.ama pco hastasıyım 3 kez talihsiz ameliyat geçirdim kist ameliyatı.bundan 4-5 gün önce ismini vermek istemediğim bir dr ye gittim ankarada epey ünlü hayatımı mahvetti öyle şeyler söylediki ona göre bende ne yumurta kalmış ne yumurtalık tabi biz kendimizi timur gürganın ofisinde bulduk şimdi bir takım testler yapılıyor ona göre karar verilecek ne yapılacagına.tabi o kendini bilmez dr nin dedikleriyle alakalı bir durumum yokmuş sırf para için kaç gündür neler neler yaşadım.ayyy çenem düştü sanırım çok dertliyim.sizde sıkıntı neydi hangi süreçtesiniz??

bekliorumm heyytt kimse giremez içeriiiişşallah yetişirsinn..bende seni öptümm kocaman..ii geceler.ağlama gül sen güll
merhabalar;
bu ay yada gelecek ay kısmetse bende tüp bebeğe başlıyorum.sizlerdenden ve bu forumdan inanıyorumki bir çok şey öğrenecem.benide kabul ederseniz çok sevinirim
gel canım kabul etmezmiyiz zaten bi kere girersen bida çıkamazsın burdan.ama bi kaç zararı war bizim topiğin mesela bağımlı oluo insan gözleri falan bozuluo bide kocalar artık isyan edio bizim topik bağımlılığımız yüzündenşaka şaka hoşgeldin aramıza.sen yaşını merkezini sorununu yaz listeyi hazırlayan arkadaşımız ve topiğin demirbaşı egunal seni listeye ekler...
kızlar ben de kaçıyorumm.iyigeceler diliyorum hepinize ve kocaman öpuyorum.:79::79::79:

ii geceler canım.dikkat et kendine

ekin canım zaten bu bebiş meselesi yüzünden bilgisayarla bağlı geziorum nerdeyse.araştırmalarım sayesinde kitap yazabilirim:))))
yaşım 25 3 senelik evliyim anakaradan katılıyorum:)) merkezim gürgan clinic yada genart düşünme aşamasındayım.sebebini hala bilmioruz araştırma aşamasındayız:))

canım ya çok geçmiş olsun inşallah bi sorun çıkmaz tekrar boşu boşuna ne sıkıntılar çekmişin ...bende bi sorun yok eşimin sperm sayısı çok düşük morfoloji falan 0 ameliyat oldu 1 hafta önce beklemedeyiz bakalım normal yoolla olmazsa 3 ay sonra tüp bebek yaptırıcaz

canım hakkında hayırlısı olsun nekadar zamandır deniyodunuz bebiş olayını?buarada hangi şehirdesin sen?

işşallah senin için en güzeli en hayırlısı olur.burda her türlü sorunu yasayan insan war.doğru topiktesin yanii

kesinlikle bundan hiç şüphem yok buradaki arkadaşlardan bir çok şey öğreneceğin gerçek..
zorlu bir süreç ve bu süreci anca bu sıkıntıyı çeken anlar ve bu sıkıntıyı çeken yardımcı olur.

canım hakkında hayırlısı olsun nekadar zamandır deniyodunuz bebiş olayını?buarada hangi şehirdesin sen?

canım 2 senelik evliyim 24 yasındayım bbizim işler biraz karışık evlendik ilk 1 sene ilşkiye gremedik olmadı neler çektim ben yaa of off benden kaynaklı bişeydi daha sonra herşey yoluna girdi ama bebek olmuyodu dedim zamanla olur ben doktora gittim bisorun yok 1 sene bekleyin dedi bizde bekledik nerden bilicektik eşimde sorun oldugunu napalım kısmet böyleymiş.....ben istanbuldayım ama ankaradada kalıyorum ara sıra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…