nefret ediyorum mide bulantisindan,ben 9 ay dogurana kadar cektimIyi canım ya,benimde mide kötü,hala iştahım kapalı,sütü bile zorla içiyorum,yemekleri zorla yiyorum..sabahta cıkardım biraz rahatladım,,ama allaha şükür bende yanma yok..ayy ne odu sana ya nazar degdi,ne güzel yiyip içiyodun sen,baharatlı,acı,ekşi yeme bari,bi de şurup var dr verir zaten ondan iç,gaviscon şurup,o iyi geliyo..inş.en kısa zmanada şu mideler rayına girer,yoksa bende besliyemiycem diye korkuyorum..dinlenmeye devam canım,bende aynıyım,yastıgınıda yüksek tut iyi gelir,alcakta daha cok miden bulanıyo çünkü..kib iyi geceler
Canım ya bellimi olur,belki mucizedir:))rabbim yüzünü güldürsün inş.ne diycem bilemedim,rabbimin hazinesinde cokkk..sevgiler..
off ya bazen kadin olduguma isyan edesim geliyor, tobe tobe,,))))
cok yoruldum malesef,parttime calismama ragmen eve girmem 18.00 buluyor
sen nasilsin? geriye donuk fazla okuyamadimda,yorgunluktan gozlerim agriyor
umarim keyfin yerindedir,adim adim yaklasiyorsun yavruna
yaa karamsar olma ama işşallah güzel sonuçlar alcaksın..bugun transferimin 6.gunum ve belirti aramamam gerektigini gayet iyi biliyorum ,ama ben hissediyorum ki bebegim bana tutunmadi
belim asiri agriyor,ve sari akintim var..nezaman sari akintim olsa 2 gune kalmiyor adetim pat diye geliyor..tecrube oldu artik
afferin sana ne güzel olumlu düşünüonn..tatlıyı bebiş istiodur belkiyaaa deme öyle yaaa. benimde 7.gün akıntı bende de var.ve 2 gündür canım tatlı istiyoooo...... adet olcakmısım gıbı gelıyo bana da ama aklıma geldıkce hayır bebişim benımle dıyorum. olumlu düşün sende cnm...
eet burda boşum ya topiği ben bekliom çıkmıom hiçcnm ben mart başı 1 mart gibi orda olucam inşallh yetişicem ekinciğime yaa kızlar ben bulantıdn gözümü zor açıyrm yemekte yiyemiyrm sabh kahvaltı yaptım öğlen azıcık çorba içtim akşamda cnm salata istedi salata yaptım hepsini yiyemedim bulanıyr midem ince ince ama tuhaf olan kilom sabit aynı 1 haftadr böyleyim ben cnm bugun öğlen azıcık çamaşr attım makineye sonra benm yardımcı var o üstümü örtmüş koltukta resmen bayılmışım benherkesin buay biter sıkıntısı benm yeni başladı çok zormuş cidden özenirdim m,des, bulanıp başını yastktan kaldıramayana özendiğim şeylerede bak yani yani şimdilk idare eder gibiyim çıkıcam biraxdn yataga doğru ama kocamda yok yanlızım gelmedi dahaaaaa
ah cnm benm topik bekçisimi oldun şimdi sencnm benm çık gez bırazcık ay neguzel hadi yarın başlıyrsun tedavıne hyrlı olsun cnmm
Selam canım..nasılsın?evde tek başınayımı oynuyosun?:))millistoneylemi buluşcaksınız ne güzel kıskandımbuarada ben sana o yazdıgın duygu dolu yazına cevap yazmıştım ama sanırım görmedin,gerilerde kaldı..olsun artık..tedavinde yeniden bol şanslar canım
ahhh minem ahhhhhhhhh diyorum bilmem ki kimn gözü aydın artık altta kalmıcam bana ne hıç sinir edemem kendimi oğlu uğraşsın anasıyla ben sabah kahvltımı yapar kaçarım evdn akşam üstü geri gelirim kalsın evde yanlız hıinsallah canim,bizimkilerde izmirde teyzemler gaziemirde,halamlar karsiyakada
cok isterim gezmeyi,birde seninle olunca bal kaymak vallaha..ihtiyacim var gercekten
benim siskoyla fazla muhattap olmadim,aldim cocugu ciktim oyalanmadim
biraz otursam hemen sokacak lafi,hic cekemezdim vallaha...hic takdir etmiyor ya haftanin 4 gunu calisiyorum,geri kalan 3 gunun belirli saatlerinde spor dersi veriyorum,birde 2cocuk,herseyimi kendim yaparim,,yinede benden daha ise yaramayan yoktur
damarima bastin karasuuuuu..)))
seninde gozun aydinmi desem ne desemki..)))
egunal kullaklarin cinlasin,gidecem bergen dinleyecegim ha
Iyi canım ya,benimde mide kötü,hala iştahım kapalı,sütü bile zorla içiyorum,yemekleri zorla yiyorum..sabahta cıkardım biraz rahatladım,,ama allaha şükür bende yanma yok..ayy ne odu sana ya nazar degdi,ne güzel yiyip içiyodun sen,baharatlı,acı,ekşi yeme bari,bi de şurup var dr verir zaten ondan iç,gaviscon şurup,o iyi geliyo..inş.en kısa zmanada şu mideler rayına girer,yoksa bende besliyemiycem diye korkuyorum..dinlenmeye devam canım,bende aynıyım,yastıgınıda yüksek tut iyi gelir,alcakta daha cok miden bulanıyo çünkü..kib iyi geceler
merhabalar;
bu ay yada gelecek ay kısmetse bende tüp bebeğe başlıyorum.sizlerdenden ve bu forumdan inanıyorumki bir çok şey öğrenecem.benide kabul ederseniz çok sevinirim
hayırlı olsun cnm inş sorunsuz halledersiniz..sizin problem neydi?
bekliorumm heyytt kimse giremez içeriiihımm güzel bekle topiği yabancı girmesin ha sinek bile uçurma yabancı topikteinşallh sana yetişirim cnm bende senı isterim görmek k d et dolaş güzelce tadını çıkar bugünlerin ekincimmm rabbım emeklerinın karşılığını versinb inşallh sana da öptümmm seni kocaman ben kaçıyorum midem çook kötü yaaa zaten neyi merak etsem başıma geldi gülsemmi ağlasammı bilmiyorum
gel canım kabul etmezmiyiz zaten bi kere girersen bida çıkamazsın burdan.ama bi kaç zararı war bizim topiğin mesela bağımlı oluo insan gözleri falan bozuluo bide kocalar artık isyan edio bizim topik bağımlılığımız yüzündenmerhabalar;
bu ay yada gelecek ay kısmetse bende tüp bebeğe başlıyorum.sizlerdenden ve bu forumdan inanıyorumki bir çok şey öğrenecem.benide kabul ederseniz çok sevinirim
kızlar ben de kaçıyorumm.iyigeceler diliyorum hepinize ve kocaman öpuyorum.:79::79::79:
saol canım umarım hepimiz için hayırlı haberler olur.yaklaşık 1,5 senedir korunmayı bıraktık bu süreç içerisinde sürekli dr kontroliündeydim sıkıntı yok denildi sebepsiz infertilite denildi.ama pco hastasıyım 3 kez talihsiz ameliyat geçirdim kist ameliyatı.bundan 4-5 gün önce ismini vermek istemediğim bir dr ye gittim ankarada epey ünlü hayatımı mahvetti öyle şeyler söylediki ona göre bende ne yumurta kalmış ne yumurtalık tabi biz kendimizi timur gürganın ofisinde bulduk şimdi bir takım testler yapılıyor ona göre karar verilecek ne yapılacagına.tabi o kendini bilmez dr nin dedikleriyle alakalı bir durumum yokmuş sırf para için kaç gündür neler neler yaşadım.ayyy çenem düştü sanırım çok dertliyim.sizde sıkıntı neydi hangi süreçtesiniz??
işşallah senin için en güzeli en hayırlısı olur.burda her türlü sorunu yasayan insan war.doğru topiktesin yaniiekin canım zaten bu bebiş meselesi yüzünden bilgisayarla bağlı geziorum nerdeyse.araştırmalarım sayesinde kitap yazabilirim:))))
yaşım 25 3 senelik evliyim anakaradan katılıyorum:)) merkezim gürgan clinic yada genart düşünme aşamasındayım.sebebini hala bilmioruz araştırma aşamasındayız:))
canım hakkında hayırlısı olsun nekadar zamandır deniyodunuz bebiş olayını?buarada hangi şehirdesin sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?