afiyet olsun cnm gözun aydın test sonuçların için
bak kızdım kendime şimdi nerden yazdım ben o mesajı...yok kuzum ben kendime bakım olsun diye miss koktum kimseye koklatmayacam kendimi...içlenme hemennn...
ay bu hatunlar ciddi ciddi buluşma planları yapıyolaaaarrr...ne güzel valla buluşun bi de fotonuzu çekin face se koyun tamammı...bi de buluşunca beraber beni arayın...uzaktada olsam telefonla yetişirim sizeee
yemekten sonra gelemezsin sen kaçtıııııı diyecem işteeee banane banane banane...siz elma yiyeceksiniz bu gece bilmiyommu ben
evet bunar bulşma planı yapıyr ama ben izmrdeym halen ekin kardeşn canı sıkılmıştr şimdi gezdirsin millstone onu buarada ben millstone başka topikte gördümmgerçi 30 dk önce yazmış sen şimdi misss bebek gibi olmşsundur saatler olsun cnmm
belki sende dek getirip istanbula gidersin diye dediydim...
evet canım bende hatunun başka topiklerde takıldığını gördüm...kaçmaz bilirsin...çok pis iz sürerim
sen nasılsın bugün???
Canım sonucların iyi cıkmış sanırım coook sevindim,hadi hayırlısı,gülden le martta catıya cıkıp bebelerinizi alıp gelin:))şaka bi yana mart size ugurlu gelsin inş.akupunktur işe yaradı demekki ne güzel..öptüm seni,elmaları besmeleyle yiyin bakalım,şifa olsun inş.:))
merhabalar;
bu ay yada gelecek ay kısmetse bende tüp bebeğe başlıyorum.sizlerdenden ve bu forumdan inanıyorumki bir çok şey öğrenecem.benide kabul ederseniz çok sevinirim
elmanı yedin miii???
canım 2 senelik evliyim 24 yasındayım bbizim işler biraz karışık evlendik ilk 1 sene ilşkiye gremedik olmadı neler çektim ben yaa of off benden kaynaklı bişeydi daha sonra herşey yoluna girdi ama bebek olmuyodu dedim zamanla olur ben doktora gittim bisorun yok 1 sene bekleyin dedi bizde bekledik nerden bilicektik eşimde sorun oldugunu napalım kısmet böyleymiş.....ben istanbuldayım ama ankaradada kalıyorum ara sıra...
Elma yalan oldu desemm inanırmısınız
Hatta şimdi bu konunun bir kaç kez geççtiğini görüncee banyoda traş olmaya çalışan eşime seslenndimm.Beni tümmm sanal aleme rezil ettin bakk diyeeeee Ne bileyim yaa yemekti falan derkenn ben hımmm hummmm olmadı işteee..Yarına kalldıı..Dedimm çürürsee öyledee yiyecez artık napalımm..Elma taaa oralardan gelldi biz 3 gündür yicez halenn..
aaa ama elma nerelereden gelmiş sizin yaptığınıza bak.daha doğrusu yapamadığınıza bakwalla elmayı egunal yedi galiba ortalıkta yokk
canım evlendiğinimizde bizde 1-2 ilişkiye giremedik benden kaynaklıydı sonra o oldu 1 sene korunduk sanki hemen bebiş olacakmış gibi hala beklemedeyiz bakalım ne olcak
hoşbulduk millstone.yumurta rezervime baktı timur hoca gayet iyi dedi ama kesin bişey diyebilmek için bir çok test istedi başım belada bu kistlerle vallahi
slm kızlar bgn julietta dan haber alan var mı transfer için haber bekliyodu acaba oldumu bgn hiç görünmemiş, bnde merak ettim
Bencedeeee vallaaa o kesinn yediiii..Afferimm O naaaaaa...Ben bugün ordan oraya çok yoruldumm hemmm..Gelldim çamaşırrdı evvdii..Ayy ne biliyimm beynim hazırlanmadı gene..Sevgili kocişiminde saat 23,00 de aklına gelldiii.Aaaaaaaaaaaa elmayı yicektik biz hani dediii.bendee yok sanaaaa dedimm bugün git yarın gel dedimm napıyimmm
geldimmmm
ne bu elma meselesi bi okuyum hemen hakkımdaki iddialara cevap vermezsem ayıp olur
aaa ama elma nerelereden gelmiş sizin yaptığınıza bak.daha doğrusu yapamadığınıza bakwalla elmayı egunal yedi galiba ortalıkta yokk
Bencedeeee vallaaa o kesinn yediiii..Afferimm O naaaaaa...Ben bugün ordan oraya çok yoruldumm hemmm..Gelldim çamaşırrdı evvdii..Ayy ne biliyimm beynim hazırlanmadı gene..Sevgili kocişiminde saat 23,00 de aklına gelldiii.Aaaaaaaaaaaa elmayı yicektik biz hani dediii.bendee yok sanaaaa dedimm bugün git yarın gel dedimm napıyimmm
60:yani sen yok sana yok sana dedin 60:bozulmasın elma ama yazık nerelerdden gelmiş walla...ya nerde bu egunall yaa merak ettim walla:18:
yaa nereye kaçtınız siz ikinizz?
elmamı yedim geldimay o tostumu yedim geldim değilmiydiiii elmasını yiyemeyenlerin çenesine vurmuş amaaaaa:99::99::99:
ah kuzum vah kuzum demek elma yalan oldu olsun çürük çürük yersiniz napalım
geldim kuzum geldim...elma armut ne varsa meyve tabağı yaptım yedim geldimmmm
yiyen war yiyemeyen varrrelmamı yedim geldimay o tostumu yedim geldim değilmiydiiii elmasını yiyemeyenlerin çenesine vurmuş amaaaaa:99::99::99:
ah kuzum vah kuzum demek elma yalan oldu olsun çürük çürük yersiniz napalım
geldim kuzum geldim...elma armut ne varsa meyve tabağı yaptım yedim geldimmmm
Ben burdayımda ekincimm güldeninn laptopa sabotajj var gibime geliyorrr..Bir anda koptuu gittiiii....Anlamadımmm
Bakk sennnnnnnnn mesajj yazmakla meşgulmüş hatunnnn bizee..Demek meyve tabağıııı sevvdimmmm bunuuu
Hahhayyyy benim yiyemediğim elmayıııı hanii diyoruzz senn yedinn galibaaaaaaaaa..Bize neyyseeeeee
yaa nereye kaçtınız siz ikinizz?
canım arkadaşlarım elma geçmişi çok eski tarihlere dayanan ademle havvadan kalan mübarek bir meyvedir...tıp literatüründe gün aşırı yenmesi üreme çağına gelmiş anne baba olmak isteyen çiftlere önerilir...egunal dan faydalı bilgiler ya da geyikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?