gonal f 450 pazartesi çarşamba cuma 150 periğlin 5000 5 güne 1 bakalım hayırlısıgünaydın canımm .........ne ilacı kullanacaktı okumuştum da unuttum....
topiğimizin güzel hatunlarına güzel bir gün diliyorum...
böyle giriş yaptığıma bakmayın aslında bir çoğunuza küsüm..
2 gündür topiği ihmal ettiniz herkes nereye kayboldu anlamıyorum...
EKİNCİMMM Bugün ilk randevun inşallah güzel haberlerle gelirsin canım arkadaşım
Cnmmm çok sevindim az kaldı senin tedaviye ama ben yine buay inslhh kendiliğinden gelir bebeğin diyorum senin için bizim gibi sebepsiz infrtiletnn heray kendiliğinden hamile kalacağına çok inaniyorumda Dr um bile buna inanmış beni uzun süre bekletti tüp için sizin hiçbir sebeb yok hamile kalmamanıza deyip durdu gerçi bnm sonum tüp olduİnşallah sen buay hamileyim diye tepin bu topicte
Cnm. İnşallah hersey cooook güzel olucak sen buna İnan eminimki Enkisa zamnda raporda çıkacak sen Cook sabırlı bir anne olacaksın Rabbim size yar ve yardımcı olsun esine de şifa versin inslhh
özledim siziiiiiiii.......
merhaba kızlar bugün transferimin 6. günü ta başından beri içimdeki karamsarlığı atamıyorum bugün hat safhaya vardı sürekli ağlıyorum psikolojim bozulduu..nasıl geçer bu günlerrr.
benim gibi gerçi bende en fazla 15 toplandıda kıyamam hatırladım şimdi evet ohss olduğunu yazmıştın...of ya banada hep kaliteli diyolardı neden böle oluyo çok merak ediyorum bugün gene kafam bununla meşgul neden hamile kalamıyoruz bir kere bile kalmadım yaa valla artık neredeyse bari bi düşüğüm falan olsaydı diyorum( tövbee yaa tövbeee tövbeee valla artık ne diyeceğimi sapıttım çok kafam kurcalanıyor sen hiç dosya falan götürdünmü hulusi beye inceledimi bişi önerdimi ???? ben ona geldiğimde dosyamı bırakmıştım tüm tedavi ve tetkikleri bana en iyi tedavin birinci tedavin dedi şok olmuştum bana görede en kötüsü oydu ve ben merkezle kavga ettim bilsem iyi tutardım:) en kötüsü sonuncuymuş en iyisi diye düşündüğüm .....
bunları 1000000000 kere falan söylüyorum biliyorum kızmayın bana valla artık yerime sığamıyorum kimlere anlatayım bilemiyorum kimse anlamıyoda tabiii bakıp kalıyo millet yüzüme bazen hemen yapayım bi daha tedavi diyom bi yanımda daha bekle diyoo yaş geçiyooo çok moralim bozuk
ah canım benim.... benim işim olmasa biliyosun yalnız bırakmam sizi ama dün gerçekten bittim.... gece 2ydi duşumu alıp zor yattım. şimdi herşeyim hazır misafirlerimi bekliyorum dedim bi bakayım kızlara kapı çalmadan....
sağol canım evet ilk tüp denemem herhangi bi sorun yok 5.gün transferi %50 şansım olduğunu söyledi doktor ve ben hep olumsuz olan tarafı düşünmeye başladım rabbim inşallah en kısa zamanda herkesin yüzünü güldürür..
bende seni özledim ama dün topikte ekin ve ben çok yalnız kaldık...küstüm bizi yalnız bırakanlara..
iyiyiz canım sizde oğluşunla iyisinizdir inşallah...hemen en son adet tarihini yani SAT ı ve bebişin muhtemel doğum tarihi yazarmısın listeyi düzenliyorum şimdi lazım...
merhaba herkese nasılsınız kızlar?
merhaba kızlar bugün transferimin 6. Günü ta başından beri içimdeki karamsarlığı atamıyorum bugün hat safhaya vardı sürekli ağlıyorum psikolojim bozulduu..nasıl geçer bu günlerrr.
canımmm geçecek bu günler inşallah hayırlarla...
kndine uğraş bul tatlım sevdiğin insanlarla vakit geçirr yoksa kafadan atılmıyo biliyorum.
Allah güzel sonuçlar almanı nasip etsin canım
canım ya çok teşekkür ederim.normalde çok ağlak bi tip değilim bana noldu anlamıyorum(aksinin ispatlanmaması için neler vermezdim..
benim sebebim belli
dru bakalım henüz hamilesin inşallahta 9 ay boyuncada bu devam edecek...koca göbişli bi hatun olarak gezmeyi nasip etsin rabbimmm...
ayyy inşallah buradaki bütün arkadaşlar inşallah herkes yaşar koca gobişli olmayı:))
canımmm uzun süre yazmayınca hattan düşmüşüm... biz iyiyiz teyzesi. inşallah daha iyi olacak..
SAT 17 KASIM
23 AĞUSTOS 2012
cannlarr özledim siziiii.ve çoook seviyorum...
ayyy inşallah buradaki bütün arkadaşlar inşallah herkes yaşar koca gobişli olmayı:))
canııımmm bende seni özledimmm niyeee daha sık gelmiyosunnnn ben bi çoğunuza küstüm 2 gün ihmal ettiniz topiği...çok dertlendimçok içlendim ve küstüm
tahminlerime göre hazirana kadar hepimiz hamile kalıp kocaman olmuş göbeklerimizi tokuşturcaz birbirimize...hayal edelim pozitif düşünelim olsun dimiii...negatif düşünmenin kime faydası var kiiii
teyzesi yesin onuuuu
Demek ağostos bebişi olcak kuzu...
Teyzesi gibi aslan burcumu olcaaakkkk...
Ama bir gün gecikirse başak olabilir tam sınırdaaa...
23 ağustos aslan burcunun son günü..
dru bakalım henüz hamilesin inşallahta 9 ay boyuncada bu devam edecek...koca göbişli bi hatun olarak gezmeyi nasip etsin rabbimmm...
eveeettt biliyorummm kuzum zaten sen çok sık takılmıyorsun günün belli saatlerinde giriyorsun ve işlerin olmasına rağmen ihmal etmedin sana bişi demiyorum ben...
canımmm yerim seni bennn.küsme bebişim biliyosun cenaze falan derken kafamı zor toparladımm.inan baş ağrısından öldüm üç gündür.yoksaaaa gelmemmiii merkatan ölürüm ben ayollll...
Selam kızlar :)
Bugün çok mutluyum, yarın tatile çıkıyorum. Pazara kadar sizi özliycem. Çok fazla yazmayın ya da 10 sayfada bir özet geçin gelince zorlanmıyim yetişmek için
Aklıma takınlan bir soru var. Acaba normal hamilelik belirtileri ile tüp bebek hamileliği belirtileri farklı olabilir mi?biraz salakça gelebilir soru ama, normal hamilelik genelde beklenmedik oluyor ve dışardan hormon falan alınmıyor ya acaba belirtiler açısından fark var mı? Benim 1 normal hamileliğim olmuştu. Hiç belirti olmadı ama hiççç, adet olucam diye belin ağrır falan ya. Hiç bişi yoktu.
evett 1 gün arayla başakta olabilir ama sezeryan olursa 10-15 gün öncesi de evlilik yıldönümüme geliyor :) bahtı güzel olsun. Sağlıkla kucağıma alayım bana yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?