inşallahhhh maşallahhhhhh diyelimmmmm....
bende istiyorum çok uyumak midem bulanıyo yemek yiyemiyorum ya da çok çoookkk yiyorum doymuyorum demeeekkk koca göbişli olmak bende istiyorum bende bende bendeeee
canım seni çok iyi anlıyorum,hepimiz hissettik böyle şeyler,bende mesela hamile kalıyordum fakat boş kese oluyordu,bende hiçbirzaman o kesenin bir bebekle dolucağına inanamıyordum,herhalde benim bebeğim olmayacak diyordum,en son çare evlatlık almayı düşünmüştüm,gerçekten psikolojilerimiz çok bozuldu,ben de çok zor toplandım,ama inan herşeyin çaresi var,sakın kafanda fazla kurma biraz rahatlat kendini..aynı yollardan geçmeyen arkadaşlarımız dostlarımız yakınlarımız bizi anlamaz zaten,başına gelen bilir derler ya,artık tıpta çok ilerledi ben inanıyorum buradaki arkadaşlarımızın hepsi sonunda evlat sahibi olucak ..yeterki sabırlı olalım arkadaşımm
bekliyorum hatunları bakalım ne diyecekler...valla zaman yaklaşıyooooo heyecanlanıyorum sanki ilk kez başlayacam..inşallah son olur kuzum...tamam kırmızılara bi telefon açarım şimdi ecrin çabuk gelin dediiiiiii derimm
Cnmmm kardeslerim ben çıktım hepiniz öptümAksam görüşmek üzere biryere davetlim hazırlanmam lazım Bye Bye
ben biraz evi toparlayayım gelirim sonra
inşallah canım yaaaa inşallahhhhh,,çok güzel duygular bunlar varya hepsini yaşadım ama hiçççç şikayet etmedim,yatmaktan sırtım ağırdı ama yinede offf demedim,,,,bu arada benim göbişim başladı şişmeye,resmen 1 gün bile o kadar farkediyorki anlatamam,,bir bakıyorum dahada büyümüş göbişimm,,inşallah sizlerde yaşayacaksınız bunları inanıyorum benn
tamam ama dekı gelmeyede bılırsınız orda belkı bır melek vardır hanı cnm yaaaa acma sen bekle dur
sevıyom senı kuzum yaaaa
canım kendıne dıkkat et ama oralarda rahatsızlanma suslen puslen gıt gezmelere
beklıyoruz kuzum dıkkat et kendıne
söylenirsin ama tabiki şikayet etmezsin ne zorluklarla geliyor bebeklerimiz çok kıymetliler çok...göbişli oldun artık demekne güzellll bol bol keyfini çıkar alışeverişe git kendini şımart...yakında hiç bişey üzerine olmayacak...
çok kıymetliler çokkkkkkkkkkk,,şimdilik sağolsunlar kuzenlerin pantolonlarıyla idare ediyorum havalar güzelleşsin alışverişe çıkıcam,çok cici şeyler var ,bekliyorum ilkbaharı,3 kilo aldım şimdiye kadar ama göbiş var olmuyor eski pantolonlar i3.aydan itibaren hamile pantolonu giyiyorum sanırım iyice şişicek sonlara doğru:)))
çok kıymetliler çokkkkkkkkkkk,,şimdilik sağolsunlar kuzenlerin pantolonlarıyla idare ediyorum havalar güzelleşsin alışverişe çıkıcam,çok cici şeyler var ,bekliyorum ilkbaharı,3 kilo aldım şimdiye kadar ama göbiş var olmuyor eski pantolonlar i3.aydan itibaren hamile pantolonu giyiyorum sanırım iyice şişicek sonlara doğru:)))
merhaba kızlar bugün transferimin 6. günü ta başından beri içimdeki karamsarlığı atamıyorum bugün hat safhaya vardı sürekli ağlıyorum psikolojim bozulduu..nasıl geçer bu günlerrr.
özledim siziiiiiiii.......
merhaba herkese nasılsınız kızlar?
haklısın kış bitiyo zaten bahar için yeni sezondan bişey almak daha mantıklı...hem o arada cinsiyette belli olur hem bebişine hem kendine almaya başlarsın...nasıl güzel bebek kıyafetleri var bir bilsen kardeşimin 2 paşasına 3 senedir alıyorum sürekli onlar için bebek mağazalarını gezerim kendini kaybediyor insan...
merhaba kızlar bugün transferimin 6. günü ta başından beri içimdeki karamsarlığı atamıyorum bugün hat safhaya vardı sürekli ağlıyorum psikolojim bozulduu..nasıl geçer bu günlerrr.
hayırlısı olsun canım transferin ,neden karamsarsın ki,,rahat ol,geçicek o günler kendini üzerek hiç ii yapmıyosun,ilk tedavinmi canım,transferin nasıl oldu sorunmu vardı ki öyle karamsarsın?
bende seni özledim ama dün topikte ekin ve ben çok yalnız kaldık...küstüm bizi yalnız bırakanlara..
iyiyiz canım sizde oğluşunla iyisinizdir inşallah...hemen en son adet tarihini yani SAT ı ve bebişin muhtemel doğum tarihi yazarmısın listeyi düzenliyorum şimdi lazım...
ah canım ahhh,,yıllardır hep öyle yapmıyomuyuz,,ya arkadaşlarıma yada ablamın abimin çocuklarına kıyafetler oyuncaklar aldım durdum,,artık kendi bebeğime alıcam inşallahh,,herşeyin en güzeli en iyisini almak istiyorum ,kafamdan neler geçiyor bir bilsenn,,,insan kendini zor tutuyor,bana kalsa odasını bile hemen hazırlamak istiyorum sürekli frenliyorum kendimi,hep araştırmadayım ne yapabilirim diye:))
inşallah ya of doğru sölüyorsun ama işte sende gene bir kese boşta olsa oluşmuş bende oda olmadı(( o bile kafama takılıyo artık düşün kimsenin istemiyeceği şeyi ben isiter hale geldim komedi yaaa bzen çok inanıyorum tmm diyorum olacak ama bazen de hiç inancım kalmıyor ..............................ama inşallah 2012 de yüzüm gülsün ...
valla bazen acaba ben dua etmeyi bilmiyormuyum diyede düşünüyorum:)
hoşgeldiinnn dicem ama biraz sıkıntılı gelmişsin kuzum...
sana çiçek versem mutlu olurmusunbebeğini üzme lütfen..
şu anki ruh halin verilen hormonların yan etkisi bi çoğumuz bu durumu yaşadık ağlama nöbetleri geçirdik..bu bebeğinin seninle olmadığını göstermez...şu an aksi ispatlanana kadar hamilesinnn dimi ama...
özledim siziiiiiiii.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?