Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım çalışıyorum ozaman işi yetiştiremiyorum

kolay gelsin canımmm...iş kadınısın malum lak lak etmeye fırsatın olmaz tabiii

bende kızlar 2 gündür yoklar diye içleniyorum...ama eve sırf bizim için net alma fikrine bayıldım çok sevindim hemen kutlayalım bunu bi de sarılayımmm sıkı sıkı kocişede söyle bişi demesin yoksa topikte kendisine kınama yürüyüşü düzenlerim:113: medyayada haber veririm ona göresana kolay gelsin kuzum...iyi çalışmalar...

Son düzenleme:

Yaaa ne 10 günü ya, nerdeee, şurada çarşamba gidip pazar dönücem. Kocişimi de yalnız bırakıcam 4 günlüğüne. İdare etsin, özgürlüğümü ilan ediyorum artık

allahım size güç kuvvet versin tez zamanda alın bebeklerinizi kucagınıza ama ne ne olur moralinizi bozmayın bu defa olmaz bir dahakıne olur yuksek moral lüüüüüütfeeeeeeeen

Yaaa ne 10 günü ya, nerdeee, şurada çarşamba gidip pazar dönücem. Kocişimi de yalnız bırakıcam 4 günlüğüne. İdare etsin, özgürlüğümü ilan ediyorum artık

bak gitmenden ne kadar etkilendiysem 4 gün bana 10 gün gibi glmişşş

bu ne beeeee

allahım size güç kuvvet versin tez zamanda alın bebeklerinizi kucagınıza ama ne ne olur moralinizi bozmayın bu defa olmaz bir dahakıne olur yuksek moral lüüüüüütfeeeeeeeen

aynen katılıyorum yazdıklarınıza....:13:

kuzum bilgilerini yaz senide listemize ekleyim...yaş,merkez,sebep,deneme sayısı,test tarihi...

bana 10 gün önce dosyamdaki bilgileri vermek için zaman isteyenler hatta veremeyiz ama ne yapıldıysa doktor bir kağıda yazar o kağıdı verebiliriz deyip beni delirtmişlerdi hatırlarsanız...bugün aradım hazırmı diyeee...bana ne deseler beğenirsiniz benim ismimde başka bir hasta daha varmış hangimiz olduğunu bilmedikleri için hazırlamamışlar...bende şaka mı bu dedim ve kızdım...madem iki hasta var topu topu ikimizide arayıp öğrenebilirdiniz dedim...benim aramamı beklemişler.....zaten gittiğim gün hemen yazıp verebilirlermiş önceden hazırlamaya gerek yokmuş...resmen dalga geçiyorlar benimle..hazırlamanın zaman alacağını siz söylediniz şimdide istediğiniz zaman gelin verelim diyorsunuz dedim...her aldığım cevapta biraz daha delirdim...en sonunda da geldiğim gün vermezseniz ortalığı ayağa kaldırırım dedim...bakalım alabilecekmiyim:26: bak durup duruken gerdiler beni ne çirkin oldum

kızlar bebeğimin ilk hediyeleri geldi
eski işyerimdeki ablamız renk renk yelekler örmüş göndermiş nasıl güzel bir duygu
darısı size olsun inş.
kayınvaldem görünce kıskançlıktan çatlayacak kesin sen kendine ördün birazda kızıma ör demişti zoraki 1 yelek örmüştüm. onun öreni yok hem çalışıyo o demişti kendi örüyor kayınvaldeside örüyor bunları görünce napar bilemem

haklısın canım valla delirmekte,onlarda aklı sıra pislik yapıyolar sana galiba,onları bırakıp başka hastaneye gideceğin için..çünkü resmen bahaneler uydurmuşlar,sende git iste kağıdını madem,iyi yapmışsın onları bırakmakla

ay canım benimmm...yesinler onun yeleklerini el kadardır şimdi onlar...çatır çatır çatlasın o zaman valide sultan...güzel günlerde eskitin minik yelekleriniziiii...o kendi kızı sen elin kızısın nolcak öreceksin tabiiii

üniversite hastanesi özel olsa anlayacam beni kaçırmamak için davrandılar diyecem ama bunların ki tamamen boşvermişlik uğraşmak istemiyorlar da ondan...durup dururken iş çıktı başlarına...direk dosyamı versin uğraşmak zor geliyosaaa bunu da dedim olmazmış...bakalım hastaneye gittiğimde daha nelerle karşılaşacam

bütün hastaneler aynı özelide devletide. ilk başlarken hepside neredeyse konuşurken içine düşecek gibi davranıyorlar ama ben gidiyorum dediğinde yüzüne bile bakmıyorlar. geçende bende bizim gittiğimiz hastanede gördüm ki bizde devlet hastanesindeyiz, kadın dosyasını istiyo hemşireler verinceye kadar kadına bin dereden su getirttiler.

güle güle giyin yeleklerinizi canım,,çatlasın kayınvalidennn çatır çatır,,o da sıksın kendini örsün kızına,,,doyumsuz oluyor bu kaynanalar herhaldebanada örücek ablam ve görümcem ama hala cinsiyetini bekliyoruz biz,ona göre renk iplik alıp örüceklermiş,ne güzel valla ben öremiyorum ama sağolsunlar örücek olanlarım var benim şanslıyım

ilk başladığımda aldığımız bütün test sonuçlarının fotokopilerine kadar veriyorlardı ama bu kısa sürdü bi dosyada ben tutmaya başlamıştım..zamanla belgelere ulaşamaz oldum...şimdide dosya sıkıntısı yaratıyorlar...bi derdimiz dosyaydı sanki bi de bunlarla uğraştırıp geriyorlar...zaten güzel anılarım yok hala devam ediyorlar...rabbime havale ettim bi alayım dosyayı ağzıma geleni söyleyip ayrılacam ordan içimde çok şey var...sen ne durumdasın canım??? ilk günler sıkıntılı oldu şimdi iyimisin??

çok haklısın cnm hiç derdimiz yokmuş gibi bide bunlarla uğraştırıyorlar.
ben iyiyim şimdilik dişim kendiliğinden geçti, işte sol kasığım çok ağrı yapınca korktum tabi yinemi dış gebelik yaşıyorum diye (gerçi halada korkuyorum) 2 gündür hamile topiklerinde onu araştırıyorum söylemesi ayıp:26:
bugün itibari ilede artık takmayıp sakin sakin bekleme kararı aldım

canım nedemek elle yazıp verir öle saçma şeymi olur elimdn geleni ardıma koymam de sana resmi yapılan işlerde resmi evrak sunmak zorundalar aaaa ahh tam benlik bir olay bu :)))) direk dalcaksın gerzeklere bende sinirlendim saygısızlar..
benim smyrna tedavimdede raporu aldıktan sonra gördüm eşim için olan kısımda tese ile alındı yazıyodu spermler için aradım dedim ne hakla yaparsınzı ayy görsen ben sanki kör cahil bilmiyorum hiç bişi bana bin tane uydurmasyon dedim yemeezler siz görürsünüz şimdi onunla ilgi araştırma yapıyorum gereken neyse yapacam ......bize hiç tese yapılmadı çünkü......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…