evet canım çalışıyorum ozaman işi yetiştiremiyorum
merhaba arkadaşlar...
evde olduğum kadar sık gelemiyorum, ama sizleri de unutmadım...
bugün işte 2. günüm. düne göre daha iyiyim,
işler yoğun olduğu için mesai saatlerinde nete giremiyorum evde de net yok...
transferden sonra annemlerde kalmıştım, ne güzel orda sizinle yazışıyorduk,,,
sırf sizin için eve net alacam haberiniz olsun... tabi eşimi ikna edebilirsem....
birazdan duruşma başlayacak, ben ufaktan kaçayım... hadi size bol sohbetler...
gel tabiiiii valla bak bunalıma gircemmmm:84:
hep tatile git topikten uzak kal hemde işin kolayına kaç yok öyle cicim gelince hepsini okuyacaksın bende yazılı yapcam sanaaabol bol dinlen 10 günde çokmuş beeee bi yolunu bulup tatilden takılırsın arada bize diye umuyorummm
genelde sezeryanda son güne kadar beklemiyorlar zaten...aslan burcu olcak kesin...tabii sizin yıldönümünüze de dek gelirse pek bi anlamlı olur...evliliğinizin doğumgünüyle bebeğinizin doğum günü aynı ne güzelll
Yaaa ne 10 günü ya, nerdeee, şurada çarşamba gidip pazar dönücem. Kocişimi de yalnız bırakıcam 4 günlüğüne. İdare etsin, özgürlüğümü ilan ediyorum artık
konyada bebek şekeri.mevlüt şekeri,nikah şekeri,ve süslemeleri yapan büyük bir firmayız, bizi , ürünlerimizi ve fiyatlarımızı görmeden , bebek şekeri almayın. internet adresimizdende ürün çeşitlerimizi görebilirsiniz. KOKOSSH olarak google da aratırsanız internet sayfamıza ulaşmış olursunuz. konya için daha iyi , daha kaliteli ve daha modern çeşitlerle hizmetinizdeyiz. ZAFER trafiğe kapalı yürüyüş yolu elif parfümeri ve özsüt pastanesi sokagından girince soldan 2. sokaktayız. herkezi bekleriz. 352 62 72
allahım size güç kuvvet versin tez zamanda alın bebeklerinizi kucagınıza ama ne ne olur moralinizi bozmayın bu defa olmaz bir dahakıne olur yuksek moral lüüüüüütfeeeeeeeen
bana 10 gün önce dosyamdaki bilgileri vermek için zaman isteyenler hatta veremeyiz ama ne yapıldıysa doktor bir kağıda yazar o kağıdı verebiliriz deyip beni delirtmişlerdi hatırlarsanız...bugün aradım hazırmı diyeee...bana ne deseler beğenirsiniz benim ismimde başka bir hasta daha varmış hangimiz olduğunu bilmedikleri için hazırlamamışlar...bende şaka mı bu dedim ve kızdım...madem iki hasta var topu topu ikimizide arayıp öğrenebilirdiniz dedim...benim aramamı beklemişler.....zaten gittiğim gün hemen yazıp verebilirlermiş önceden hazırlamaya gerek yokmuş...resmen dalga geçiyorlar benimle..hazırlamanın zaman alacağını siz söylediniz şimdide istediğiniz zaman gelin verelim diyorsunuz dedim...her aldığım cevapta biraz daha delirdim...en sonunda da geldiğim gün vermezseniz ortalığı ayağa kaldırırım dedim...bakalım alabilecekmiyim:26: bak durup duruken gerdiler beni ne çirkin oldum
kızlar bebeğimin ilk hediyeleri geldi
eski işyerimdeki ablamız renk renk yelekler örmüş göndermiş nasıl güzel bir duygu
darısı size olsun inş.
kayınvaldem görünce kıskançlıktan çatlayacak kesin sen kendine ördün birazda kızıma ör demişti zoraki 1 yelek örmüştüm. onun öreni yok hem çalışıyo o demişti kendi örüyor kayınvaldeside örüyorbunları görünce napar bilemem
haklısın canım valla delirmekte,onlarda aklı sıra pislik yapıyolar sana galiba,onları bırakıp başka hastaneye gideceğin için..çünkü resmen bahaneler uydurmuşlar,sende git iste kağıdını madem,iyi yapmışsın onları bırakmakla
kızlar bebeğimin ilk hediyeleri geldi
eski işyerimdeki ablamız renk renk yelekler örmüş göndermiş nasıl güzel bir duygu
darısı size olsun inş.
kayınvaldem görünce kıskançlıktan çatlayacak kesin sen kendine ördün birazda kızıma ör demişti zoraki 1 yelek örmüştüm. onun öreni yok hem çalışıyo o demişti kendi örüyor kayınvaldeside örüyorbunları görünce napar bilemem
bütün hastaneler aynı özelide devletide. ilk başlarken hepside neredeyse konuşurken içine düşecek gibi davranıyorlar ama ben gidiyorum dediğinde yüzüne bile bakmıyorlar. geçende bende bizim gittiğimiz hastanede gördüm ki bizde devlet hastanesindeyiz, kadın dosyasını istiyo hemşireler verinceye kadar kadına bin dereden su getirttiler.
ilk başladığımda aldığımız bütün test sonuçlarının fotokopilerine kadar veriyorlardı ama bu kısa sürdü bi dosyada ben tutmaya başlamıştım..zamanla belgelere ulaşamaz oldum...şimdide dosya sıkıntısı yaratıyorlar...bi derdimiz dosyaydı sanki bi de bunlarla uğraştırıp geriyorlar...zaten güzel anılarım yok hala devam ediyorlar...rabbime havale ettim bi alayım dosyayı ağzıma geleni söyleyip ayrılacam ordan içimde çok şey var...sen ne durumdasın canım??? ilk günler sıkıntılı oldu şimdi iyimisin??
is yerindeyim bi 15 dakika kahve molamiz vardi,bende size bakayim dedim
egunalden sitemler var galiba
ooooo kahveler senden o zaman
bana 10 gün önce dosyamdaki bilgileri vermek için zaman isteyenler hatta veremeyiz ama ne yapıldıysa doktor bir kağıda yazar o kağıdı verebiliriz deyip beni delirtmişlerdi hatırlarsanız...bugün aradım hazırmı diyeee...bana ne deseler beğenirsiniz benim ismimde başka bir hasta daha varmış hangimiz olduğunu bilmedikleri için hazırlamamışlar...bende şaka mı bu dedim ve kızdım...madem iki hasta var topu topu ikimizide arayıp öğrenebilirdiniz dedim...benim aramamı beklemişler.....zaten gittiğim gün hemen yazıp verebilirlermiş önceden hazırlamaya gerek yokmuş...resmen dalga geçiyorlar benimle..hazırlamanın zaman alacağını siz söylediniz şimdide istediğiniz zaman gelin verelim diyorsunuz dedim...her aldığım cevapta biraz daha delirdim...en sonunda da geldiğim gün vermezseniz ortalığı ayağa kaldırırım dedim...bakalım alabilecekmiyim:26: bak durup duruken gerdiler beni ne çirkin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?