bana 10 gün önce dosyamdaki bilgileri vermek için zaman isteyenler hatta veremeyiz ama ne yapıldıysa doktor bir kağıda yazar o kağıdı verebiliriz deyip beni delirtmişlerdi hatırlarsanız...bugün aradım hazırmı diyeee...bana ne deseler beğenirsiniz benim ismimde başka bir hasta daha varmış hangimiz olduğunu bilmedikleri için hazırlamamışlar...bende şaka mı bu dedim ve kızdım...madem iki hasta var topu topu ikimizide arayıp öğrenebilirdiniz dedim...benim aramamı beklemişler.....zaten gittiğim gün hemen yazıp verebilirlermiş önceden hazırlamaya gerek yokmuş...resmen dalga geçiyorlar benimle..hazırlamanın zaman alacağını siz söylediniz şimdide istediğiniz zaman gelin verelim diyorsunuz dedim...her aldığım cevapta biraz daha delirdim...en sonunda da geldiğim gün vermezseniz ortalığı ayağa kaldırırım dedim...bakalım alabilecekmiyim:26: bak durup duruken gerdiler beni ne çirkin oldum
bende kahve istiyorum yaaa
E.günal arkadaşım şu listeye benide eklesen olurmu:)
is yerindeyim bi 15 dakika kahve molamiz vardi,bende size bakayim dedim
egunalden sitemler var galiba
yok biz yari hamis sayiliriz bize kahve yasak..)))
ama portakal suyu olarbilir.. bendensin
bende kahve istiyorum yaaa
nedesen haklisin canim yatabii canım yaz bilgilerini...yaş,deneme sayısı,merkez,sebep,aşama...
eveeetttttt
canım nedemek elle yazıp verir öle saçma şeymi olur elimdn geleni ardıma koymam de sana resmi yapılan işlerde resmi evrak sunmak zorundalar aaaa ahh tam benlik bir olay bu :)))) direk dalcaksın gerzeklere bende sinirlendim saygısızlar..
benim smyrna tedavimdede raporu aldıktan sonra gördüm eşim için olan kısımda tese ile alındı yazıyodu spermler için aradım dedim ne hakla yaparsınzı ayy görsen ben sanki kör cahil bilmiyorum hiç bişi bana bin tane uydurmasyon dedim yemeezler siz görürsünüz şimdi onunla ilgi araştırma yapıyorum gereken neyse yapacam ......bize hiç tese yapılmadı çünkü......
nekadar canini skma desemde skmislar canini..
sen yinede moralini bozmadan yeni tedavin icin enerji depola canim
lazim olacak dimi ama
çok haklısın cnm hiç derdimiz yokmuş gibi bide bunlarla uğraştırıyorlar.
ben iyiyim şimdilik dişim kendiliğinden geçti, işte sol kasığım çok ağrı yapınca korktum tabi yinemi dış gebelik yaşıyorum diye (gerçi halada korkuyorum) 2 gündür hamile topiklerinde onu araştırıyorum söylemesi ayıp:26:
bugün itibari ilede artık takmayıp sakin sakin bekleme kararı aldım
ay canım sagol 24 yaşındayım sperm azlıgı var varikosel ameliyatı oldu beklemedeyiz
ay canım sagol 24 yaşındayım sperm azlıgı var varikosel ameliyatı oldu beklemedeyiz
geçmiş olsun eşine bol bol havuç-havuç suyu ve keçiboynuzu çayı içir
çok teşekkürler cnm keçi boynuzunu kullanıyoruz 2 kat arttırdı çok sevindik havuç suyunu arada bir veriyorum.
çakşır suyuda var,,onuda içebilirr
yazdım eklersin cnm
nedesen haklisin canim ya
ama bi anlatsam sabahtan aksama gunumu icine daral gelir vallaha
sabah 7 de kalkiyorum cocuklari doyurup,hazirlayip evden cikiyoruz birini okula birini babaanneye birakiyorum
sonra geri ise,iste malum fazla takilamiyorum,is cikisi kostur kostur ufakligi aliyorum eve girmemiz aksam 18 oluyor en erken
sonra yemek yap,doyur,yatir,buyugun dersine yardim derken inanki hasatim cikiyor
isimdede tum gun pcye baktigim icin gozum zaten yaniyor agriyor,onun icin yani...kusme sari papatya
malum yasimda sizin kadar genc degil.hemencecik yoruluveriyorum..)))))
insallah biraz vicdan yapmisimdir
ısıme gerı donmem gerek,mola coktan bıttı vallaha
opuldunuz sekerler
çakşır suyuda var,,onuda içebilirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?