Tüp Bebek Günlüğümüz !

nekadar canini skma desemde skmislar canini..
sen yinede moralini bozmadan yeni tedavin icin enerji depola canim
lazim olacak dimi ama

ay canım sagol 24 yaşındayım sperm azlıgı var varikosel ameliyatı oldu beklemedeyiz

tabii canım yaz bilgilerini...yaş,deneme sayısı,merkez,sebep,aşama...

eveeetttttt
nedesen haklisin canim ya
ama bi anlatsam sabahtan aksama gunumu icine daral gelir vallaha
sabah 7 de kalkiyorum cocuklari doyurup,hazirlayip evden cikiyoruz birini okula birini babaanneye birakiyorum
sonra geri ise,iste malum fazla takilamiyorum,is cikisi kostur kostur ufakligi aliyorum eve girmemiz aksam 18 oluyor en erken
sonra yemek yap,doyur,yatir,buyugun dersine yardim derken inanki hasatim cikiyor
isimdede tum gun pcye baktigim icin gozum zaten yaniyor agriyor,onun icin yani...kusme sari papatya
malum yasimda sizin kadar genc degil.hemencecik yoruluveriyorum..)))))
insallah biraz vicdan yapmisimdir

sanırım resmi evrak olacaktır olmazsa zaten hastanede hastanelik ederim onlarıııı...
banada bir sürü şey yapılmamış ben bunları sonradan farkettim tabii...sebepsiz infertilite diye koydular teşhisi belki altında bişi var ama biz bilmiyoruz..neyse yeni hastanemden umutluyum inşallah herşey yolunda gidecek bu kez...

nekadar canini skma desemde skmislar canini..
sen yinede moralini bozmadan yeni tedavin icin enerji depola canim
lazim olacak dimi ama

sen genede sıkma canını de amaaaa belki geçerr
enerjim süperrr kuzum..ben alıştım onların bu densizliklerine...
yeni hastane yeni doktor yeni umutlarım var artık

oh çok güzel bir karar bu...sonucu ne yapsan değiştiremezsin rabbimden başkası bilmiyor...o yüzden de bu süreci niye negatif düşünerek geçiresin ki...iyi düşün sonu da iyi olsun inşallah...

ay canım sagol 24 yaşındayım sperm azlıgı var varikosel ameliyatı oldu beklemedeyiz
yazdım eklersin cnm

tamam canım ilk fırsatta eklerim
merkez belli değilmi:44:

ısıme gerı donmem gerek,mola coktan bıttı vallaha
opuldunuz sekerler

çok duygulandımmm çok güzellll çiçekler hepside benimmmmm...çok ta güzel kokuyolarrrtamam küsmiceeeemmm...

çakşır suyuda var,,onuda içebilirr

çok güldüm çooookkkk...ilk bakışta yazdığını ÇAMAŞIR SUYU diye okudum nasıl yani şakamı yapıyo acaba dedim...sonra bi daha okudumve çakşır suyu olduğunu gördümm....o neymiş hiç duymadımmm:26:

arkadaşım ben senin için hastaneyle konuşacaktım yaa. konuştum aslında konuşmasına ama erkek infertelitesini çok iyi bilmediğim için
derdimi çok iyi anlatamadım galiba bu nedenlede çok aydınlatıcı bir cvp alamadım. biz spermleri seçiyoruz zaten önce arkadaşınızın durumunu bir incelememiz lazımki ona göre bir başarı yüzdesi verebilelim gibi bi cvp aldım.
öyle yani... sanırım pek yardımcı olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…