kızlar kayınvalidem sesleniyo bakim bakalım derdi neymiş.
arkadaşlar herkezi öpyorum biz kocacımın dikişlerini aldırmaya gidiyoruz akşam görüşürüz
artık dayanamadımmmm yazıyoruummm...
niye bize katılmıyorsunnn...yazsana bişeyler merak ediyorum seniii...
bakıp bakıp gidiyosun her defasında da şimdi yazar diyorum ama yazmıyorsun
al sana çiçekhadi tanışalım
ya onu duydum ama bulamadım aktarlarda nası bişey çay gibimi içiyo
arkadaşım ben senin için hastaneyle konuşacaktım yaa. konuştum aslında konuşmasına ama erkek infertelitesini çok iyi bilmediğim için
derdimi çok iyi anlatamadım galiba bu nedenlede çok aydınlatıcı bir cvp alamadım. biz spermleri seçiyoruz zaten önce arkadaşınızın durumunu bir incelememiz lazımki ona göre bir başarı yüzdesi verebilelim gibi bi cvp aldım.
öyle yani... sanırım pek yardımcı olamadım
çokk hoşsun kız vallahi:)))evet katılll bencede hem oku hem yaz
Bİ çiçek gönderenimiz bile yok
[sıze=3]
banada çiçek göndserim beeee yaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok kızıyorum ama[/sıze]
çok teşekkürler cnm keçi boynuzunu kullanıyoruz 2 kat arttırdı çok sevindik havuç suyunu arada bir veriyorum.
merhaba arkadaşlar.selam verip girmedim ,selam verip çıkayım bari...bursa gezisinden sonra bademcikler fena halde ama okumadan duramıyorum.bugün 4.iğne perşembe kontrol.bu arada hormon tahlilleri yenileniyor.iyi bir endokrinci bulmam gerekli.sanki yer yarıldıda içine girdiler.devlet hast.randevu almam imkansız.julietta yı merak ettim.haber yok sanırım?
sensin oooooo
hiiiii kıyamammmmm
sana bu kadar çiçek alabildim paramın geri kalanıylada 35izmire alacam tamammııı
ah canımmm paramın geri kalanıylada sana çiçek aldım bakbeğendin miii...istersen bi de sarılayım
sensin oooooo
hiiiii kıyamammmmm
sana bu kadar çiçek alabildim paramın geri kalanıylada 35izmire alacam tamammııı
ah canımmm paramın geri kalanıylada sana çiçek aldım bakbeğendin miii...istersen bi de sarılayım
keçiboynuzu ve havuxu aynı anda verme canım önce keçi boynuzu uygula sayı artsın sonra havuç uygula haraket arttısın aynı anda tesrt etki yapabiliyomuş...
çakşırın aktarda kök olarak satılıyo ama artık macunu ve suyuda hazır halde satılıyor ben macun aldım akşamları bir bardak ılık süte karışıtırp içiriyorum...ama laf aramızda bu çakşır çok fena bişi hani düz duvar olayı yani:)))))))) sperm yanı sıra farklı etkileride var...
Kızlar ben gidiyorum medical parka mr sonuçlarımı almaya kendinize iyi bakınız...................
çook beğendimmmgel bende sana sarılayım şöleeee aç kollarını
oooo teşekkürler şekerimmm bendesenii....
Kızlar ben gidiyorum medical parka mr sonuçlarımı almaya kendinize iyi bakınız...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?