aslında canım çok sıkkın...tpo değerim çok yüksek çıkmış..tsh 2.65 çok mu yüksek arkadaşlar..
tamam yarın erkenden gidip yaptırıcam çok sagol allah hepimize versin aglamak yok diyorum ama ben artık herşeye aglıyorum neyse inşallah degin gibi olur herşey yoksada napalım çalışmalara devamm.......sonuç ne olursa olsun ilk size söyicemm herkezi öpüyorum bende artık yatıyımm sizde uyuyun yarın görüşürüz
canım yaaa
iyi geceler kızlarrr...ALLAH rahatlık versin...güzel bir güne uyanmak dileğiyleeee
ohhh maşallah zuzuma iyileşmiş billeeee.Allah bebişlerini kucaklamayıda nasip etcek inşallahhh.
canım test işlerini erteleme zaten sonuçlar geç çıkıyo aklında bulunsun.3 hafta oldu daha sonuç yok benim.bekliyorum bakalım.hele alıym sonuçları dr un kapıda bitcemmm hadi başlayalım diye.tabi duruma da bağlı.
akapunktur iyi gidiyo canısı iğne batırmalarına alıştım sayılır.başağrılarım çoook azaldı zaten dr dedi 6. seanstan sonra farkı görcen diye bekliyorummm.
canımcığımmmm arkadaşlarım biraz rahatsızım dünden beri üşüyorum yaaaa kat kat giyinsemde titriyorummyatıcamm birazdan yarın dr a gitcezzz erken kalkmalıyımm inşş yola koyulabilecek gücüm kuvvetim sağlığım olur kadın doğum dr umla iğnelere rapor çıkarıp çıkaramayacağını da görüşcemm yarın bana şans dileyin öpüyorum hepinizi kocamannn hoş güzel sohbetler
yaaaaaa kalbim çıkıcak yerinden 2 milyon spermle nasıl hamile kalıcam ki ben o bozuk test önce sizi sonrada geldi beni bulduuuu
topiği sen kapatmışın ama siz uyurkene geldim buralara baktım iyi asayiş berkemal:))haydi pek topiği açmam ama ilk mesaj bendne olsun günaydınnn kızlarrrr herkese iyi bi gün olsun yeni umutları yeni hamişlerin olduğu birgünnnnn
egunal yarın ayrıca sana yazıcam o birsayfalık yaız için seni süründürmeleri hakkında bundada kaderdaşız yaa yaş aynı memleket aynı evlilik aynı aynıda aynı
günü kötü açmayım dedimm
Topiğimizin güzel hatunlarına güzel birgün diliyorummm
FUNDAONR canımmm bugün mucize haberinle gelirsin inşallahhh.Heyecanla bekliyorum seni
EKİN0486 nazlı güzel arkadaşım benim...Bugün iyi uyanmışsındır umarım
MESİDEAYDN Bebişinle günü güzel vakit geçirin inşallah..Bugün cinsiyet netleşiyor
SİFAA İlaç raporu için randevusu var
MİLLSTONE kuzum elmanı yedinmi?
Hepimiz icin güzel bir gun olması dileğiyle günaydın :)))))))
Ben geldiiiim boynumda 1 belimde 2 tane olmak uzere 3 adet fitigim mevcut 779 da kalmisim onemli bi gselisme varmi ozet alayim canlarim benim
3 fıtık hayırlı olsun canımdermişimmmmm...
geçmiş olsun kuzum...önemli bir gelişme julietta transfer olmuş 2 gün önce...
sinem8484 idrarda pozitifi gördükten sonra dün kan testi sonucuda 400 küdür çıkmışşş gece onu kutladık..
fundaonr idrarda çift çizgiyi gördü ama tereddütlü eşinin sperm sayısı 2milyon ve yeni operasyon geçirdi...bügün kan testi yaptıracak bence hamile rabbim bir mucizede ona gönderdi...ilk aklıma gelenler bunlar canım...zaten çok uykum var beyin damarlarım kısa devre yapabilir
Cnmmm ne güzel hbrle bunlar sabh sabh icim açıldı sağl dinlen sende uyu misil misil cnmmm fundaonr eşi yazık diyorum bosuna kesildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?