Tüp Bebek Günlüğümüz !

tesrin foto sunu buraya koyabilirmisin???

biz onu dün attık yaaaaaaa anlardınız siz ama arkadaşın dediği gibi kan testi versemmi acaba yoksa bikaçgün daha beklesemmi acaba test bozuk olunca öylemi çıkıyo kızlar benim gibi olan varmı aranızda keşke dün resmini çekip size gösterseydim aklıma gelmedi veya yarın bi test daha alıyım bakalım o nası çıkıcak gene aynı çıkarsa size gönderirim bakarsınız keşke gercek olsa ya oda benim mucizem olsa ama sonuçlarımız çok kötü çokkkkkkkkkkkkkk nası olabilirki yarın haber veririm

koycanmı testin fotosunu ona göre yatacam seni bekliyorummm..bi bakalım anlarız belki...bi kaç gün önce millstone çift çizgiyi gördü kan vermeye gitti negatif çıktı o testi gördüm ve bi daha bana kimse idrar testi yaptıramaz dedim..yanılma payı çok yüksek...yinede senin testi de bir görmek istiyorum

bak ben sana bozuk bir pozitif idrar testi resmi yayınlayacam bekle...

seninkide böylemiydiiii

Eklentiler

• $100_1747 (2).webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 22
o kadar diyosun yaniiii...e o zaman tenhada görüşürüz bizdeeee:13:
ay bu günü de atlattım ya üstümden yükü kalktı... evet tenhada görüşelim... ama şimdi kaçıyom hakikaten ayaklarımın altı sızlıyo yorgunluktan.... yarın okumam gereken bi sürü sayfa oldu iki günde....

öptüm sizi güzel yanacıklarınızdan.... iyi geceler....

iyi geceler canımm...

benim testte bozuk bunu bile bile heycanlandım

evet aynı böyle

hamile olma olasığın çok yüksek bu çok rastlanır bişey değildir geldi bizi buldu o başka...genelde tersi olur idrarda çıkmaz ama kanda çıkar...o yüzden sende de bozuk olma ihtimali var ama bence hamilesin sennnnnnnnnn...gör bak...yarın kan ver hamile olduğunu göreceksinnn...ya da başka marka idrar testi yap onda da çift çizgiyi göreceksinn..

yaaaaaa kalbim çıkıcak yerinden 2 milyon spermle nasıl hamile kalıcam ki ben o bozuk test önce sizi sonrada geldi beni bulduuuu

e.günalım yarın belli olucak artık size hemen haber veririmmm sende görürsün o 2 çizgiyi inşallahhhhhhhh dua ettim...

yaaaaaa kalbim çıkıcak yerinden 2 milyon spermle nasıl hamile kalıcam ki ben o bozuk test önce sizi sonrada geldi beni bulduuuu

rabbim ol demişse 2 milyondan bitanesi seni anne yapmıştır...burada n mucizelere şahit olduk biz...tüpleri tıkalı raporu olan arkadaşımız doğal yolla hamile şimdi...normal yolla olma ihtimali sizinkinden daha düşük hatta hiç yoktu ama oldu...yarın sana bu geceki yazışmalarımızı hatırlatacam ben demiştim diyecem...rabbim yanıltmasın inşallah hamilesin sen...

e.günalım yarın belli olucak artık size hemen haber veririmmm sende görürsün o 2 çizgiyi inşallahhhhhhhh dua ettim...

yarın heyecanla bekliyor olacam...çok umutluyum dedim ya rabbim yanıltmasın valla senden çok üzülücem aksi bişey çıkarsa...kan testi yaptırman daha doğruuu...

sabah 6 da kalkıp annemi almaya gidecem yoldan geliyooo...ama hala oturuyorum nasıl kalkacam bakalım...listelerede bi el atayım öyle yatayım bariii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…